Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, chciałam wrzucić fotki bryki, ale coś nie dałam rady na szybko, więc z rana na spokojnie pokombinuję i wrzucę
Paolka no właśnie juz miałam pisać, że zamówiłam barlettę przecież
Fotek jeszcze nie ma, ale mogę się podzielić pierwszymi wrażeniamimianowicie wózek prezentuje się super. Dużo tych wszystkich dodatkowych gadżetów. Początkowo mąż miał trochę problemów ze złożeniem, ale szybko sobie poradził
Prowadzi się super. Jak wcześniej pisałam miałam kupić Pajero, a na barlettę zdecydowałam się szybko i to bez oglądania jej w sklepie. No i faktycznie tak jak Paolka pisała, amortyzatory wiele dają i lepiej się śmiga niż Pajero. Przynajmniej mifakt faktem jest cięższy jak stwierdził mój, no ale damy radę
także na pierwsze wrażenie jestem zadowolona, a jak wyjdzie w użytkowaniu, to się przekonamy z czasem
Paolka_25, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Olcia dostałam
i właśnie podzieliliśmy to z mężem na trzy kupki na trzech kontach i jedna jest dla malucha także jutro wielki shopping online
A ty przyznalas się mężowi w końcu do tych antydepresantow?
Sakgonara a ty jaki kolor riko Nano bralas? Pytam bo to był pierwszy wozek który wpadł mi w oko
Przeholowalam dzis. Od wczesnego popołudnia na nogach, tu gotowanie, tu zakupy, tu Laurka, pies, sprzątanie. I mini ze chwalilam sie ze jest ok to na wieczornym spacerze miałam kilka razy skurcze tam gdzie szyjka. A potem spial się brzuch.olcia88, perelka89 lubią tę wiadomość
-
No i wyjasniło się jak maż wrócił- mówi " no przecież pytałem kilka dni temu czy mogę dezaktywować kartę bo płacimy za nią 7 zł miesięcznie jak jej rzadko używasz" Ach ta ciąża! 3 baby w jednej, co się dziwić ;]
Mała, przyzanałam się, ale niestety nie od razu, tak jak mówiłyście. Powiedział, że się domyślił bo zauważył po zachowaniu. Powiedział, że nie zdawał sobie sprawy, że to tak wszystko działa, ale widzi, że to niezależne ode mnie. Teraz już wie, że będę powoli odstawiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 22:23
Paolka_25, Ona_89', izulkaa, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Olcia fajnie ze w końcu mu powiedziałaś. Ci nasi panowie są jacy są ale w takich sytuacjach ich wsparcie jest bardzo potrzebne.
Chciałabym obejrzeć ten program a boję się ze zasnę
Moodliszka Michałek cieszy się z bryki, prawdziwy facetmoodliszka, Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość
-
mąż namawia mnie żebym poszła z nim spać. On zasypia w minutę a ja w 3 h. Chcę z nim obejrzeć więc chyba jutro odpalimy z vod.tvp.pl a jak nie to mama moja nagrywa.
Nie chcę się całkowicie przestawić na tryb nocny i się kręcić. A już wiem, że panny o tej godzinie zaczynają aktywność- muszę je oduczyć, żeby tak nie było po wyjściu z brzuszka. Poza tym jak obejrzę, to będzie mi się śniło.
Dobranoooooc :**** -
olcia88 wrote:mąż namawia mnie żebym poszła z nim spać. On zasypia w minutę a ja w 3 h. Chcę z nim obejrzeć więc chyba jutro odpalimy z vod.tvp.pl a jak nie to mama moja nagrywa.
Nie chcę się całkowicie przestawić na tryb nocny i się kręcić. A już wiem, że panny o tej godzinie zaczynają aktywność- muszę je oduczyć, żeby tak nie było po wyjściu z brzuszka. Poza tym jak obejrzę, to będzie mi się śniło.
Dobranoooooc :**** -
Kusi mnie ale nie bede ogladac, bo potem juz w ogole nie zasne i bede wszystko zbytnio przezywac! Zbyt emocjonalnie podchodze do takich rzeczy! Dzis ogladajac wiadomosci poryczalam sie jak glupia jak pokazywali placzace dzieci imigrantow lub kobiety z maluszkami! Beksa ze mnie sie zrobila w ciazy
HEAN a czemu masz ciezki tydzien? Chodzi o remont ?-czy znow czegos nie doczytalam
Molcia sliczne imie masz pod suwaczkiem:-) ja juz jestem spakowana mam nadzieje,ze dam rade i nie zaczne rodzic w chmurach
i ze w ogole wpuszcza mnie na poklad;-) zapowiada sie kolejna nieprzespana noc,bo ulubiona zabawka Jasia jest moj pecherz,a jak sie wybudze to nie moge juz zasnac
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Golenie sie w miejscach intymnych w ciazy powinno zaliczac sie do sportow ekstremalnych buhaha
Paolka_25, Ona_89', izulkaa, olcia88, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Masz rację mój na jutro ma zapowiedziane ze ma mi w tej czynności pomoc. Ogólnie oglądam ale z mieszanymi uczuciami..
Od 14.09 o 17.15 codziennie będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 23:36
-
MIKADO ja nie dalabym rady tego ogladac ,ale dobrze ze w Polsce medycyna jest tak bardzo rozwinieta ze jest w stanie pomoc takim kruszynka! A golenie to jest horror w ciazy
dziewczyny mam pytanie do ktorego msc dziecko uzywa rozmiar 68? Wiem ze kazde dziecko jest inne i to sprawa indywidualna jak dzieci rosna,ale tak mniej wiecej do 3mscy czy 4,5?
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan