Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas 11 lat różnicy, a zabawki jak nowe. Nati nie niszczy rzeczy. Trochę będzie Ala poszkodowana z zabawkami,ale Nati była z tych nie lalkowych i jedyny zestaw jaki mamy to monster hight. Będzie co jej kupować. Lego duplo po siostrze full,City i friends również. Jednak będą wychodzić nowe serie
-
Mała nawet nie chodzi czy patrzą czy nowe ale o to ze będzie problem co mu kupować
u nas wszyscy się przyzwyczaili ze to my im wymyślamy prezenty tzn dziadki dają kasę my kupujemy no a oni potem dają te prezenty. Tak im wygodnie a i Patryk zawsze dostaje to co chce. Zresztą ja głównie na allegro kupuje no a wiadomo dziadkowie są anty internetowi;)
-
nick nieaktualnyNo niestety, Antek to był mały destruktor i nie będzie przekazania
teraz dużo bardziej szanuje rzeczy na szczęście. Zazdroszczę wam, że wasze drugie maluchy będą miały coś po starszym rodzeństwie, mi może z tych jego lat da się coś uratować. Tzn. Na pewno Leon po bracie będzie miał mnóstwo lego - w domu są tego 3 ooooogromne pudła
Ginger tak pewnie zrobię, ale to już bliżej terminu
W klasie Antka jest mieszanka 6 i 7 latków i dlatego mają komunie w 3 a nie 2 klasie -
Hej dziewczyny ale się rozpisałyście
wow.
Kitaja nie ma za co, mi naprawdę meliska pomaga, ginekolog mówił, że mogę spokojnie pić 2 dziennie. Będziemy czekać na wieści po wizycie 10.09.
.
Ja dziś byłam na działce u moich Dziadków mam zapas koperku i pietruszki na całą zimę(uwielbiam). Dziś robiłam muffinki czekoladowe oczywiście Mój prawie wszystkie wciągnął
.
Co do rożków mam 1 i uważam, że wystarczy. Na początek w nim będzie spał Przemcio. Muszę tylko kupić kocyki.Kitaja, moremi lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Mala co do prezentu po wyjsciu ze szpitala to ja bym kupila cos symbolicznegoi praktycznego np.pampersy tego nigdy nie za wiele
u nas raczej nie daje sie pieniedzy raczej kupuje sie jakis drobiazg! Z tymi pieniedzmi to chyba glupio by bylo nawet mi by komus zasugerowac,bo jeden i da 100zl bo go stac a ktos inny moze nie ma pieniedzy badz ma inne wydatki i woli kupic spioszki czy skarpeciaki.Mam dwojke chrzesniakow i np.zamiast prezentow i zagracania przyjaciolka mieszkania lub kupowania rzeczy zbednych,milo spedzam z nimi czas np. Ostatnio jak bylam w Pl bylam z chrzesnica w kinie na bajce,a potem poszlismy do maca i kuleczkowa.
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A rok temu jak bylam po raz drugi chrzestna to fundnelam sesje fotograficzna dla malutkiej takze pamiatka do konca zycia
co do kupowania lancuszkow to jestem przeciwna by male dzieci nosily takie rzeczy a juz tym bardziej do przedszkola
Micia, Ona_89' lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyja jeśli zapytają co kupić, mam listę z konkretną marką i wzorem
Ale mam jak Shibuya - swoją wizję i nie bardzo chciałabym dostać coś, czego niekoniecznie użyję. Sama też nigdy nie lubiłam popełnić faux pas i np. z okazji urodzin dawałam pieniądze plus jakiś drobiazg w postaci zabawki by dziecko odczuło fizycznie jakiś prezentDo tej pory nikt nie narzekał :p
Np. mi raz na święta ciocia dała zestaw kosmetyków (byłam nastolatką), użyłam raz - moja twarz była wypalona, cała czerwona, okazało się, że mam uczulenieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 17:42
-
Hihi,ale jajca
Jak juz kiedys Wam pisalam mam nieczynny piekarnik.
Wzielam,wiec od mamy pradawny prodiz,ale nigdy niezawodzacy i pieknie pieczacy proste ciasta
Dzisiaj jednak po kilku latach nieuzywania jak moj go doszorowal to po podlaczeniu strzelal
No to sie domyslilam,ze Mezu tak go pucowal,ze woda sie ponalewala do srodka.
Zaczela sie,wiec operacja suszenie wieczka hihi.
Mezu dzielnie stal i co chwile sprawdzal czy dalej bedzie skwierczalo czy nie (nie bardzo mi sie ten pomysl podobal).
