X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka brałam ten lek i faktycznie dziwnie po nim jest..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogarnełam mieszkanie uff jeszcze na poniedziałek zostały mi dwa komndory do poukładania:)

Napisalam @ do prezydenta miasta opisujac swoja historię i ze dostaje ciagle od nich odmowe przynania mieszkania. Ciekawe czy odpiszą mi.
    Jak myslicie odpisza chociaz spadaj na drzewo???

sajgonara hop hop gdzi jesteś??? PILNA WIADOMOSC CZEKA:p:p:p

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger mi tez kazali w szpitalu odstawić to,co brałam w domu.. Ale dawali chociaz luteine i inne cuda.. Do domu właściwie dali mi receptę tylko na leki które brałam tam ale z zastrzeżeniem ze w razie potrzeby bo nie wolno brać tego leku dlugo.. Wiec nie biorę go bo jak by miało zaszkodzić to pierniczę.
    Luteine miałam w domu jeszcze to biorę.. W środę jadę do mojego gin to,on podejmie decyzje co dalej..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpiszą ze ubolewają ale to nie od nich zależy :/

Moi idą do weterynarza a ja mam zamiar posprzątać wszedzie

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala to wpadnij do mnie tez :) bo energia cie rozpiera :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka niestety to tylko polska i na sprawiedliwość nie ma tu co liczyć:/ list napewno nie zaszkodzi a odpisać odpisza bo chyba muszą odpowiedziec na każde takie pismo.
    A z tymi uchodźcami to jeszcze będą cyrki:( u mojego w pracy jest coraz więcej ukraińcow którzy pracują za mniejsza kasę i po 12 godz co automatycznie odbiera szanse naszym np na nadgodziny:/

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna miło by było jakby chociaż to odpisali. Dla uchodziców maja przygotowane 500mieszkań wiec jak mi odpisza ze nei maja mieskzan to chyba juz im pojade troszke i neibede grzeczna jak zawsze

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm tak się zastanawiam skąd nagle jest tyle mieszkań do dyspozycji? Skoro dla Polaków zawsze brakuje?

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger ja mam w bloku uchodźców chyba z rumuni takie brudasy to dzien w dzien balanga u nich dobrze ze mieszkam na 9 piętrze to ne słysze tego ale jak przechodze obok ich okien to az mnie nosi zeby im szyby powybijać dostali 4 pokoje wyremontowane za free!!!
    Napisalam tego 2 nie zaszkodzi najwyzej odpisza mamy cie w dupie. Załaczyłam zaswiadczenie o dochodach i o naczyniaku Lenki oraz o ciazy. Zaświadczenie lekarskie że LEnka potrzebuje osobnego pokoju do rehabilitacji po zabiegach bo lekarz mi takie cos wypisal.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger u nas w Gdańsku jest 500mieszkan do remontu plus te co buduja teraz nowe dla uchodźców. Ale jak pytasz to nie ma wolnych mieszkan a ludzie latami czekaja.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to współczuję:/ mam nadzieje ze przychylnie w końcu spojrza na waszą rodzinę i uda się wam coś załatwić.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam nadzieje ze coś sie wkońcu ruszy. No nic 21 mam tez umówione spotkanie z jakimś politykiem co sie zajmuje właśnie takimi sprawami. A że nadzieja matką głupich to co próbowac trzeba najwyzej nei wyjdzie i trzeba będzie wyjechac i tam zarobic na swoje.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki.

Mam lenia totalnego i brak pozytywnego myslenia jak narazie.
    Leze w wyrze i mi sie wychodzic nie chce.
    Mezu jak co weekend bierze sie za porzadki i zastanawiam sie czy znajde sile by tez z siebie cos dzisiaj dac.
    Narazie to na sama mysl o obiedzie juz mi sie odechciewa.
    Ehhh skad te nastroje sie biora ;/

Ginger, tak jak mowisz prace nam zabieraja.
    Na to pieniadze sa,a zeby place byly wieksze dla naszych to juz nie laska.

Jestes juz z nami :)
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki :D

Ja od rana w extra humorku :D Potulałam się z mężem, na śniadanko pasta jajeczna, potem zrobiłam ostatnie zamówienia wyprawkowe i przeglądam necik :D

Mogę powiedzieć, że kupiłam już wszystko, tylko czekam na 9 przesyłek :P Za dwa tygodnie ma być łóżeczko do odbioru ale to w Szczecinie, zostały kosmetyki ale to 1 wizyta w rossmanie i wszystko kupię :D Ale mam pusto w głowie, że już nie muszę o tym wszystkim myśleć i wybierać, yupii :D

haen, Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość

201511211678.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja już się ogarnęłam, bo trzeba Natke zawieść na technikę. Z akrobatyki rezygnujemy, bo przy 30 osobach to szkoda kasy i czasu. Dopiero 10 zaczyna choreografie i wtedy będziemy wiedzieć coś więcej. A teraz to nowy zespół i za wiele nie wiem.

