Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolka, czasem jak bardzo nam sie czegos zachce tak z nikad zjesc to moze oznaczac,ze wlasnie sie tego organizm domaga bo ma czegos niedobor
Stad moze ta ochota na marchewke
Molcia, mnie tez po zastrzykach pozniej tylek w domu bolal jak lezalam w szpitalu i az prawie 2 tyg sie trzymal
Tylko wiadomo coraz mniej intensywniej to odczuwalam,ale chocby po dotknieciu lub siadaniu szlo to odczuc
Wazne,ze jestes juz w domku
Teraz duzooo wypoczywaj Kochana.
Aparatka, Ty to koniecznie juz dzisiaj nic wiecej nie rob tylko lez.
Wiem,ze przy dzieciach nie masz latwo,ale organizm zaczyna sie buntowac pracusiu!
Molcia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
No dziwna ta marchewka bo nigdy nie mogłam jeść strasznie mnie po marchewce w gardle drapało a dzisiaj nic.
Dziewczyny a może dzisiaj taki dzień mamy bo ja posprzątałam tylko łazienkę i mam dość, czuję jak bym całe mieszkanie wysprzątała, kilka razy zrobiło mi się słabo ale musiałam dokończyć. A teraz kończę to co zaczęłam robić przed sprzątaniem, czyli leżę
Aparatka bierz ze mnie przykładPaolka _25 -
Paola masz racje dziwny ten dzien - zwalam na pogode, raz slonce raz deszcz.
Rano wstalam z ambitnym planem, a tu juz prawie 16 i wszystko wzielo w leb - nie chce mi sie nic robic
Ide na spacer z psem, moze jak sie troche dotlenie to bedzie lepiej! -
A ja mam dzisiaj taki spadek formy, że tak jak zawsze sprzątam, to dzisiaj nie kiwnęłam w tym kierunku palcem.. Mój będzie zawiedziony
xd
Coś mnie też brzuszek pobolewa. Wzięłam nospę i teraz leżę czekając na mojego. Jak zje obiad, to smigamy do lekarzanie mogę się doczekać aż znowu podglądniemy Malucha
-
Paolka chciałabym tylko u mnie zabkujaca panna i troszke ciezko z lezeniem.
Ja od 6 rano do 21 musze byc na nogach. Potem mam czas dla siebie:) Teraz jak Oliwka w zerowce to jak mala idzie spac to ja tez sie klade w ciagu dnia na godzinke:) -
Molcia dobrze, ze juz jestes w domku. Napewno zregenerujesz sily w swoim lozku
A ty dzis chyba masz swieto - tylko zabij mnie nie pamietam czy urodziny czy rocznica slubu
W kazdym razie wszystkiego najlepszegoperelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego Molcia
dobrze,ze jestes juz w domu
Molcia, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
100 lat Molcia!
Paolka siostrze prowadzi się dobrze ale coś tam jej spacerowka szwankuje mi się prowadzi źle bo mnie z tym wózkiem prowadza jak po pół litra wódki
Mieszkam we Wrocławiu a pochodze z Wielunia;) miałam swoją dzialalnośc którą prowadziłam długi czas w Krzepicach
Molcia lubi tę wiadomość
-
Ostatni sort laurkowych ciuszków wyprasowany (chwała mojej córci, która za każdym razem przekonała mnie, że prasujemy TERAZ, mimo mojego lenia) i jakby co, to mamy w co ubrać dziecko przez kilka pierwszych miesięcy
Ginger84, mikado, biedroneczka1910, natali101, Nymeria, MadaLena30, perelka89, Paolka_25, Ona_89', olcia88, Kitaja, szczesciara25 lubią tę wiadomość