Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co..troche mi dupa ożyła to mam kurczę mocniejsze i częściej
nie mowie nawet mojemu bo się wydrze ze nie leze
chocisz staram się jak mogę.. To obiad bym musiała na leżąco jeść, nie myc sie itd..
Ginger powiem ci zr wolalbym z,jednej strony miec juz za sobą poród.. Nie denerwowałabym sie o te skurcze.. -
nick nieaktualnyAga bedzie córka Blanka Zofia, TP 20-24.10 na razie, bo to tylko teoria w moim przypadku
Ja prałam wszystko w 60 i nic sie nie zrobiło, pieluchy tetrowe w 90 ( te z nadrukiem troszke pobladły, ale nie ma to dla mnie większego znaczenia).Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:01
-
Ja tez mysle w max 40 stopniach prac bo moja pralka cos w wiekszych temp zwyczajnie niszczy rzeczy (juz te 40 nawet ma za duza moc ;/).
Dlatego wole bezpiecznie w nizszej temp bo szkoda mi ciuszkow by cos sie z nimi stalo.
Samo wypranie juz w takiej temp zabija bakterie,a jeszcze jak sie wyprasuje to juz wgl spokojna glowaJestes juz z nami -
Cebulkaa ja jak mialaam bakterie i cel podwyższone to miałam ostry ból brzucha ze wstać nie mogłam dostałam antybiotyk monural.
Ja już bym się z chcia zabrała za pranie ale czekam na ubranka po znajomych synku jedziemy po nie za półtora tygodnia. Jak wrócimy to pranie wszystko 2x plus prasowanie wolę to zrobić teraz niż potem jak będzie mi ciężej. Dzisiaj kolejne 80 zł poszło byłam u dziewczyn w pracy kupiłam pajaca kaftanik i dwa polspiochy i tyle kasy :p
Młody zaczął 30 tydzień z uciskaniem w żołądek i przepone mało co nie zwymiotowalam w autobusie jeszcze tak duszno w środku było.. -
Mój gin wroci dopiero za dwa tygodnie. Ide jutro na wizyte do enelmed. Wolę sprawdzić co się dzieje bo mi gin kazał tylko dwa razy na tydzień brać ten Monural a mam poczucie że infekcja się pogarsza. Do tego skurcze mam znów częste. Na szczęście nieregularne i nie bolą, ale myślę że to od infekcji...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
shibuya a ja nieszczelnie- poukladalam w umytej zamkniętej szafie. W kilku źródłach czytałam ze powinny przejść zapachem domu. Z reszta szafa jest w sypialni gdzie pies nie ma wstępu i praktycznie tylko ja tam chodzę
Jejku od 12:30 nie siedziałam na tyłku, czuje się jakbym wróciła z górskiej wycieczki. A brzuch nie boli aż dziwneShibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cebulka mnie po założeniu pessara kazali stosować macmiror na zmianę z lactovaginalem do tego mam probiotyk doustnie - provag.
Dostałam natomiast uczulenia na luteinę, swędzi i piecze że wytrzymać nie można - zaczęłam brać podjęzykową mam nadzieje że działa tak samo.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mocia, teraz już nie powychodzą od sterydów, jak coś, to jest efekt natychmiastowy. Ja walę tony olejków i oliwki na brzuchol rano i wieczorem.
Niestety nie wyszła mi afera w rossmanie, paczka była. Za to za inne produkty chciałam zapłacić kartą i pani mi oznajmiła, że wyświetliło jej się, że musi mi zabrać kartę a ja muszę iść z panem ochroniarzem spisać protokuł zabrania karty;/ dziwnie to wyglądało, jakbym coś nakradła. Chciałam przygodę to dostałampo drodze narobiły mi się różne smaki przez tydzień włoski w biedrze, więc zrobiłam zakupy i wróciłam i zrobiłam carbonare
i jeszcze wstawiłam rosół i jeszcze gulasz na jutro. I jeszcze sałatke zrobiłam- tyle z moich postanowień, że nie gotuje. No ale co ja mam robić jak męża nie ma cały dzień a ja mam na coś smaka i coś muszę porobić ( poza sprzataniem bo tego nienawidzę
)
teraz se leżę z nogami na górze i zaraz przyjdzie mój ukochany chrześniak bratanek, zacałuję go na śmierć jest takim słodziakiem !!