Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja ściskam Cię mocno, ach ta huśtawka nastrojów w ostatnim trymestrze
.
Co do bóli brzucha jak na @ może tak odczuwasz rozrastanie też tak mam tylko mi się tam nie stresuj :*.
A pijesz Kitaja melisę bo ja piję rano i wieczorem i się zdecydowaniem lepiej czuje, a ziółka zaczynają bardziej działać po systematycznym stosowaniu przez co najmniej tydzień.
Nie wyspanie też robi swoje ostatnio to przerabiałam to też ryczałam jak bóbr i nerwowa była, nie wspominając, że u nas niska hemoglobina też ma wpływ na nastrój. Tule Cię mocno i mam nadzieję, że w środę lecisz do PL. Jesteśmy (ja z Przemciem)myślami z Tobą. Główka do góry!!!
Olcia pięknie wyglądasz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 17:29
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Tez mi hormony buzuja...
Poryczałam sir dzisiaj jak dziecko..a wiecie czemu?
Bo mi mąż powiedzial ze jak się dotknę czegokolwiek jak pójdzie zapalić i zobaczy ze cos robiłam to sobie pojedzie wieczorem na miasto... A ja się rozryczalamm...zgłupiał...
Ale po prostu tak mnie naszło i zrobili sie przykro ze nic nie mogę robić..wkurza mnie patrzenie jak sprząta, stara sir alr widzę ze nie jest przyzwyczajony i mu ciężko ze wszystkim.. Malo starannie tez robi niektóre reczy bo wolal by co innego robic..wcześniej mi pomagal a nie robil za mnie..
Głupio mi go poprawiać albo mówić co jeszcze ma zrobic.. Bo widzę ze to dla niego,i tak duzo...
Jeszcze jak mi powiedzial ( niby na żarty chcial zastraszyć) ze pójdzie to mi przykro.od razu pomyślałam ze jak to...a my?... -
Izulkaa Ciebie też ściskam :*, takie siedzenie/ leżenie w domu jak trzeba i nie ma innego wyjścia niestety źle działa na psychikę. Dobrze, że już mało zostało, a w ciąży niestety wszystko przeżywamy intensywniej. Mój też jak mi czasem coś powie to ryczę jak dziecko ech. Trzymajcie się dziewczyny
No tak ciężko się przestawić wcześniej człowiek robił wszystko sam a teraz zależny od drugiej osoby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 17:39
izulkaa lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Izulka, nie radze Ci poprawiac faceta jak sprzata choc wiem ciezkie do wykonania.
To samo przerabiam,ze pouczam niepotrzebnie jak i tak jest dokladny w tym co robi,a wtedy zaczyna byc nerwowy i mowi,ze mam go nie pouczac albo pojsc do drugiego pokoju
A i mowi,ze czuje sie wtedy jakbym byla jego matka,ze stoje nad nim jak kat hihi.
Takze widze,ze maja nasi podobne podejscie,ze w nerwach powiedza cos w stylu ja to robie,a Ty sie nie wtracaj
No jak nic kryzysik nas dzisiaj dopadl na listopadowkach.
My mielismy natomiast jechac dzisiaj do moich rodzicow,ale brzuszek mnie pobolewal i kregoslup,wiec marudzilam mojemu i mowilam,ze nie chce mi sie nawet ruszac.
Obiad z przymusu zrobilam bo tego tez mi sie nie chcialo,ale polecialam na latwizne z nalesnikami.
Mezu siedzi na necie i czyta o mieszkaniach juz pol dnia saczac winko,a ja przewalam sie na wyrku.
Dzisiaj ma dzien laby bo jutro zaplanowal sobie duze sprzatanie,wiec nie wiem czy jutro wgl bedzie nam sie chcialo odwiedzac rodzicow.
Tak zauwazylam,ze ostatnio to nawet nie chce mi sie nigdzie jezdzic bo wszystko boli przy siedzeniu i najchetniej to by sie lezalo choc i wtedy ciezko znalezc dogodna pozycje
Dziewczyny, fajne foteczki
Jestes juz z nami -
Ale ladne te nasze listopadowe mamuśki:)
Dzięki dziewczyny,kto lepiej zrozumie hormonowa bombe jak ciezarna.Maz chodzi jak w zegarku chyba się wystraszyl pojechal do sklepu jak zasnelam po moja ulubiona czekolade i kwiatki.Szkoda mi go,bo wiem ze ciężko mu mnie zrozumieć.
