Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny.
Mdlosci dają o sobie znac juz przy pierwszym budziku. Moj mąż kochany przyniosl mi śniadanie do łóżka
Zapowiada mi sie ciezki dzien w pracy. A wiec miłego i pogodnego dnia życzę bo we Wroclawiu pochmurno! -
perelka89 wrote:A mam pytanko do dziewczyn z problemami tarczycy. Czy w ciazy bierzecie podwojna dawke eutyroxu? Bo mi w sumie tarczyca spadla troche ale i tak kazal mi podwoic dawke
troszkę późno odpowiadam ale może się przyda - przede wszystkim rób badania regularnie. Z tego co czytałam to może w ciągu miesiąca TSH z 1 zmienić się na 3 więc ja sobie obiecałam sprawdzać co 4 tygodnie.
teraz przez przypadek miałam możłiwość sprawdzić zmianę tsh w ciągu tygodnia i z 0,4 podskoczyło mi na 0,8 więc już widzę że muszę mocno kontrolować żeby dzidzi nie zaszkodzićperelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:-) ja obudzilam sie ze strasznymo mdlosciami, zawrotami glowy:-( teraz siedze w pracy i to pewnie do pozna po co ja tu przychodzilam dzis, bardzo sie mecze teraz. A maz mowil zebym w domciu zostala i polezala caly dzien. Chyba w srode na wizycie poprosze o zwolnienir na tydzien
-
Cześć dziewczyny Sporo naskrobałyście w weekend.
Dzisiaj mam pierwszą wizytę i ogromnie się stresuję. Chciałabym by było już po wszystkim. Dzień zaczął się kiepsko, ale liczę na popołudniowe dobre i wzruszające wieści.
Mdłości nie mam ale czasem mnie naciągnie, póki co nic więcej. Piersi dalej tkliwe mocno. A tak nie czuję póki co innych zmian.
agulla03 - badania lepiej bliżej kolejnej wizyty wykonać by były świeże, zwłaszcza moczi i krew -
Mad.; ja także mam dzisiaj kontrolna wizyte tylko u innej - wrednej lekarki , ktora prowadzi własnie ciąze w szpitalu i ma oko na wszystko ale zmienie sobie tam na innego dzis przeboleje
Trzymajcie kciuki aby dzis baba nie była tak wredna -
Dzień dobry poniedziałkowo
Ja wczoraj myślałam, że umrę. Tak mi było ciężko oddychać, leżałam - źle, siedziałam - lepiej. Puls 90-100. Leżałam z 2 poduszkami i jakoś zasnęłam. Ale momentami aż kaszlałam. Bleh... Dzisiaj lepiej na szczęście
Hiacynta - trzymam kciuki. -
witam was ja po nieprzespanej nocy. Dopiero podpisywalam się pod brakiem ochoty na seks, a wczoraj... było cudownie z moim mężem a dluzsza przerwa tylko podwoiła doznania. Niestety tak się wczulam ze obudziliśmy córkę i biedna przyleciała wystraszona ze coś się stało potem nie mogła zasnąć wiec wzięliśmy ja do siebie cale mieszkanie puste a my w czwórkę w ciasnym łóżku. Nie mogłam zasnąć potem budzilam się co chwilę. Za ciasno, za gorąco, za niedobrze pffff...
Oby dzień był lepszy, nasze maluchy znowu urosłyIzzy, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja jestem od 25.03 na zwolnieniu że względu na wykonywaną pracę i od tamtej pory coraz gorzej się czuję . Boli podbrzusze i tak strasznie bierze na wymioty,że nawet na spacerze z psem musiałam zatrzymywać się przy krzaczkach.
Jak pisałam wcześniej jutro wizyta ,dam znać o ile maleństwo urosło. -
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:witam was ja po nieprzespanej nocy. Dopiero podpisywalam się pod brakiem ochoty na seks, a wczoraj... było cudownie z moim mężem a dluzsza przerwa tylko podwoiła doznania. Niestety tak się wczulam ze obudziliśmy córkę i biedna przyleciała wystraszona ze coś się stało potem nie mogła zasnąć wiec wzięliśmy ja do siebie cale mieszkanie puste a my w czwórkę w ciasnym łóżku. Nie mogłam zasnąć potem budzilam się co chwilę. Za ciasno, za gorąco, za niedobrze pffff...
Oby dzień był lepszy, nasze maluchy znowu urosły
Mała Czarna, ja podobnie, w sumie poszliśmy spać o 5 rano ;p mam nadzieję, że bobasowi te akcje akrobacje nie zaszkosziły, no ale czuję się dobrzeOna_89' lubi tę wiadomość