Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Buffy nic nie wiemy tylko datę znamy. A moja Laura jak ma iść do kosciola to jest ciężko chora.
Ginger byłam w EC maja adamexy pajero i barletta. W szoku byłam co do ceny- barletta 1550zl pajero w promocji 1200zl. 2w1. moga sciqgnac inne kolory niż na sklepie. Czas oczekiwania 2 tygodnie. Piękne wózkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:14
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Muszę to chyba napisać bo nie wytrzymam
)))) Może komuś to ułatwi wybór albo utrudni, zależy od poczucia humoru
Otóż słówko w "pajero" po hiszpańsku to koniobijca- onanista- masturbatorhahahahahahhahahahahahahahahahaha
sorki, głupawka mnie dopadłaMarka Mitsubishi narobiła sobie problemu bo ich samochód Pajero na rynek hiszpański i "latynoski" musiał zmienić nazwę na Montanero.
Buffy, haen, natali101, Kitaja, moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
hehe olcia dobre ;]]]
-
Buhaha dobre olcia
masturbator dwa w jednym buhahaha i za taka cene;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 21:48
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlcia Ty jedna.masz chyba wiecej lajkow niz postow
i dlaczego mnie to nie dziwi
Ja wlasnie leze w wannie i maz krzyczy, ze zamienilam zycie rodzinne na forum ...pfi
Zaraz usne ...jutro rano trzeba wstac i udac sie do lekarza z ta ma wysypka...
A wozek chicco urban ktoras brala pod uwage?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 22:33
-
Hej hej ja tez dostałam opiernicz ze siedze na forum zamiast sie chlopem zajac:P:P:P:P
Byłam dzisiaj z dziewczynkami po buty i spodnie i powiem Wam masakra z Oliwka to nie tamto nie a to wiocha a takie ma Ania i tak wkółko. Oszalec idzie. Mloda tez butów przymierzyc nie chciala o czapce to juz nawet mowy nie bylo.
Kitaja paczka poszla w piatek wiec powinna w srode spokojnie byc na miejscu:)
Wogole miałam kocyk swoj w wozku u Lenki podeszla babka i sie pyta skad mam a ja ze sama uszylam. Zwiesiła glowe i poszla. za chwilke mnie puka w ramie odwracam sie a ta trzyma go w rekach i daje mi gotowke i mowi uszyje sobie Pani nowy. Stanelam jak wryta i jedyne co powiedzialam a jak ja do domu wroce. Moj mowil ze mina moja bezcenna byla.Kitaja, moremi, Micia lubią tę wiadomość
-
Haha Aparatka ty to nie możesz mieć spokojnie;) ciągle coś się dzieje;) wyobrażam sobie twoja minę
A jak moje zamówienie? Przyszły materiały czy mam się martwić?
Mała jutro jadę do ec rano to zobaczę co i jak;)
Zdecydowalas się na któryś? -
Dziewczyny ja mam od kilku dni wieczorem takie mega klucie w szyjce jak się młody rusza boli jakby mi ktoś szpikulec do lodu wbijal w szyjkę i głównie wieczorem. Wcześniej nie miałam aż tak. Kluje was też? Bo nie wiem czy to z szyjka się coś robi czy poprostu mały tak dokazuje.
-
Ginger, ja tez tak mam czasami, głównie jak Mały jest bardzo aktywny. Wczoraj poszliśmy po zakupy i kilka razy to czułam. Zdarza mi się to już od jakiegoś czasu,a z szyjką jest OK.
A swoją drogą to bardzo mnie to ciekawi co te nasze maluchy odstawiają,ze w ten sposób to odczuwamy...Synuś