Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Mała nic mi o tym nie wiadomo, żeby coś znaczyło
Ładne te wasze wózki, też mi się te adamexy podobają no ale....
Pani której pożyczyłam gondolki wysłała mi zdjęcie swoich dziewczynek. Ledwo się mieszczą, mają 3 mce i 5 kilo. Urodziły się w 35 tyg a Pani od 33 leżała na patologii. Przyglądam się ubrankom ze zdjęcia i bardzo mi się podobają, chyba fajny układ wymyśliłam, że ubranka za gondolki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/74d004e84e75.jpg
ps: Boziu kochana, moje takie będąnatali101, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, izulkaa, szczesciara25, Ona_89', perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
aparatka wrote:Wy tez macie zachcianki?? Ja od pozcatku ciazy nei mialam a teraz pochłaniam arbuza z ogórkami kiszonymi. Mój na mnie juz pazry czasami jak na wariatke
Ja się miałam Was pytać jak u Was z apetytem. Bo u mnie raczej średnio. Rano jestem głodna, zjem śniadanie. Później obiad i od obiadu mogłabym już nic nie jeść do następnego dniazwyczajnie głodna nie jestem. Nie wiem, czy się nie przejmować, czy wpychać w siebie cokolwiek.
-
nick nieaktualnyAparatka ja wiele jesc nie moge ale zestawy smakowe mam czasem z kosmosu. Np.czeresnie owijane w żółty ser lub truskawki z kiełbasa
moj mąż widział to raz i powiedział abym jadła to pod jego nieobecność raczej
Ale porcje raczej małe, żołądek skurczony, boli i łatwo teraz tez o zgagęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:17
-
Moodliszka, zazdroszczę. Ja mam ssanie non stop! Aż czasem nie wiem co mam jeść albo nie chce mi się przygotować. To jest zwyczajnie uciążliwe
Molcia pisałaś, że może po sterydach celulit- tak to na pewno, bo sterydy zatrzymują wodę. Ja mam od 4 lat inny kształt twarzy, inni tego nie widzą, ale ja widzę chomiczka. Czesto po podaniu sterydów na płucka tak szybko rośnie brzuch, że niestety robią się rozstępy- tak pisały bliźniacze. Mój rekord jak dostawałam hydrokortyzon dożylnie przy skrajnym wyczerpaniu w chorobie to nabranie 8kg wody w 5 dni !!! Myślałam, że popękam, a rodzina mnie nie rozpoznawała jak mnie odwiedzali w szpitalu. A jak dodawali żelazo w kroplówkach to jeszcze zaczynało mi wszystko puchnąć i swędzieć i szczypać w żyłach. Brrrr. Jak mnie wypuszczali to robiłam siusiu 7 razy w nocy i w 3 dni wszystko znikało.
tak samo nam znikną dodatkowe kg po porodzie dziewczynkiOby
ja czuje, że połowoa moich kg to woda, bo znów mam chomiczka na twarzy i etap, że średnio chcę aby mnie znajomi widzieli...
-
ja własnie tez nie mam apetytu ale arbuza i te ogorki moge jesc tonami. Siadanie to juz nei pamiteam kiedy jadłam bo nie mam ochoty jakis skromny obiadek bo trzeba wkoncu cos zjesc a kolacja to jak moj mnie przymusi.
Wogole nei jetsm głodna ale jak pokazesz mi ogorka badz arbuza to jesem pierwsza przy stole i pije strasznie duzo. -
moodliszka wrote:Mała, skoro czekasz ze mną, to jest mi zdecydowanie raźniej
Z Pocztą Polską, to w ogóle jakiś cyrk jest i to się nie zmieni. Moja mama np.wczoraj dostała list zwykły, że miała się wstawić na komisję. Szkoda, że wstawić się miała wczoraj na 7.30list wysłano 27 sierpnia, a wczoraj dopiero doszedł. W obrębie tego samego miasta!
Apetyt haha ja mam dzisiaj tasiemca od rana zjadłam kajzerke rano i kromkę chleba potem pospalam godzinkę i kolejne dwie bułeczki z kawka później kawałek placka nektarynka kostka czekolady po 12 i już Jestem po zupie i dwóch kanapkach. Tata przywiózł mi ogórki kiszone i jem kanapki ser wędlina ogórek pomidor najeść się nimi nie mogę :p -
olcia88 wrote:Moodliszka, zazdroszczę. Ja mam ssanie non stop! Aż czasem nie wiem co mam jeść albo nie chce mi się przygotować. To jest zwyczajnie uciążliwe
Molcia pisałaś, że może po sterydach celulit- tak to na pewno, bo sterydy zatrzymują wodę. Ja mam od 4 lat inny kształt twarzy, inni tego nie widzą, ale ja widzę chomiczka. Czesto po podaniu sterydów na płucka tak szybko rośnie brzuch, że niestety robią się rozstępy- tak pisały bliźniacze. Mój rekord jak dostawałam hydrokortyzon dożylnie przy skrajnym wyczerpaniu w chorobie to nabranie 8kg wody w 5 dni !!! Myślałam, że popękam, a rodzina mnie nie rozpoznawała jak mnie odwiedzali w szpitalu. A jak dodawali żelazo w kroplówkach to jeszcze zaczynało mi wszystko puchnąć i swędzieć i szczypać w żyłach. Brrrr. Jak mnie wypuszczali to robiłam siusiu 7 razy w nocy i w 3 dni wszystko znikało.
