Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aparatka czy moje zamowienie jest w tych paczkach co do Ciebie wrocily? Mam nadzieje,ze nie
bo bedzie mi strasznie przykro,bo jak polece z mezem jutro to w piatek rano bedziemy jechac do tesciow 120km a w niedziele bysmy juz wracali bezposrednio Od nich na lotnisko i wtedy bede bez mojego zamowienia u Ciebie
;-(
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Miłe zakończenie dnia
Mąż odebrał wózek
Rico Nano Chocolate - na brązie są małe białe kropeczki których nie widać na zdjęciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 18:46
Rozmarzona, Sajgonara, Ona_89', Kitaja, Nymeria, perelka89, olcia88, Ginger84, Mala_Czarna_89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy mi często naciska na cos
ostatnio ma fazę rozpychania po pecherzu i po żebrach...
ale nieraz tez czułam,jak na nerw jakis naciska..
Nie stresuj się :-* na pewno,to nic poważnego
Niestety jestesmy,coraz większe i coraz czesciej nas cos boli...dzieci tez coraz większe , mniej miejsca maja i uciskaja na wszystkojuz niedługo..
Damy rade dziewczyny !Buffy, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Po nieprzespanej nocy miałam ciężki dzień. Nadrobiłam Was teraz
Aga 502 super kolor wózeczka. Ja też kupiłam Rico Nano
Olcia jak zwykle z przygodami...
łącze się z tymi, które nie czują się najlepiejmnie też coraz ciężej jest a jak nic mnie nie boli to zgagę mam taką ze nie chce mi się ruszać nawet. Dzięki za rady co zrobić z ciuszkami po praniu. Ja mam wszystko w worach jeszcze a może warto by było się już zabrać za to. Ide robić kolacje i może jakiegoś filma obejrzymy z moim lubym a czytać pewnie będę znowu o 3 w nocy
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Aga tak ja prosiłam o zmianę na 13-go listopada z góry dziękuję
A ja miałam dzisiaj mega udany dzień, spacer, spotkanie z przyjaciółkami, obiadek w domu, farba do pokoiku wybrana i jutro malowanie;) jupi!!!
Modliszka ja czekam z niecierpliwością na fotki Twojego Pajero
Ja już nie mogę się doczekać kupowania całej wyprawki, prania, prasowania, układania itd. Bo jak na razie jestem w lesie :p
Kobietki drętwieje mi lewa ręka, co to?
I tak czytam i tak sobie myślę jakie Wy macie bimbały wielkie! :p ja mam 75 DD a tu czytam o E a nawet F! Na pewno Wam z tym ciężko :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:06
Paolka _25 -
Izulkaa małż mi tutaj zerknął na Twój wpis i mówi "pewnie jej facet bardzo zadowolony z tego powodu :" :p
ha ha ha! To samo to 10 kg chyba piersi ważą
Modliszka myślałam o Barletcie a nie wiem czemu napisałam Pajero :p rozkojarzenie jakieś...nadmiar szczęścia
izulkaa, perelka89 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Cebulko kochana, każdy organizm jest inny. Mój zawsze był cyborgiem, a sterydy jeszcze mnie pewnie podkręcają. Na bliźniaczym forum wszystkim się spinają brzuszki i lekarze mówią, że macica jest wielka i dużo ćwiczy.
Ale niestety już niedługo nie będzie tak fajnie bo muszę odstawić antydepresant... bo nie można przy nim karmić. Mam nadzieje, że nie dostanę jakieś hiperdepresji(( Boje się bardzo. Ale chcę karmić piersią. Mąż wie, rodzice wiedzą- będę miała wsparcie jakby się ze mną źle działo.
Molcia od sterydów na pewno nie. Ale prawda jest taka, że każdej z nas jeśli mają wyjść rozstępy to wyjdą
Możemy jedynie dużo się smarować, robić jakieś peelingi szorstkimi gąbkami i polewać się na zmianę zimną i ciepłą wodą.
Ona89 własnie nie wiem czemu zabrali. Wazna była do września 09.16 i to była do naszego wspólnego konta z mężem. Wprawdzie na karcie było napisane Adam ***ski ale jestem współwłaścicielem konta, mąż z niej nie korzysta. Przelałam tam 1200 zł, bo czasem biegam z jedną torebką, czasem z inną i w każdej mam jakąś kartę. Nie na rękę mi było to oddawanie, bo jakby się dostała w niepowołane ręce to sobie ktoś może paypassem nakupować pełno rzeczy. Niby Pani której się to wyświetliło musiała wpisać też swoje dane, a kartę mają odesłać do banku. Jak mąż wróci to wejdziemy na konto i sprawdzimy, czy jest jakaś informacja, bo ja nie pamiętam loginuNo i sobie przeleję kasę na inne konto.
Mała czy dziś Twój wielki dzień dziecka i dostaniesz wypłatę ? -
Izulka, to cie pociesze,ze zwazylam sie dzisiaj i juz mam na konce dodatkowe 13kg
Jak sie smialam na poczatku,ze malo na wadze przybieralam i ze brzuch maly tak teraz sie zaczyna dziac.
Jeszcze sie pewnie okaze,ze na sam koniec ladnie brzuch mi wywali
Buffy, ja bym poczekala do jutra na wizyte jesli ja masz
Pachwina to nie macica jak to mi ginekolog powiedzial,wiec nie ma sie czym martwic poprostu wiezadla pewnie sie ponaciagaly i jeszcze Maluszek tak ulozyl.
Jutro na wizycie pewnie lekarz Cie uspokoi
Sprobuj moze sie polozyc na tej stronie nie bolacej,a miedzy nogi wloz poduszke by troszke odciazyc te bolaca strone
Wlasnie obejrzalam pierwszy odcinek kolejnej edycji piekielnej kuchni,a teraz zobacze co to za nowe serialicho te skazane.Jestes juz z nami -
Olcia, ja zawsze jak bralam karte Meza i nia placilam to nie chcieli przyjac karty.
Nieraz po okazaniu dowodu sie godzily babki,ale tak to ze nie bla bla.
Pozniej pytalam wprost czy przyjmie karte Meza wlasnie po to by nie zrobila zaraz problemu albo mi jej nie zabrala.
Moze wlasnie dlatego Ci zabrali,ze widnialy na niej dane Twojego Meza,a przygrala glupa,ze tak pisalo?
W banku mozesz byc i wspolwlascicielka,ale jak na karcie inne dane to juz zaczynaja problemy robic ;/
Tez teraz mam konto wspolne z Mezem,ale karty mamy dwie i na odrebne dane.
Bez sensu Cie postawily w glupiej sytuacji
I co pewnie nawet Ci nie daly zaplacic za produkty i musialas oddawac conajmniej jak zlodziejka?
Co to sie dzieje w tych sklepach eh.perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Nieeee ja tą kartą milion razy płaciłam. Mówiłam przy niej nazwisko do innej babki o tą paczkę do odbioru. Transakcja odrzucowna i prośba o oddanie karty- Pani mi pokazywała wydruk. Razem się zastanawiałyśmy o co chodzi.
Dziś zaczyna się program o wcześniakach - 600 gram szcześcia- tylko trochę późno.