Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzulka, ja mojemu wytyczne daję, co musi zrobić ;p
Facet to jednak facet i rzadko trafi się okaz, który jest tak samo pedantyczny jak żona (jeśli jest pedantyczna) :p
Mój jest kochany, czasem pomarudzi, ale generalnie zrobi o co proszę
aaaa, patrzę na swój suwak i zaraz będzie 80%Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 22:09
-
Jak tu cichutko
to znaczy,ze mamuski smacznie spia albo milo spedzaja sobotni wieczor .
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Ja jestem
Męża posłałam na tą imprezę a sama będę buszować po internecie w poszukiwaniu najpiękniejszych rzeczy
Zakradłam się do grupy Aparatki i od godziny myślę, co by tu zamówić, bo na odbiór byśmy się mogły po "sąsiedzku" umówić
Codziennie wieczorem od kilku dni jestem czerwona na twarzy... co to ? Ciśnienie w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja juz nie śpię, ale nocka minęła nam bardzo spokojnie. Wczoraj o jakiejś 16 tez mnie zgaga dopadła. Trzymała do późnej nocy, zmuszona bylam zasnąć prawie na siedząco...
Moj Mały jest tak bardzo aktywny,ze czasem się zastanawiam czy tak powinno być. Przeczytałam gdzies,ze od 32tc dziecko ma mniej miejsca i nie porusza się juz tak często. Taaaaa, jaaaasneSynuś
-
nick nieaktualnySliczne i okrąglutkie brzuszki dziewczęta
A mójCały w pokrzywce od środy się męcze ...brzuch , piersi i szyja całe czerwone i krostach , jakieś uczulenie mnie dopadło jedyne co mam to wapno, krem specjanly emolium i nanobase boli jak cholera na rozstępach a ,że jestem u rodziców chyba jutro postaram się iść do lekarza bo byliśmy u teściów i tam nigdzie kart nie mam.
Siedze od 7 i drape brzuch a mój maluszek chyba myśli ,że go zaczepiam bo fika sobie. Gdzieś czytałam ,ze 32 tyg można mniej ruchów czuć bo dzidzia rośnie a ja mam wrażenie ,ze teraz to potrafi szaleć
Wczoraj widziałam się z koleżankami mają synów z tego roku jeden ma 7 mies drugi nie całe 2 i mój miś jeszcze w brzuszku chłopaki, oficjalnie ten sam rocznik a taka przepaść rozwojaowaCiekawe kiedy się wyrównają do wspólnej zabawy ...bo tamci za rok w wakacje będa śmigać a moje maleństwo siedzieć i marudzić ,ze chce
Buziaki na niedziele ( zjadłaby parówki no ale oczywiście nie ma !!!) -
nick nieaktualnyte z wodą w środku mam na palcach przy paznokciu reszta czerwona pokrzywka , może upały i pot im sprzyjał w rozwoju a teraz się tego pozbyć masakra tym bardziej ,ze nie stosuje maści i leków stricto alergicznych bez konsultacji z lekarzem bo nie chce zaszkodzić dziecku chyba ,ze macie jakieś pewne sprawdzone co można ?
Mikado ściskam w bólu :* -
Spróbuj spirytusem mojej siostrze pomagało bo też je miała. Ja mam afronic posmarowałam raz trochę przysuszylo ale wyszły kolejne i taka walka z wiatrakami... A mam wrażenie że jak się posmaruje czymś na brzuchu to jest jeszcze gorzej a skóra na brzuchu mnie całą swedzi jak się nie posmaruje na noc oliwka...
-
Witam się i ja
Wróciłam wczoraj z panieńskiego przed 1, ale to był dla mnie już ostatni gwizdek, bo brzusiu juz się zaczął buntować i jak w końcu się położyłam, to nie wiedziałam jak się ułożyć. W końcu wzięłam jeszcze magnez, nospę. Zasnęłam
Teraz już jest oksam panieński spoko, ale wiadomo jak to jest jak jednej się jest trzeźwej
co prawda potrafię się bawić bez %, ale z równie trzezwymi, bo po % wszyscy już mają trochę inne myślenie i bawienie
Jestem tylko ciekawa jak długo wytrzymam na weselu za tydzieńzwłaszcza, że nie będę miała gdzie nawet na chwilę się położyć
chyba będę chodziła do samochodu Młodych żeby trochę poleżeć
jakoś trzeba sobie radzić
Jak wróciłam, to mój słodko juz spał, a ja sobie wtedy uświadomiłam jak się za nim stesknilam przez tych kilka godzinprzebudził się, to aż mu to powiedziałam
pogadaliśmy chwilę i dałam mu zasnąć, bo biedny na 5 do pracy wstawał. Miał mieć wolne, ale że dzisiaj to durne referendum, to mu wcisnęli służbę
Paolka, za wózek płaciłam (tzn.przy odbiorze będę płacić) 1499 zł.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja z kolei od wczoraj leze. Brzuch mi sie tak spiął i stwardniał, ze ledwo wyrabiamwzięłam nospe i extra magnez i jak ten uścisk nie pości to wieczorem jadę do szpitala
dobrze ze córka sie rusza, przynajmniej o to spokojna jestem. I tez takie wrażenie mam, ze im wyższa ciaza tym wiecej sie rusza. A jak zasadzić kopniaka potrafi, to az w pol człowieka zgina
co to bedzie dalej???
-
To ja się dopiero obudziłam. Cudnie mi się śpi gdy nie ma upałów.
Ktoś mi narobil smaka na parówki (a mam!)
Zorro mi się wydaje ze nie chodzi o to ze mniej się dzieciątka ruszają tylko mniej chaotycznie. Teraz to bardziej przepychanie i rozciąganie. Uwielbiam czuć moja corcie z rana
Wcale nie mam ochoty wychodzić do mężajeszcze poczekam aż z psem wyjdzie, pierdziele, nie będę wychodzić przed szereg. Dobrze ze jest Laurcia bo wcale nie miałabym motywacji by wyjść z łóżka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:14