Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ogarnełam mieszkanie uff jeszcze na poniedziałek zostały mi dwa komndory do poukładania:)
Napisalam @ do prezydenta miasta opisujac swoja historię i ze dostaje ciagle od nich odmowe przynania mieszkania. Ciekawe czy odpiszą mi.
Jak myslicie odpisza chociaz spadaj na drzewo???
sajgonara hop hop gdzi jesteś??? PILNA WIADOMOSC CZEKA:p:p:p
-
Ginger mi tez kazali w szpitalu odstawić to,co brałam w domu.. Ale dawali chociaz luteine i inne cuda.. Do domu właściwie dali mi receptę tylko na leki które brałam tam ale z zastrzeżeniem ze w razie potrzeby bo nie wolno brać tego leku dlugo.. Wiec nie biorę go bo jak by miało zaszkodzić to pierniczę.
Luteine miałam w domu jeszcze to biorę.. W środę jadę do mojego gin to,on podejmie decyzje co dalej.. -
Aparatka niestety to tylko polska i na sprawiedliwość nie ma tu co liczyć
list napewno nie zaszkodzi a odpisać odpisza bo chyba muszą odpowiedziec na każde takie pismo.
A z tymi uchodźcami to jeszcze będą cyrki:( u mojego w pracy jest coraz więcej ukraińcow którzy pracują za mniejsza kasę i po 12 godz co automatycznie odbiera szanse naszym np na nadgodziny:/ -
Ginger ja mam w bloku uchodźców chyba z rumuni takie brudasy to dzien w dzien balanga u nich dobrze ze mieszkam na 9 piętrze to ne słysze tego ale jak przechodze obok ich okien to az mnie nosi zeby im szyby powybijać dostali 4 pokoje wyremontowane za free!!!
Napisalam tego 2 nie zaszkodzi najwyzej odpisza mamy cie w dupie. Załaczyłam zaswiadczenie o dochodach i o naczyniaku Lenki oraz o ciazy. Zaświadczenie lekarskie że LEnka potrzebuje osobnego pokoju do rehabilitacji po zabiegach bo lekarz mi takie cos wypisal. -
Też mam nadzieje ze coś sie wkońcu ruszy. No nic 21 mam tez umówione spotkanie z jakimś politykiem co sie zajmuje właśnie takimi sprawami. A że nadzieja matką głupich to co próbowac trzeba najwyzej nei wyjdzie i trzeba będzie wyjechac i tam zarobic na swoje.
-
Hej Dziewczynki.
Mam lenia totalnego i brak pozytywnego myslenia jak narazie.
Leze w wyrze i mi sie wychodzic nie chce.
Mezu jak co weekend bierze sie za porzadki i zastanawiam sie czy znajde sile by tez z siebie cos dzisiaj dac.
Narazie to na sama mysl o obiedzie juz mi sie odechciewa.
Ehhh skad te nastroje sie biora ;/
Ginger, tak jak mowisz prace nam zabieraja.
Na to pieniadze sa,a zeby place byly wieksze dla naszych to juz nie laska.Jestes juz z nami -
Cześć mamuśki
Ja od rana w extra humorkuPotulałam się z mężem, na śniadanko pasta jajeczna, potem zrobiłam ostatnie zamówienia wyprawkowe i przeglądam necik
Mogę powiedzieć, że kupiłam już wszystko, tylko czekam na 9 przesyłekZa dwa tygodnie ma być łóżeczko do odbioru ale to w Szczecinie, zostały kosmetyki ale to 1 wizyta w rossmanie i wszystko kupię
Ale mam pusto w głowie, że już nie muszę o tym wszystkim myśleć i wybierać, yupii
haen, Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość
-
To ja już się ogarnęłam, bo trzeba Natke zawieść na technikę. Z akrobatyki rezygnujemy, bo przy 30 osobach to szkoda kasy i czasu. Dopiero 10 zaczyna choreografie i wtedy będziemy wiedzieć coś więcej. A teraz to nowy zespół i za wiele nie wiem.
