Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia powiedzieli mi że to był zastój w nerce jak miałam po 1 dniu usg to już był ponoć widoczny tylko ślad tego zastoju, plus tego wszystkiego taki że mi zrobili usg całej jamy brzusznej a od 5lat nie mam woreczka ale na szczęście nie mam nic w przewodach i wątroba tez ok
mam dokładnie jak Ty bardziej mnie bok boli niż wcześniej ta nerka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:44
olcia88 lubi tę wiadomość
-
Właśnie sie dowiedziałam od znajomej ze mieszkania komunalne w moim miescie dostana uchodzcy z afryki!!! Do tego po 3 tys miesiecznie zeby sie utrzymac!!!! Toć to jest skandal naprawde. Oni dostana a ja że jestem Polką nei mam szansy gdzie tu sprawiedliwosc!!!!!
-
Hej mamusie
Dopiero wstalam ! Nie mogę odespać cos tego szpitala
U mnie skurcze sa podobne..zle sie oddycha i od przepony w dol twardy brzuch + podbrzusze.. Czasem boli jak na okres..dodatkowo czasem mam wrażenie jak by mi wtedy ciśnienie wzrastalo w tym momencie..
A przy wypisie pisze mi ze pacjentka przyjeta z objawami porodu przedwczesnego zagrażającego..
Także dziewczyny lepiej sprawdzać takie rzeczy.. Bo moze to tylko z przemęczenia ale nie jest to reguła..u mnie tez bylo tak podczas odpoczynku..w nocy itd..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 10:26
-
Wiecie co.. W szpitalu robili mi posiew i mocz i wyszlo ok.. A wczoraj zrobiłam u siebie jeszcze mocz żeby byl aktualny jak pojadę,do,gin..i wyszly mu leukocyty i liczne bakterie ...jak to możliwe ?
Myślicie ze jest opcja ze jak w szpitalu robili badania to brałam leki i dlatego nic,nie wyszlo ? Teraz,juz nie biorę globulek na infekcje... -
Izulka ja też mam tak napisane na wypisie. Poród przedwczesny zagrazajacy. I niestety u mnie również nie ma znaczenia czy leżę, siedzę, stoję skurcze i tak są. Ale ja mam całą ciążę jestem pod ciągła kontrola a teraz nie są tak częste jak wtedy co byłam w szpitalu wiec jestem dobrej myśli. Bóle jak na okres tez mam cały czas.
-
Ginger no,właśnie !
Ja od poczatku tez brałam luteine i dupka ale teraz sie to wszystko nasiliło..na poczatku miałam tez takie bole ale tez,lezalam , brałam leki i,przeszlo.. Teraz podobnie postępuje..tak jak pialam, wole nie zyc w super czystości ale byc w domu niż w szpitalu
Jeszcze mieliśmy olany,iść,na szkole rodzenia.. Pojeździć po sklepach za rzeczami dla malej... A tu nic,,tego..
Dzisiaj u nas jeszcze różne występy sa w mieście, tez mieliśmy,iść a tu w domu posiedzimy/ polezymy...
Jeszcze żeby ten miesiąc przetrzymać chociaz,jakos.. -
Ginger,u mnie twz,sie tak,zdarza jeszcze.. Ale jak się to nie powtarza ciągle,to staram,sie nie panikowac..
Ja tak w szpitalu liczyłam , a od kiedy w domu,jestem,to,stwierdziłam,ze,nie,liczę..chyba ze poczuje ze non stop twardy..
W nocy tez nie raz się budzę z bolu..
-
To ja trochę ponarzekam. Zasnęłam dopiero przed 4. Od 8 już nie śpię i skurcze mnie łapały jak leżałam. Lek dopiero o 9 no i przed 10 się uspokoiło. Po macmirorze mam takie jakby rozpieranie w pochwie. No i sutki mnie bolą....no dobra ponarzekalam, starczy...
Miłego dnia dziewczynki...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Izulka ja właśnie nic takiego nie dostałam. Brałam to co w domu + Kroplowka z magnezem. Mało tego na raz mi kazali odstawić duphaston ale miałam swoje wiec brałam. Mój gin pow ze luteine odstawie po 34tc a duphaston 36tc. A ty do kiedy masz brać leki?