Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech ja tez od 3 nie śpię. Poszłam na siku i koniec spania
. Zjadlam jajecznicę ze Swoim on do pracy a ja do łóżka i spróbuję zasnąć. U mnie co któraś noc tak wyglada po obudzeniu natłok myśli to chyba urok 3 trymestru
. Chyba zacznę czytać w nocy książki bo takie przewalanie z boku na bok tylko męczy. Milego dnia dziewczyny. Kitaja mam nadzieję ze w srode sie Tobie uda do Pl przyleciec i podejrzec Jasia
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Sajgonara wrote:Hean ja mam dokładnie to samo od paru dni. Jakiś taki nerw,niepokój wewnętrzny.Najchętniej to bym wyszła się przejśc. Może by pomoglo tyle że się boję tak po nocy łazic
O to to. Przed ciaza takie nerwy najlepiej mi sie rozladowtwalo przez fitness/silownie/szybki marsz...po mieszkaniu tluc sie nie bede, bo bardziej sie rozbudze. -
ja też o 3 wstałam i się rzucalam ale mowie nie wchodzę na forum bo to juz jakieś uzależnienie jest
Ginger zaciskam kciuki i jesteśmy z toba! Wszystko będzie dobrze chłopaki dadzą rade!
jeśli chodzi o resory to ja specjalnej różnicy w prowadzeniu nie widziałam miedzy barletta a pajero. Maz się uparł to niech mana pewno lepiej się jeździ niż taco który miałam przy Laurze. Nawet raczke zdecydowanie łatwiej się opuszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 07:05
-
Dzien dobry, ja od trzech dni pije meliske (chyba Micia albo Kitaja zachwalala jej dzialanie) no i poki co lepiej mi sie spi ale lacze sie z wami Haen i Sajgonara-tez mam wewnetrzny niepokoj,nerwa,stresa ... Na to meliska jeszcze nie podzialala.
Kiedys pomoglabym sobie skatowaniem sie na silowni i wieczornym spotkaniem przy butelce wina,a przy danej pogodzie z checia grzanym
Ki taja trzymam kciuki za lepsze samopoczucie i brak turbulencji.
Ginger tobie duzo sily!Mala_Czarna_89, perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja też się obudziłam gdzieś po 3 i wielkie oczy, po spaniu. No ale jakoś jeszcze mi się zasnąć udało. Obudziłam się o 7.40, a o 7.45 zadzwonił kurier z Fedexu, że ma dla mnie paczkę za ponad 1500 złotych i czy będę w ogóle ją przyjmować. Łiiii, czyli limuzynka dla młodego dzisiaj będzieoczywiście zaraz się zapytałam czy będzie jakiś problem z wniesieniem tej paczki, a on, że spoooko, nie ma problemu, wniesie mi to z przyjemnością. Czyli są jeszcze normalni kurierzy... Miła odmiana po wczorajszym wkurwieniu na kuriera UPS, którego jeszcze dzisiaj sobie dorwę jak do mnie przyjedzie ;]
Galaretka, moremi, Paolka_25, perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Mnie od rana boli glowa ..znowu... Nie,wiem czy to kwestia pogody,bo ja sie mecze z ciśnieniem kolo 2 tyg...
Olcia tym bardziej usiądź w końcu na pupiebo mój sen sie sprawdzi i co? Jak tak często masz to,by pojechała na,ip..nie ma żartów..tez wiem,juz,cos o tym...
