X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, ja mojemu wytyczne daję, co musi zrobić ;p
    Facet to jednak facet i rzadko trafi się okaz, który jest tak samo pedantyczny jak żona (jeśli jest pedantyczna) :p
    Mój jest kochany, czasem pomarudzi, ale generalnie zrobi o co proszę :)

aaaa, patrzę na swój suwak i zaraz będzie 80% :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:09

• Ona_89' Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali to głodna stamtąd nie wyjdziesz :) kolezanka opublikowała zdjęcia obiadkow i wyglądają apetycznie :)

Buffy, natali101 lubią tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu cichutko :-) to znaczy,ze mamuski smacznie spia albo milo spedzaja sobotni wieczor .

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuję... także ani miło, ani sennie :)

• olcia88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem :) Męża posłałam na tą imprezę a sama będę buszować po internecie w poszukiwaniu najpiękniejszych rzeczy :)

Zakradłam się do grupy Aparatki i od godziny myślę, co by tu zamówić, bo na odbiór byśmy się mogły po "sąsiedzku" umówić :)

Codziennie wieczorem od kilku dni jestem czerwona na twarzy... co to ? Ciśnienie w normie

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja nie spie. Właśnie pozegnalam gości.
    I był mega płacz popołudniu i się maz dowiedział co o nim myślę ale na razie nie mam siły o tym pisać.

Shibuya w końcu widzę twoje oczy :) nie zakrywaj okularkami, o niebo lepiej :)

Shibuya lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała oby z mężem się wyjaśniło.

Mnie głowa boli, zgaga pali i nie mogę zasnąć :/

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:29

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy mnie też czaszka sadzi. No i mój dzieć się strasznie wierci...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cebulka mój też i pewnie stąd ta zgaga :/

• haen Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ta franca zgaga pod wieczor i do 1 tez trzymala, teraz sie przebudzilam i sie czuje wyspana :D

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) Ja juz nie śpię, ale nocka minęła nam bardzo spokojnie. Wczoraj o jakiejś 16 tez mnie zgaga dopadła. Trzymała do późnej nocy, zmuszona bylam zasnąć prawie na siedząco...
    Moj Mały jest tak bardzo aktywny,ze czasem się zastanawiam czy tak powinno być. Przeczytałam gdzies,ze od 32tc dziecko ma mniej miejsca i nie porusza się juz tak często. Taaaaa, jaaaasne :-D

Synuś :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne i okrąglutkie brzuszki dziewczęta <3

A mój :( Cały w pokrzywce od środy się męcze ...brzuch , piersi i szyja całe czerwone i krostach , jakieś uczulenie mnie dopadło jedyne co mam to wapno, krem specjanly emolium i nanobase boli jak cholera na rozstępach a ,że jestem u rodziców chyba jutro postaram się iść do lekarza bo byliśmy u teściów i tam nigdzie kart nie mam.

Siedze od 7 i drape brzuch a mój maluszek chyba myśli ,że go zaczepiam bo fika sobie. Gdzieś czytałam ,ze 32 tyg można mniej ruchów czuć bo dzidzia rośnie a ja mam wrażenie ,ze teraz to potrafi szaleć :)

Wczoraj widziałam się z koleżankami mają synów z tego roku jeden ma 7 mies drugi nie całe 2 i mój miś jeszcze w brzuszku chłopaki, oficjalnie ten sam rocznik a taka przepaść rozwojaowa :D Ciekawe kiedy się wyrównają do wspólnej zabawy ...bo tamci za rok w wakacje będa śmigać a moje maleństwo siedzieć i marudzić ,ze chce :)

Buziaki na niedziele ( zjadłaby parówki no ale oczywiście nie ma !!!)

• mikado Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka a to takie małe upierdliwe swedzonr z wodą w środku?? Ja mam na rękach cyckach i brZuchu.. już nie wiem co z nimi zrobić.. nasililo się to w upały pewnie od potu i do tej pory się mecze

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te z wodą w środku mam na palcach przy paznokciu reszta czerwona pokrzywka , może upały i pot im sprzyjał w rozwoju a teraz się tego pozbyć masakra tym bardziej ,ze nie stosuje maści i leków stricto alergicznych bez konsultacji z lekarzem bo nie chce zaszkodzić dziecku chyba ,ze macie jakieś pewne sprawdzone co można ?

Mikado ściskam w bólu :*

• mikado Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj spirytusem mojej siostrze pomagało bo też je miała. Ja mam afronic posmarowałam raz trochę przysuszylo ale wyszły kolejne i taka walka z wiatrakami... A mam wrażenie że jak się posmaruje czymś na brzuchu to jest jeszcze gorzej a skóra na brzuchu mnie całą swedzi jak się nie posmaruje na noc oliwka...

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    U mnie chyba problem z pęcherzem...budzilam się co chwilę siusiu..jeszcze miałam jakiś niespokojny sen...:(

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Wróciłam wczoraj z panieńskiego przed 1, ale to był dla mnie już ostatni gwizdek, bo brzusiu juz się zaczął buntować i jak w końcu się położyłam, to nie wiedziałam jak się ułożyć. W końcu wzięłam jeszcze magnez, nospę. Zasnęłam
    Teraz już jest ok :) sam panieński spoko, ale wiadomo jak to jest jak jednej się jest trzeźwej :P co prawda potrafię się bawić bez %, ale z równie trzezwymi, bo po % wszyscy już mają trochę inne myślenie i bawienie :D
    Jestem tylko ciekawa jak długo wytrzymam na weselu za tydzień :( zwłaszcza, że nie będę miała gdzie nawet na chwilę się położyć :( chyba będę chodziła do samochodu Młodych żeby trochę poleżeć :P jakoś trzeba sobie radzić :D
    Jak wróciłam, to mój słodko juz spał, a ja sobie wtedy uświadomiłam jak się za nim stesknilam przez tych kilka godzin :D przebudził się, to aż mu to powiedziałam :P pogadaliśmy chwilę i dałam mu zasnąć, bo biedny na 5 do pracy wstawał. Miał mieć wolne, ale że dzisiaj to durne referendum, to mu wcisnęli służbę :/
    Paolka, za wózek płaciłam (tzn.przy odbiorze będę płacić :P) 1499 zł.

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Ja z kolei od wczoraj leze. Brzuch mi sie tak spiął i stwardniał, ze ledwo wyrabiam :( wzięłam nospe i extra magnez i jak ten uścisk nie pości to wieczorem jadę do szpitala :( dobrze ze córka sie rusza, przynajmniej o to spokojna jestem. I tez takie wrażenie mam, ze im wyższa ciaza tym wiecej sie rusza. A jak zasadzić kopniaka potrafi, to az w pol człowieka zgina :O co to bedzie dalej??? :O :D

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się dopiero obudziłam. Cudnie mi się śpi gdy nie ma upałów.
    Ktoś mi narobil smaka na parówki (a mam!)

Zorro mi się wydaje ze nie chodzi o to ze mniej się dzieciątka ruszają tylko mniej chaotycznie. Teraz to bardziej przepychanie i rozciąganie. Uwielbiam czuć moja corcie z rana :)

Wcale nie mam ochoty wychodzić do męża :( jeszcze poczekam aż z psem wyjdzie, pierdziele, nie będę wychodzić przed szereg. Dobrze ze jest Laurcia bo wcale nie miałabym motywacji by wyjść z łóżka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:14

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 1209 1210 1211 1212 1213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