tak samo nam znikną dodatkowe kg po porodzie dziewczynkiOby
ja czuje, że połowoa moich kg to woda, bo znów mam chomiczka na twarzy i etap, że średnio chcę aby mnie znajomi widzieli...
-
Olcia jak mój m zobaczył w sklepie wózek dla bliźniąt to mówi "Boże, na to trzeba chyba mieć prawo jazdy!"
właśnie odkryłam że porządnie wyszorowałam całą lodówkę i żadnych odruchów wymiotnych przy tym nie miałam. Chyba z moimi mdłościami nie jest tak źle
co do smaków to mnie naszła dzika ochota na zupę krem. Kończę gotować porządny rosół, a do tego zmiksowany szpinak, brokuły, brukselka + grzanki, bomba witaminowa
Ps. plus dla mojego osobno mięcho...olcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To u mnie apetyt mega, ciągle bym jadla..głównie słodkie
ale co chwile cos jem... Mam tak od pobytu w szpitalu i tych sterydach
fakt ze od nich brzucxh rośnie jak szalony.. Jak wyszłam to mój od razu zauważył zr mi brzuch mega urósł w tym czasie
ciul z brzuchem, grunt żeby dzidziuś przybieral na wadze
ale co za tym idzie... Zyly mi bardzo powychodzily na brzuchu...
Dzisiaj coś mam,często te skurcze,i niektóre na prawdę bolesne.. -
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Buffy ty jeszcze nie masz wyznaczonego terminu cesarki nie?
Jutro poznam
Ale powiem wam, że chyba włączył mi się syndrom wicia gniazda :)i poczułam nieodparta potrzebę przygotowania już wszystkiego na tip top
Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
-
Cebulka tez tak mam.. I mnie kłuje w podbrzuszu ale czy to,od bakterii to nie,wiem..
Mnie,juz wkurw*a ta infekcja ze tak powiem.. Ileż mozna brać leki i nic ? Jeszcze jak bym nie leczyla tego a tu ciągle coś biore i ciągle mi cos nie tak wychodzi w moczu... Boje sie ze przez to tez mogę wczesniej rodzic albo z dzieckiem cos bedzie nie tak...
Przyszla paczkaw niej min proszek.kupiłam w końcu dzidziusia ,póki co 3kg bo starczy na ciuszki i popranie a chce przetestować najpierw zanim kupie wieksza pake czy malej nie bedzie uczulac..
Będę prac;) ale najpierw kupie cos do pralki żeby przeczyścić ja troche ...
Na jaki tryb dajecie ? Ja mysle ciuchy 40stp. I najwyżej dac podwójne wirowanie..
A inne rzeczy w zależności co,na metkach pisze -
Mamusie dorwałam komputer i chce uaktualnić listę z pierwszej strony więc proszę o info o zmianach.
Z tego co pamiętam to Paolka25 prosiła o zmianę daty.
Beebs proszę o podanie TP i płci.
P.S Właśnie dzwonili ze sklepu że przyjechała fura dla Gabrysi:) A mieliśmy czekać trzy tygodnie.
izulkaa, Beebs, Rozmarzona, Micia, Sajgonara, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Cebulka ja mam takie bóle nawet jak bakterii nie mam. Dziś rano mi się nasiliły ale możliwe ze to ze stresu.
Teraz przyjaciółka po mnie przyjedzie żebym w domu nie siedziała sama a potem druga odwiezie. Więc poleze na kanapie u niej a nie u siebie może mi humor się poprawi
-
Dzieki ginger
Ja właśnie jak pralam te używane po siostrzenicy ciuszki w 60to sie porozciagaly niektóre
Pewnie, poloz sie w więcej osób zawsze raźniej
Co myślicie ?
http://allegro.pl/arus-lozeczko-z-szuflada-mokate-braz-krem-i4921309701.html?ref=mainpage-observed
http://allegro.pl/lozeczko-kacper-z-szuflada-dab-sonoma-bialy-i5647674236.html?ref=mainpage-observed#thumb/1