Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ok aparatka, tak tylko chcialam sie upewnic czy gdzies nie umknelo
na spokojnie bez pospiechu
)
dzięki -
To nie my wzięliśmy ten całkiem pierwszy od strony alejki chociaż tamten tez był ładny.
Zaraz sprawdzę na necie który to kolor dokładnie. Też miałam 3 inne wybrane;) a mojemu z kolei koła bardziej się podobały w barlecie;) ale stwierdził że 300 zł więcej dać za bardzo podobny wózek a ten w zupełności spełnia nasze oczekiwania i jest lżejszy jak je podnosił -
kurcze Wy juz wózki macie a u nas wywiązał sie problem ze stelazem
Nie wiadomo czy do listopada bedzie dostepny podwójny stelaz. I teraz nei wiem czy sprzeawac i kupwoac inny czy co mam robic. A szkoda mi mojego wózka bo jest idealny pod kazdym wzgledem i lekkosci, i zwrotnosci i kolorystyki i kosza na zakupy.
-
haha mojemu się koła bardziej w pajero podobają
nawet dziś pytałam dostawców czy da się je zamienić, ale nie pasują.
My będziemy raczej brać ten który jest na zdjęciu wyżej. Co prawda wybrany był inny, ale stwierdziliśmy, że bezpieczniej wziąć coś co się widziało na własne oczy. Oglądaliśmy tam wczoraj wzorniki tkanin, ale mają tak różną fakturę, że nie chcemy ryzykować -
To jest chyba ten ale powiem ze na zdjęciach jednak wyglądają trochę inaczej. Dlatego my tez nie ryzykowalismy i wzięliśmy to co widziałam tym bardziej ze się podobało;)
http://s20.postimg.org/m6xp1g331/88_L.pngRozmarzona lubi tę wiadomość