Miciakochana dziekuje za mile słowa<3 pospalam i już mi troszkę lepiej.Sprobuje z ta meliska rano i wieczorem .Bardzo mi zależy na tym wyjeździe do Polski,mam nadzieje ze to wszystko jest chwilowe i jutro będzie lepiej
Caluje Was mamuśki:*Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziewczyny fajnie, że pokazujecie buźki
) Miło się na Was patrzy. Shibuyka fajna grzywa !!
Kitaja, hormonki buzują... będzie dobrze i uda Ci się przylecieć <tuli> Ja tak kocham latać
Izulka, nic się mężowi nie stanie to Was jeszcze bardziej zbliży- też byś mu pomagała pewnie
Cebulka dobry pomysł z tym rossmanem online bo ostatnio jak weszłam to mi się zakręciło w głowie- który szapon, który balsam, który krem- różowy, niebieski itd. Kupiłam na razie tylko oliwkę fur mama i się non stop smaruję, jednak kocham zapach oliwek i choć zapychają to chyba będę dzieciom chociaż główki smarować i potem je całować w czułka
Ja dziś tylko ślub, z wesela zrezygnowaliśmy miesiąc temu bo mysleliśmy, że będę już się toczyć. Ale dobrze, że tak wyszło, bo mam ochotę odwołać wyjście wieczorne bo skurcze mnie łapią co chwile i ziewam i w ogóle nic mi się nie chce. Walnęłam się do łóżka i jest super.
Ale mój mąż marudzi, że ciągle coś robi, że zmęczony, że nie ma odpoczynku. Wrrrr nie moja wina, że sobie nocne gierki na PS urządza z kolegami i wraca o 2.Cebulka, Kitaja, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Pierwszy raz robie zamowienie w rossman online i chyba już będę tak robić bo jak wejdę do Rossmanna to oczoplasu dostaje i zawsze czegoś zapomne...tyle tylko że gratisów się nie dostaje, ale u mnie i tak nigdy nie dawali...
haen lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Odebralismy dzis wozek (chyba jako jedna z pierwszych tutaj...), teraz szukam uzywanej gondoli w dobrej cenie, potem nowy fotelik i temat wozka chyba moge zamknac.
A oto zdjecia spacerowki, tak wyglada rozlozona i tak zlozona, wybaczcie moj sredni wyglad...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0b933f0f8f1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65046b4fa3a4.jpgbiedroneczka1910, Kitaja, Mala_Czarna_89, Galaretka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
powiem Ci, ze sa rozne modele tych wozkow, ja chcialam 4 kolowy (no nie ufam 3 kolowcom przy wchodzeniu do autobusow czy schody, gdybym musiala) i z takie sa chyba ze 3 modele, ale juz drozsze. Znalazlam opinie, ze te maja twarde podbicie, no ale dla mnie to trudne wyobrazenie jak jezdze po sklepie bez dziecka i smiga ladnie
no dla mnie super jest ten system skladania, bo potem dziecko pod pache, wozek w druga i heja 8 schodow mam do pokonania do windy.
Uznalam, ze cos musze wybrac, jak nie bedzie sie sprawdzac, to bede zmieniac.
No i oni maja dla blizniakow wozki, ale to pewnie wiesz;D -
Tak czytam i czytam i chyba zazdroszczę Wam mężów
mój czasami nie rozumie, że czegoś mi się nie chce albo nie mam ochoty. Ja staram się jak mogę a jak kiedyś usłyszałam, że to jeszcze mało to myślałam, że mi serce pęknie
teraz zacznie się ten cholerny remont i powiem szczerze, że trochę mam obawy. Wiem, że on pracuje czasami po 12 godz. Ale przychodzi do domu i praktycznie nie interesuje go nic bo wszystko jest zrobione. A humorki ma chyba jeszcze lepsze niż ja, czasem zastanawiam się, które z nas jest w ciąży
ale tych fajnych chwil też mamy dużo, jednak wiadomo bardziej pamięta się to co złe.
A może po prostu ja źle reaguje? Źle to odbieram? Przesadzam? Hmmmm...Paolka _25 -
Rodzice dzisiaj odwiedzili nas troche... Polegiwalam chwilkę i juz brzuch boli..nie mmoge sie wyprostować azz...
Masakra.. Nawet siedziecc nie mogę bo zaraz brzuch?
Rozmmarzona teraz nie poprawiam, wcześniej jak bylam na chodzie to mi się zdarzyło poprawić po nim tak z przyczajkiteraz nie mam wyjścia ... Dzisiaj sprzątał..nie powiem,bo nie ma tragedii ale wiadomo ze facetowi,nie przeszkadzają detale
sam z siebie pościeli nie zmieni,czy obrusa
moze za dduzo wymagam