MoodkisKa wstaw zdj jak będziesz miec juz
Dobrze ze wniesie
Do mnie tez może paczka dzisiaj przyjdzie:P -
nick nieaktualnyJa u rodzicow spie jak aniol, ale pewnie tez przez to,ze jest chlodniej. Za to od rana kaszelek i katarek . Dzis rano lezalam i myslalam znowu o tym jak mlodego ubrac na wyjscoe ze szpitala., jak bedzie wygladal, jaka bedzie jego buziunia....takie fazy
Przypomnicie mi termometry zdatne do uzycia?Paolka_25, perelka89, Micia lubią tę wiadomość
-
dzień dobry! ja po powrocie do swojego łóżeczka śpię jak dziecko, w ogóle się w nocy nie budzę, niestety nadal jestem na nospie forte, tylko staram się brać góra 2 tabletki dziennie, bo to jednak silny lek - wczoraj znowu czułam to kłucie z prawej strony, ewidentnie młody mi uciska tę nerkę prawą
pochwalę się - wczoraj przyszło łóżeczko i mąż je złożył jestem bardzo zadowolona, jest takie jak chciałam no i było w bardzo fajnej cenie i posłuży nam dłużej bo się przerabia na tapczanik
na razie to ja mam tylko to łóżeczko i trochę ubranek, jakoś nie mam weny do tej wyprawki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:06
Shibuya, haen, moodliszka, izulkaa, Ginger84, moremi, natali101, Paolka_25, Galaretka, MadaLena30, Cebulka, perelka89, Micia, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, MW26, olcia88, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMolcia świetne łóżeczko
Mnie za to od kilku dni boli prawa pachwina, jest jakby coraz gorzejNa szczęście jutro wizyta to się zapytam lekarki czemu tak.
W ogóle wczoraj w nocy jak nie mogłam spać to przeglądałam internet i wynika z tego, że mam objawy zapowiadające poród niby za 2-3 tyg.Oby nie :p
Ginger, trzymam kciuki za Patryka, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:10
-
Buffy - to u mnie taki ból był objawem tej nerki - tylko, że u mnie to promieniuje jakby na plecy, Buffy - wrzuciłabyś linka do tego materaca, który kupiłaś bo chyba kupię ten sam
aa no i wczoraj robiłam przymiarkę, bo idziemy na wesele w weekend, no i to my w skończonym 29 tyg (zdjęcie robione kalkulatorem, więc jakoś kiepska)i ja pokażę buzię a co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 22:52
Buffy, izulkaa, Shibuya, Ginger84, moremi, haen, mikado, natali101, Kitaja, Paolka_25, biedroneczka1910, MadaLena30, Marta1986, Cebulka, perelka89, Micia, Mala_Czarna_89, Ona_89', Rozmarzona, MW26, olcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzulka tu masz linka
https://parenting.pl/portal/pierwsze-objawy-porodu
Molcia ładnie wyglądaszNo właśnie lekko pobolewa mnie kość ogonowa, ale teraz sporo siedzę, bo mam zlecenie i już nie chciałam odmawiać więc siedzę przy tym kompie
Mam nadzieję, że nie nerka, bo jeszcze tego by brakowało...
A link do materaca: http://www.vitmat.com/materace-lateksowo-kokosowe-dla-dzieci/
Nie polecam allegrowicza, od któego zamawiałam, bo czas oczekiwania na przesyłkę to 2 tygodnie. Co prawda wszystko pięknie zapakowane, ale jeśli zależy ci na czasie, to niestety nie dlamalucha10.
-
Buffy wrote:Izulka tu masz linka
https://parenting.pl/portal/pierwsze-objawy-porodu
Molcia ładnie wyglądaszNo właśnie lekko pobolewa mnie kość ogonowa, ale teraz sporo siedzę, bo mam zlecenie i już nie chciałam odmawiać więc siedzę przy tym kompie
Mam nadzieję, że nie nerka, bo jeszcze tego by brakowało...
A link do materaca: http://www.vitmat.com/materace-lateksowo-kokosowe-dla-dzieci/
Nie polecam allegrowicza, od któego zamawiałam, bo czas oczekiwania na przesyłkę to 2 tygodnie. Co prawda wszystko pięknie zapakowane, ale jeśli zależy ci na czasie, to niestety nie dlamalucha10. -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny :* ja właśnie też chyba wezmę ten antyalergic lateksowy, co wybrała Buffy tylko ja potrzebuję 140x70
a jak dziewczyny rozwiązałyście problem przewijaka - nakładany na łożeczko czy może dokupujecie taką nakładkę drewnianą na komodę? widziałam też takie stojaki co pasują i na wanienkę i na przewijak..
aa no i jeszcze jedno - brałyście od razu poduszkę - klin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:39