Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikado, poleż na lewym boku kilkanaście minut. Gdyby nie pomoglo to połóż sie na plecach i "pooddychaj brzuchem". Jezeli nadal się nie poruszy to podjedz na ip. Trzymam kciuki
Mala_Czarna_89, mikado, moremi, moremi, Micia lubią tę wiadomość
Synuś
-
Ginger teraz maz mi podpowiada ze nie 1200 tylko 1299 za pajero juz sama nie wiem głowy sobie nie dam uciac. Na pewno przeceniony z 1399zl. Chcieliśmy barlette jednak przy promocji zaczęliśmy się zastanawiać. Ostatecznie stanęło na barletcie tylko koła mężowi bardziej podobają się z pajero haha ciekawe czy można zamienić (a ze mnie się śmiał ze się drobiazgów czepiam).
No i jak mu kiedyś mówiłam ze nie bierzemy 3w1 bo fotelik do dupy to twierdził ze przesadzam a dzis stwierdził ze nast wybierzemy z recaro dla obu dziewczynek za 1000zl jeden! Laura stanowczo odmówiła powrotu na dziecięcy fotelik
Barletta na allegro- od 1500zl. Adaptery do maxi cosi niecałe 50zl
Maxi cosi citi w smyku 420zl bez daszka więc raczej się nie oplaca -
nick nieaktualny
-
ROZMARZONA o tej porze na forum? Biedna,rozumiem co to znaczy bezsenna noc :-* polecam meliske mi nawet pomaga tylko jakos dzis wstalam z mezem rano przed jego praca,w weekend bylam strasznie zolzowata dla niego teraz musze troche zaplusowac
MIKADO co tam u Ciebie?daj nam znac! Ah te nasze maluszki takie male,a potrafia nas straszyc.
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Zasnrlam koło 2 bo jeszcze po 1 musiałam iść zjeść obiad jadłam o 15 i potem już nic bo apetytu nie miałam. Zjadłam to mly trochę się pokrecil ale lekko .. Nie wiem co on taki ospaly jest... Jak się nic nie zmieni zadzoenie do gina a wizytę mam w czwartek. Jeszcze póki nie zasnrlam do siku co 3 minuty chodziłam i to nie po troszku tylko konkretnie ja nie wiem moje nerki zglupialy ..:p ogarnelam męża do pracy i idę spać dalej.
Rozmarzona usnelas W końcu? Ja sobie zrobiłam naleśnik z kołdry w przykryłam się kocem to usnelam jak nerwy mi sspac nie ddawaly.
Dzięki zorro tego próbuje cały czas szczególnie oddychania brZuchem już nie raz zaslablam na lezaco przez to :p czasem działa. Słodkie mojego nie rusza nawet glukoza mu nie dała rady wręcz przeciwnie jakby się spokojniejszy po słodkim robił..
Dziwnie dzisiaj do producenta wózka i będę wózek zamawiać. Myślicie ze domawiac adaptery jak mam nosidełko mąż i cosi? Jakoś niespacjalnir jesteśmy za tym żeby. Wozić dziecko stelaż +nosidełko już wolę gondole do auta zapakować.. A i do Ch mamy rzut beretem i nie wiem czy ssie wogole przydają.. napdwno zamawiam muffke na ręce do wózka w kolorze ot taki mam kaprys i z myślą o moim który rękawiczek nie lubiRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Hej;)
Ginger tez tak miałam, okazalo sie ze nóżkę pchala bo byla niskoale dala sobie spokój chwilowo
Dziewczyny spać nie mogą w nocy to odespia w dzień
Mikado u mnie tez czasem ma slabszy dzuen ale grunt ze czujesz cokolwiek.
W ogóle dziewczyny musze napisać co mi się snilo....snilo mi się ze nasza Olcia urodziła !!! Bliźniaki faktycznie... Co to za sen w ogóle ? !...olcia88 lubi tę wiadomość
-
Hello:)
Ja dzien rozpoczelam od wizyty w Biedrze po ala Cotton Ball Lights.
Kupilam 2 opak., jeden kolor jak na zdjeciu, drugi z rozem i biela. Lampki sa na baterie (3 paluszki), maja niewymienne diody (te oryginalne maja wymienne), nie wiem, jak wygladaja oryginalne, ale te dla mnie sa super:)
Cena takiego kpl. 34,99.
I chcialam podziekowac tej dziewczynie (ktoras na Sszczesciara albo Sajgonara), ktora wrzucila info o tych lampkach:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e083c89ed88.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 07:46
alus21, Zorro, Buffy, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wam
Ja nie wiem jak to jest, ale zasypiam po 2 i budzę się po 7, drugi dzień z rzędu
Mikado super, że się poruszył syneku mnie Leon bardzo lekko i rzadko w porównaniu do sprzed kilku dni
Dziś dalej praca, w międzyczasie poprasuje ubranka i zacznę torbę do szpitala pakowaćby już tylko do niej rzeczy dokładać powoli
ale powiem wam, że bezpieczniej się będę czuła wiedząc, że jest i w razie czego mieć pod ręką niż gdyby, odpukać, coś się działo wcześniej i w pośpiechu szukać rzeczy po szafkach
-
Haen ja też właśnie się wybieram do biedry zobaczyć te kule.
Buffy ja torbę spakuje jak moi chłopcy wrócą ze szpitala. Też wolę mieć przygotowana i spokojnie czekać.
Rozmarzona jak tam reszta nocki? Teraz pewnie do 12 będziesz spać