Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Molcia,ale nozki masz takie szczuplutkie i zgrabne
Naprawde widac,ze figurka fajnie Ci sie trzyma
Nie martw sie waga ja juz ponad 12 kg na plusie mam,a pozniej jak sie zwaze to sie pewnie jeszcze okaze,ze nawet juz wiecej.
Najgorszy cellulit,ale mysle,ze kazda z tym problemem sie teraz boryka.
Spokojnie wszystko zrzucimy
Ja to ogolnie zaczynam sie czuc jak jakas pileczka, nawet na twarzy sie taka okragla zrobilam
A sluchajcie do wozka trzeba dokupowac jakis materacyk?
Czy daje sie tylko jakis kocyk?
Jak to jest?
Bo sam kocyk to mi sie twardo chyba by wydawalo.
Nie zwrocilam uwagi czy tam w wozku w srodku cos dali.Jestes juz z nami -
U mnie rok roznicy miedzy dziećmi i tez juz nei wchodze w staniki po Lence. O ile mam takie normalne to do karmienia nie moge dostac. Ja pod biustem potrzebuje 75 ale kupuje 80 bo wieksza miseczke maja wtedy. No ale E jzu za mały jest i to sporo:(
A staniki z h&m mega wygodne sa e do karmienia.
Izulka bede wdzieczna bo jak jeszcze mi urosna z 2 rozmiary to sie załamie chyba -
Izulka ja się boję, że jak za długo z nami będzie, to życie erotyczne nam ucierpi
(choć ostatnio i tak jest dno
). Z drugiej strony mam bzika na punkcie sprawdzania, czy dziecko oddycha.. no i Laurce do pokoju też nie chcę jej za szybko dać, żeby się wysypiała.
Mam jeszcze jeden pokój, na razie jest tam szafa, szafka na buty, wszystkie segregatory z papierzyskami i dwie suszarki na pranie, no ale żeby któreś z dzieci się tam przeniosło, to potrzeba gruntownego remontu. A Laura już nam oznajmiła, że swojego pokoju nie odda
Moodliszka walczysz z wózkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:14
-
I tez mam dylemat z kolorem lozeczka.
Najpierw mialo byc biale,a pozniej mi sie spodobal np wenge zmieszany z ecru.
Ten wenge by mi w miare do szafy pasowal badz jakis inny odcien brazu.
Natomiast biale fajnie do scian by sie komponowalo i mam problem.
Biale dla dziewczynki ladne takie lekkie z drugiej str wenge wydaje sie byc ciezkim kolorem,a tamtem pokoj jasny i maly w dodatku.
Chociaz tak oryginalnie to polaczenie wyglada.
Mamy w tym tygodniu zamawiac lozeczko,a ja nie potrafie sie zdecydowac.Jestes juz z nami -
Rano wstałam z zamiarem jechania ale znów dostałam skurczy i mój mi to wybił z głowy.
Wyplakalam się i trochę mi lepiej. Czekam na wieści ze szpitala. Dziś mu robią badania zabieg jutro wiec jutro będzie ciężki dzień. Jeszcze nie mogę się niczym zająć tylko leżę wiec ciągle myślę o Patryku.
Dlatego nawet się nie odzywam żeby wam nie smecic
Natali super ze kolczyki się znalazły. Natalka pewnie się ucieszyła;) dobrze ze zareagowałas. -
Aparatka spoko :)ja jestem zadowolona bo niby miękki ale usztywniony na dole
Rozmarzona no właśnie mi się i jasne i ciemne podobają.. Do pokoiku pasowal by dąb sonoma bo takie mam mebelki ,a w salonie bardziej ciemne by,pasowało ale właśnie sie zastanawiam czy nie za ciemne.. Zwłaszcza dla,dziewczynki..Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
hej mamusie
jak czytam o waszych problemach ze spaniem to szczerze współczuje, ja o którym bym się nie położyła tak śpię do rana a i jeszcze czasami w dzień podsypiam, dokłanie jak w pierwszym trym
wczoraj po szkole rodzenia całą grupą (18 osób) poszliśmy na piwnko 0%, no panowie sobie nie odpuścili mimo poniedziałku, bo każdy miał kierowcęfajna grupka nam się zebrała
Madalena fajnie, że mąż znalazł trochę czasufaktycznie na swojej działalności wolne to nie jest taka prosta sprawa, a będzie brał 2 tyg opieki po porodzie?
Mała ja też nie chcę, żeby Zuzia była z nami za długo w sypialni, mam plan 6 miesięcy i do siebienie podoba mi się, jak dziecko ma rok, czy dwa i dalej śpi z rodzicami, jak się kochać przy dziecku? hym :/My pokoik urządzimy jej od razu i w dzień będzie u siebie się klimatyzowała, a w nocy u nas w sypialni w kołysce, nie będę łóżeczka dawała do siebie, mam nadzieje, że uda nam się to wszystko zrobić
-
aparatka wrote:weszłam na allegro czy to nie jest taka jak w IKEA??/
http://allegro.pl/komoda-szafka-pari-3-biala-3-szuflady-producent-pl-i5166891962.html
cena mega kuszaca
Oryginalna komoda Malm ma szerokosc 80 cm, gl.48 cm, wysokosci nie pamietam, wiec ta jest mniejsza.
A odnosnie stanikow blizej porodu chce zobaczyc z firmy Alles dla mam, maja usztywniane...
Ja sie boje, ze nie bede miala w czym chodzic bo rozmiar 80-85 ff...a miekkie calkowicie moge tylko na noc -
Ja ostatnio kupiłam dwie komódki w Agata meble i jestem bardzo zadowolona bo prawie wszystkie rzeczy Hani tam weszły
.a moje łóżeczko to wyglada tak jak na obrazku i kosztowało tylko 200 zł
http://drewex.com/popup.php?url=http://drewex.com/zdjecia_asortyment/419-1.jpg
Ale ostatnio mnie piersi swędzą masakra aż spać się nie da;).. Wczoraj próbowałam się tam ogolić i nic mi nie wyszło tylko kupa śmiechu.. A wizytę mam za 2 dni:P. No i te koszmarne wycieki siary ehh..
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Mała;) ale ciąża wyssala ze mnie moja silną stronę;p pewnie jest tak jak piszesz on się trzyma lepiej ode mnie. Jeszcze jak inne dzieci będą to sobie czas zorganizuje;) byle do piątku wtedy mam nadzieje będzie juz w domku. A ja będę miała powtórzenie przed małym z obiadkami papkami bo normalnie chyba nie będzie umiał jeść przez kilka dni.
-
ktoś pytał o cotton ballsy wiec cena wykonania takiego zestawu to okolo 18zł
cordonek taniutki jest klej tez i jeszcze balonik potrzebny a lampki na allegro tez za grosze:)
anet, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość