Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moodliszka super, daj znać, jak wrażenia
mi szanowny zus dziś w końcu przelał wszystkie zaległe pieniądze i będę szaleć
Paolka ja mam małe piersi ale mleka sporo. Czasem zostawia plamy na stanikach i bluzkach w nocy. Ale z doświadczenia- prawdziwa mlekodajnia zacznie się dobę po porodzie
Natali świetne wieści, widać- warto było
Molcia To tapetka na ścianie?mam takie same pasy tylko inny kolor. No i ślicznie z buźką
jak tu się robi nieanonimowo
Micia, moodliszka, Ona_89', Molcia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Hejka od 7 do 10 pospałam na nowo od razu lepiej
. Przemcio zrobił sobie taki stadion w brzuchu, że aż mnie cały boli i jeszcze żołądek, jestem nie do życia. U nas zaraz będzie lało a pogoda niestety też teraz wpływa na mnie, jak dobrze, że już tak mało zostało do godziny 0.
Tak się zastanawiam nad terminem porodu, bo mój dzidziuś wg USG jest teraz do przodu z wagą i wymiarami o 2 tyg. ale mimo to lekarz mówi, ze mamy się sugerować terminem porodu z początkowych USG, a niektóre z Was tu piszą, że termin porodu się Wam przesuwa hm.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Galaretka wrote:Przypomnicie mi termometry zdatne do uzycia?
Buffy tez mnie przez dwa dni bolała prawa pachwona, ale przeszło samo.
Co do sutek to mi tez szaleją :p jwdna stoi druga jakas mniejsza, potem dwie takie same. Dziwne to :p
Mi od wczoraj brzuch trwardnieje.
Nie jestem w stanie umyć za jednym zamachem naczyń. Muszę robić przerwy.
Dzisiaj w nocy nie mogłam sobie znaleźć pozycji. W końcu jak usnelam to ostatecznie z łóżka podnioslam sie o 10.00 bo babcia przyszla z malinkami.
-
Powitac.
Ehh co za noc, kolejna z glowy.
Kolo 2 brzuch mi sie tak spial i bolal jak nigdy i to chyba sa skurcze, o ktorych nie mialam pojecia jak pisalyscie.
Nie moglam sobie pozycji znalezc i balam sie,ze bede musiala na ip jechac,a sama w domu.
Wzielam nospe druga bo przed snem tez wzielam i lezalam.
Po ponad pol godzinie przeszlo i usnelam jak zabita.
Mam nadzieje,ze to pojedynczy wybryk byl
Co do nocek to widze kazda ma kryzys kolo 3 i nie moze spac hehe.
Kitaja, trzymam kciuki bys dala rade doleciec do kraju
Molcia, slicznie wygladasz i taka szczuplutka
Modliszka, pewnie sie doczekac juz kuriera nie mozeszz
Skarb, ysz ty Kalafiorku co sie chwalisz
Ginger, tez jestem zdania,ze z kazdym wozkiem moze sie cos stac i tak naprawde tak jak mowilam tez mi sie pajero podobal
A Synka to Ty masz i tak dzielnego Kochana.
Jestem pewna,ze dzielnie to zniesie
Oby ten dzien minal juz bez zadnych przebojow..Molcia, skarb15 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mala_Czarna_89 wrote:Moodliszka super, daj znać, jak wrażenia
mi szanowny zus dziś w końcu przelał wszystkie zaległe pieniądze i będę szaleć
Paolka ja mam małe piersi ale mleka sporo. Czasem zostawia plamy na stanikach i bluzkach w nocy. Ale z doświadczenia- prawdziwa mlekodajnia zacznie się dobę po porodzie
Natali świetne wieści, widać- warto było
Molcia To tapetka na ścianie?mam takie same pasy tylko inny kolor. No i ślicznie z buźką
jak tu się robi nieanonimowo
taki zdolniacha
-
Micia i ja od 8-10:30 pospałam. Obudziłam się z wyrzutami sumienia. Ale od 3 spać nie mogłam, od 4-6 budziłam mojego (po czym poninformowałam go ze ma sobie zmienic osobe budzaca bo ja sie juz poddaje), o 7 Laure wyprawialam do szkoly. pol nocy w d..
Molcia to faktycznie zdolny, bo wygladaja jak nadrukowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:37
Molcia, Micia lubią tę wiadomość
-
hej hej wstalam i ja. Dziewczynki mam chore wiec jestem uziemion do 15 poki moj nei wroci do domku z pracy. Potem jedziemy na wywiadowke i na poczte to moja mama przyjedzie do dzieci. Pół nocy nie spałam bo pilnowalam goraczki. A rano wszystkie 3 padłysmy.
Ja mam to z kokardka łózeczko od znajomych za 100 z materacem wziete uzywali pol roku a wyglada jak nowe. I powiem szczerze ze jest solidne moj juz je obejzal z kazdej strony a ze budowlaniec to sie zna:)
Nati ciesze sie ze sie znalazly kolczyki. Nie lubie czegos takiego ale jak rok temu rozmawialismy na zebraniu w przedszkolu to mowila ze takie rzeczy sie moga zdarzyc ze dziecko wezmie jakas mala zabaweke do kiszeni czy gumne kolezanki itd ze to całkiem normalne bo dzieci zazdroszca i nie rozumieja do konca jeszcze ze nie wolno tak robic. No ale te maluszki miały rok temu 4 latka.
Moja Oliwka za to sie wiecznie zamienia spinkami i gumkami do włosów:P:P
Ginger kciukasy zacisniete i napewno zabieg szybko i bez problemowo przejdzie Patryk:) -
nick nieaktualnyOna dzięki
i uf sutki wariaty
Ja dodatkowo zamieniłam zgage na odbijaniejak tylko coś zjem to mi się odbija czasem głośno
Co do przewijaka na razie mamy taki zwykły na łóżeczko a ,że komoda która nam się podoba ma miejsce na przewijak to chyba tam będzie leżał tylko jeszcze nie wiem czy to się normalnie zmieściMoja sąsiadka ma na łóżeczku położony a i tak synka od urodzenia na ich łóżku przewija i obstawiam ,ze też mnie będzie ciągnąć do takiej wersji bo przecież na łóżku tyle rzeczy w koło można położyć
nawet łatwiej iść po coś bo troche by zeszło zanim maleństwo sturlałoby się z łóżka ( broń Boże nie mam zamiaru sprawdzać ile to zajmie mojemu synkowi )
A i ja też mam bolącą pachwinę - u mnie prawaczasem jak posiedze dłużej to w ogóle prawe biodro i wszystko prawe mi zdrętwieje i ciągne nogę za sobą.
Micia nasz termin porodu twardo się trzyma znaczy zmienił się z 2 na 1 listopad i już od dłuższego czasu zawsze na usg mamy z pomiarów 1.11 i zawsze też nogi syna mamy ok. tydzień dłuższe już w 16 tyg Pan mówił,że ma długie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:43
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ja sterydow nie biore a cellulit rozprzestrzenia sie w zastraszajacym tempie. wyplenimy za 2-3 miesiace
Izulka u mnie stanelo na lozeczku wenge (bo takie meble mam w sypialni). ciezko myslalam czy nie skusic sie na biale. ale jednak bedziemy miec inaczej niz wiekszosc
ps. w sumie nie pomyslalam ze gdyby dzieciatko wyprowadzilo sie z sypialni zanim wyrosnie z lozeczka to nie bedzie ono pasowalo do pokoju dzieciecego.. najwyzej przemalujemy
Galaretka ja mialam przy Laurce przewijak na biurku, wystawal troche ale lezal stabilnie, bo dziecka nie kladlam na krawedziWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:42
-
Mała coś dużo dziewczyn ma kryzys o 3 w nocy, mi się właśnie ostatnio najlepiej śpi rano
.
Ja mam na plusie 10 kg i od tygodnia swędzi brzuch, muszę częściej się smarować.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyDostałam
Moja zółta , niebieska sąsiadki dlatego w folii...Aparatka mam wyrzuty sumienie bo to od konkurencji ;/
Mają jedna strone szeleszczącą i dzwoneczek w środku i to minki jaki milutkie
Przepraszam za beznadziejność zdjęć
izulkaa, Mala_Czarna_89, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Mala no ja mam,zamiar ja przenieść do innego pokoju w miare szybko
ale poczatki wole żeby byla blisko nas
Ja sterydy brałam ,cellulit mam i rozstępy tezz ssie jakies robiąwazy. Sie nie wazylam juz ze 2 tyg
jutro sie będę wazyc,u mojego,gin;)z reszta przestalam sir tym przejmować mówiąc szczerze
-
Galaretka no przestań
Minky jest super uwielbiam ten materiał mimo iż szyje sie go no coż okropnie bo się sciaga.
Wogole cycate mamusie gdzie kupujecie staniki do karmienia bo na mnei juz rozmiarowki w h&m zabrakło:P:P:P A chce taki lekko usztywniony nie sam materiał.