Aparatka moja koleżanka 8 lat czekała na mieszkanie. Też były odmowy, a u niej ona z grupą inwalidzką,mąż i syn. Jak przyszła z dziennikarzem na spotkanie, tak od razu decyzja o przyznaniu mieszkania.

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali mówisz z dziennikarzem hehe to nie problem by był oni lubią afery wiec kogos by sie na szybko znalazło:P:P:P

Ona_89' lubi tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka po prostu korzystam ze nie ma nikogo kto w międzyczasie robi bałagan ;)

Teściowie namawiali nas na weekend w górach, mój m stanowczo odmówił żeby mnie nie przemęczać, no nie wierze...

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka bo z tymi mieszkaniami tak jest my też myślimy o złożeniu podania Ale nam to by nawet do romontu coś odpowiadalo. Osobiście z rodzicami i siostra mieszkaliśmy 12 lat w 23m2 i tyle samo staraliśmy się o mieszkanie potem gdyby sąsiad na górze nie zmarł to byśmy mieszkania nie dostali z 23m przenieśli nas na 32 taki awans moi rodzice tam mieszkają do tj pory nigdy lekko z miejscem nie było i takie nasze prawo... Parole dostają a teraz ci wszyscy co przywedrowali do Polski. Jeśli masz możliwości to zrób aferę z dziennikarzem.

My już po zakupach biorę się ja za kuchnię a mąż za sypialnię musi rozkręcić i wynieść wielkie biurko i będzie skręcać ŁóŻeCzko nie wiem tylko jak on sobie sam z przestawienien komody poradzi może po brata zadzwoni :) to się zaczyna dziać naprawdę :) jeszcze dzownil kolega czy na pewno będziemy u rodziców za dwa tygodnie bo zostawili nam ubranka po synku za jakąś niewielką kwotę :) także za pranie biorę się ostro po 20 i nie wiem gdzie ja się ze wszystkimi rzeczami pomieszczeniami..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 12:40

Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) melduję się i ja :) widzę, że nie tylko ja mam rozrywkowy weekend:) wczoraj wieczór u znajomych wróciliśmy z mężem o pierwszej w nocy!!! Zdziwiona byłam, że tyle wytrzymałam bo mój kręgosłup często odmawia długiego siedzenia a dzisiaj weekend na wsi trochę niestety z teściami a trochę z rodzicami ale uwierzcie, że najlepiej mi w swoim mieszkanku z mężusiem :) czasami po prostu mam dość tego biadolenia co powinnam a co nie i jak będzie lepiej...:/

Molcia Ty z zastojem w nerce wylądowałaś w szpitalu? Bo ja jak z tym wylądowałam półtora miesiąca temu to tylko kroplówkę dostałam.

Modliszka a możesz mi napisać ile Cię skasowali za wózek i gdzie zamówiłam?

Ale mi Maluszek coś pod prawe żebra wpycha :) aż z siedzeniem mam problem :/

A tak swoją drogą to ładnie skrobiecie, nie mogę nadążyć z czytaniem! :) jak nie wejdę tak z 5 razy w ciągu dnia to ciężko :) kilka stron; )

perelka89 lubi tę wiadomość

Paolka _25
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) melduję się i ja :) widzę, że nie tylko ja mam rozrywkowy weekend:) wczoraj wieczór u znajomych wróciliśmy z mężem o pierwszej w nocy!!! Zdziwiona byłam, że tyle wytrzymałam bo mój kręgosłup często odmawia długiego siedzenia a dzisiaj weekend na wsi trochę niestety z teściami a trochę z rodzicami ale uwierzcie, że najlepiej mi w swoim mieszkanku z mężusiem :) czasami po prostu mam dość tego biadolenia co powinnam a co nie i jak będzie lepiej...:/

Molcia Ty z zastojem w nerce wylądowałaś w szpitalu? Bo ja jak z tym wylądowałam półtora miesiąca temu to tylko kroplówkę dostałam.

Modliszka a możesz mi napisać ile Cię skasowali za wózek i gdzie zamówiłaś?

Ale mi Maluszek coś pod prawe żebra wpycha :) aż z siedzeniem mam problem :/

A tak swoją drogą to ładnie skrobiecie, nie mogę nadążyć z czytaniem! :) jak nie wejdę tak z 5 razy w ciągu dnia to ciężko :) kilka stron; )

Paolka _25
‹‹ 1206 1207 1208 1209 1210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