Po wielu probach suszenia udalo nam sie go doprowadzic do ladu i po poczatkowym smrodzie ani sladu tylko piekny zapach ciasta mmmm
Udalo sie a juz myslalam,ze my mamy jakiegos pecha co do sprzetow na tym mieszkaniu i nici beda z ciasta.
Teraz tylko niech sie ostudzi i jazda zabawa z krememhaen, moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
To ja Was podziwiam,ze potraficie tak delikatnie komus dac do zrozumienia jak co ma wygladac lub co chcialybyscie dostac hehe.
Jakos ja tam nie potrafie bo tak glupio i nie chcialabym kogos urazic.
Co innego jakby zapytali co sie przyda albo jakie to ma byc.
Z drugiej strony niech rodzina tez ma frajde wybierania czegos dla wnuczki bo w koncu wszystko sie moze przydac,a jak nie to najwyzej tego nie uzyje i nie bedzie komus przykro,a bedzie mial frajde wybierania jak mamusieKitaja lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyMoja teściowa też robi na drutach i Antek ma od niej sweterki, szaliki, czapki
Bardzo ładne są
Teraz tez Leonowi robi
A z tym, żeby dac wolną rękę, to wiecie jest różnie - Antkowi dziadek daje specyficzne prezenty - raz dostał pniak - postawiłam na balkonie, no bo gdzie indziej - to się w nim robactwo zalęgło i musiałam wywalić; dostał bongosy - nigdy nie użył i nie był zainteresowany. Także mi po prostu szkoda czasem ich pieniędzy więc wolę powiedzieć wprost. Nie z chamstwa czy wywyższania się, a po prostu z prkatycznego punktu widzeniaShibuya, moremi lubią tę wiadomość
-
U mnie tesciowa stwierdziła ze jak by weszla,do takiego sklepu to by nie wiedziała co,kupic... :Pmam nadzieje ze tak zostanie
zapewne i tak drobiazg ktos kupi przy wizycie albo kasę da żebyśmy sami kupili
zdecydowanie ta 2oocja bardziej mi pasuje..ale rozumiem tez ze kupowanie dla wnuczki to frajda
Tesciowa gromadzi znowu jakies antyki typu kon na biegunach.. Zanim Amelia zacznie sie na nim bujać to 10razt sie zabrudzi i bedzie przekladany z kata w kat.chyba ze u siebie zostawi żeby wnyczka miała jak przyjedzie do babci..bo u nas z miejscem kiepsko zwłaszcza na takie graty. -
nick nieaktualnyMoi dziadkowie to Kazik i Władek ;p Na początku ciąży mówiłam mężowi, że noszę małego Miłosza (wtedy nawet płci nie znaliśmy, ale takie miałam przeczucie, że chłopiec). Teraz jest Leon i raczej się nie zmieni
Aleksander ładne, ale Stefan teżCebulka, moremi lubią tę wiadomość
-
Cebulka, to w czas sie Twoj Maz opamietal hihi
Nie ma to jak niezdecydowanie facetow i psucie szykow kobiety.
Jeszcze jak rodzinka sie wtraca z wybieraniem imienia to juz wgl masakra
Nie daj sie Kochana w koncu tez masz prawo decydowac o imieniu dla swojego DzieciatkaJestes juz z nami -
Hej !
Ja chyba jestem dość wyluzowana jak natali01 jeśli chodzi o męża. Na brak nadmiaru hormonów nie narzekam, tylko moje zamist we łzach wychodzą na twarzy. Wolałabym we łzach((
Mój w pt o 2 wrócił, wczoraj o 2 wrócił. Teraz pojechał na ściankę wspinaczkową. A ja sobie wtedy hyc do łóżkaAle w dzień anioł, sprzątał dziś ( choć nie robimy tego zazwyczaj w niedziele) wczoraj śniadanko, dziś śniadanko. Niestety jest bardzo humorzasty i wczoraj stwierdził, że jest zmęczony więc z psem moich rodziców z twardym brzuchem i w deszcz musiałam iść ja.
Odnośnie rożków to ja po 1 dla każdej, ale tylko dlatego, że będzie z tego kocyk czy mata. Na sr mieliśmy filmik jak z długiego kocyka/flaneli zrobić otulacz więc będziemy robić. Bratowa pisała mi że ona by rożków nie kupowała i że dla maluszków dobre są "woombie". Jestem zacofana ale jak zobaczyłam to się przeraziłam. Zostaję przy rożkach i mocnym owijaniu pieluszkami flanelowymi.
Oto woombie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa3e0efa01f1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 19:58
Micia, Kitaja lubią tę wiadomość