Aparatka moja koleżanka 8 lat czekała na mieszkanie. Też były odmowy, a u niej ona z grupą inwalidzką,mąż i syn. Jak przyszła z dziennikarzem na spotkanie, tak od razu decyzja o przyznaniu mieszkania. -
Aparatka bo z tymi mieszkaniami tak jest my też myślimy o złożeniu podania Ale nam to by nawet do romontu coś odpowiadalo. Osobiście z rodzicami i siostra mieszkaliśmy 12 lat w 23m2 i tyle samo staraliśmy się o mieszkanie potem gdyby sąsiad na górze nie zmarł to byśmy mieszkania nie dostali z 23m przenieśli nas na 32 taki awans moi rodzice tam mieszkają do tj pory nigdy lekko z miejscem nie było i takie nasze prawo... Parole dostają a teraz ci wszyscy co przywedrowali do Polski. Jeśli masz możliwości to zrób aferę z dziennikarzem.
My już po zakupach biorę się ja za kuchnię a mąż za sypialnię musi rozkręcić i wynieść wielkie biurko i będzie skręcać ŁóŻeCzko nie wiem tylko jak on sobie sam z przestawienien komody poradzi może po brata zadzwonito się zaczyna dziać naprawdę
jeszcze dzownil kolega czy na pewno będziemy u rodziców za dwa tygodnie bo zostawili nam ubranka po synku za jakąś niewielką kwotę
także za pranie biorę się ostro po 20 i nie wiem gdzie ja się ze wszystkimi rzeczami pomieszczeniami..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 12:40
Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Hej
melduję się i ja
widzę, że nie tylko ja mam rozrywkowy weekend:) wczoraj wieczór u znajomych wróciliśmy z mężem o pierwszej w nocy!!! Zdziwiona byłam, że tyle wytrzymałam bo mój kręgosłup często odmawia długiego siedzenia a dzisiaj weekend na wsi trochę niestety z teściami a trochę z rodzicami ale uwierzcie, że najlepiej mi w swoim mieszkanku z mężusiem
czasami po prostu mam dość tego biadolenia co powinnam a co nie i jak będzie lepiej...
Molcia Ty z zastojem w nerce wylądowałaś w szpitalu? Bo ja jak z tym wylądowałam półtora miesiąca temu to tylko kroplówkę dostałam.
Modliszka a możesz mi napisać ile Cię skasowali za wózek i gdzie zamówiłam?
Ale mi Maluszek coś pod prawe żebra wpychaaż z siedzeniem mam problem
A tak swoją drogą to ładnie skrobiecie, nie mogę nadążyć z czytaniem!jak nie wejdę tak z 5 razy w ciągu dnia to ciężko
kilka stron; )
perelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Hej
melduję się i ja
widzę, że nie tylko ja mam rozrywkowy weekend:) wczoraj wieczór u znajomych wróciliśmy z mężem o pierwszej w nocy!!! Zdziwiona byłam, że tyle wytrzymałam bo mój kręgosłup często odmawia długiego siedzenia a dzisiaj weekend na wsi trochę niestety z teściami a trochę z rodzicami ale uwierzcie, że najlepiej mi w swoim mieszkanku z mężusiem
czasami po prostu mam dość tego biadolenia co powinnam a co nie i jak będzie lepiej...
Molcia Ty z zastojem w nerce wylądowałaś w szpitalu? Bo ja jak z tym wylądowałam półtora miesiąca temu to tylko kroplówkę dostałam.
Modliszka a możesz mi napisać ile Cię skasowali za wózek i gdzie zamówiłaś?
Ale mi Maluszek coś pod prawe żebra wpychaaż z siedzeniem mam problem
A tak swoją drogą to ładnie skrobiecie, nie mogę nadążyć z czytaniem!jak nie wejdę tak z 5 razy w ciągu dnia to ciężko
kilka stron; )
Paolka _25