X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 03:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hean ja mam dokładnie to samo od paru dni. Jakiś taki nerw,niepokój wewnętrzny.Najchętniej to bym wyszła się przejśc. Może by pomoglo tyle że się boję tak po nocy łazic

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ja tez od 3 nie śpię. Poszłam na siku i koniec spania :P. Zjadlam jajecznicę ze Swoim on do pracy a ja do łóżka i spróbuję zasnąć. U mnie co któraś noc tak wyglada po obudzeniu natłok myśli to chyba urok 3 trymestru ;). Chyba zacznę czytać w nocy książki bo takie przewalanie z boku na bok tylko męczy. Milego dnia dziewczyny. Kitaja mam nadzieję ze w srode sie Tobie uda do Pl przyleciec i podejrzec Jasia <3

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • haen Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara wrote:
    Hean ja mam dokładnie to samo od paru dni. Jakiś taki nerw,niepokój wewnętrzny.Najchętniej to bym wyszła się przejśc. Może by pomoglo tyle że się boję tak po nocy łazic

O to to. Przed ciaza takie nerwy najlepiej mi sie rozladowtwalo przez fitness/silownie/szybki marsz...po mieszkaniu tluc sie nie bede, bo bardziej sie rozbudze.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen wrote:
    Jejku ale bym sie napila grzanego wina...z pomarancza i gozdzikami i cynamonem
    Haen ale mi narobilas ochoty na grzane wino ;)

haen lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też o 3 wstałam i się rzucalam ale mowie nie wchodzę na forum bo to juz jakieś uzależnienie jest

Ginger zaciskam kciuki i jesteśmy z toba! Wszystko będzie dobrze chłopaki dadzą rade! :)
    jeśli chodzi o resory to ja specjalnej różnicy w prowadzeniu nie widziałam miedzy barletta a pajero. Maz się uparł to niech ma :P na pewno lepiej się jeździ niż taco który miałam przy Laurze. Nawet raczke zdecydowanie łatwiej się opuszcza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 07:05

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, ja od trzech dni pije meliske (chyba Micia albo Kitaja zachwalala jej dzialanie) no i poki co lepiej mi sie spi ale lacze sie z wami Haen i Sajgonara-tez mam wewnetrzny niepokoj,nerwa,stresa ... Na to meliska jeszcze nie podzialala.

Kiedys pomoglabym sobie skatowaniem sie na silowni i wieczornym spotkaniem przy butelce wina,a przy danej pogodzie z checia grzanym :)
    Ki taja trzymam kciuki za lepsze samopoczucie i brak turbulencji.
    Ginger tobie duzo sily!

Mala_Czarna_89, perelka89, Micia lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja też się obudziłam gdzieś po 3 i wielkie oczy, po spaniu. No ale jakoś jeszcze mi się zasnąć udało. Obudziłam się o 7.40, a o 7.45 zadzwonił kurier z Fedexu, że ma dla mnie paczkę za ponad 1500 złotych i czy będę w ogóle ją przyjmować. Łiiii, czyli limuzynka dla młodego dzisiaj będzie :D oczywiście zaraz się zapytałam czy będzie jakiś problem z wniesieniem tej paczki, a on, że spoooko, nie ma problemu, wniesie mi to z przyjemnością. Czyli są jeszcze normalni kurierzy... Miła odmiana po wczorajszym wkurwieniu na kuriera UPS, którego jeszcze dzisiaj sobie dorwę jak do mnie przyjedzie ;]

Galaretka, moremi, Paolka_25, perelka89, Micia lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ;)

Mnie od rana boli glowa ..znowu... Nie,wiem czy to kwestia pogody,bo ja sie mecze z ciśnieniem kolo 2 tyg...:/

Olcia tym bardziej usiądź w końcu na pupie :P bo mój sen sie sprawdzi i co? Jak tak często masz to,by pojechała na,ip..nie ma żartów..tez wiem,juz,cos o tym...

MoodkisKa wstaw zdj jak będziesz miec juz :)
    Dobrze ze wniesie :P
    Do mnie tez może paczka dzisiaj przyjdzie:P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u rodzicow spie jak aniol, ale pewnie tez przez to,ze jest chlodniej. Za to od rana kaszelek i katarek . Dzis rano lezalam i myslalam znowu o tym jak mlodego ubrac na wyjscoe ze szpitala., jak bedzie wygladal, jaka bedzie jego buziunia....takie fazy :-D

Przypomnicie mi termometry zdatne do uzycia?

Paolka_25, perelka89, Micia lubią tę wiadomość

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, oczywiscie, że wstawię jak uda mi się go samej ogarnąć :P a jak nie od razu, to poczekam na mężusia i strzelę wtedy fotę :P Kochana, a jak dzisiaj Twoje ciśnienie?

perelka89 lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry! ja po powrocie do swojego łóżeczka śpię jak dziecko, w ogóle się w nocy nie budzę, niestety nadal jestem na nospie forte, tylko staram się brać góra 2 tabletki dziennie, bo to jednak silny lek - wczoraj znowu czułam to kłucie z prawej strony, ewidentnie młody mi uciska tę nerkę prawą :/ pochwalę się - wczoraj przyszło łóżeczko i mąż je złożył jestem bardzo zadowolona, jest takie jak chciałam no i było w bardzo fajnej cenie i posłuży nam dłużej bo się przerabia na tapczanik :) na razie to ja mam tylko to łóżeczko i trochę ubranek, jakoś nie mam weny do tej wyprawki..
    0ba5d4d49d199d29med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:06

Shibuya, haen, moodliszka, izulkaa, Ginger84, moremi, natali101, Paolka_25, Galaretka, MadaLena30, Cebulka, perelka89, Micia, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, MW26, olcia88, Sajgonara lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia świetne łóżeczko :)

Mnie za to od kilku dni boli prawa pachwina, jest jakby coraz gorzej :/ Na szczęście jutro wizyta to się zapytam lekarki czemu tak.
    W ogóle wczoraj w nocy jak nie mogłam spać to przeglądałam internet i wynika z tego, że mam objawy zapowiadające poród niby za 2-3 tyg. :D Oby nie :p

Ginger, trzymam kciuki za Patryka, będzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:10

• Molcia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy - to u mnie taki ból był objawem tej nerki - tylko, że u mnie to promieniuje jakby na plecy, Buffy - wrzuciłabyś linka do tego materaca, który kupiłaś bo chyba kupię ten sam :) aa no i wczoraj robiłam przymiarkę, bo idziemy na wesele w weekend, no i to my w skończonym 29 tyg (zdjęcie robione kalkulatorem, więc jakoś kiepska)i ja pokażę buzię a co! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 22:52

Buffy, izulkaa, Shibuya, Ginger84, moremi, haen, mikado, natali101, Kitaja, Paolka_25, biedroneczka1910, MadaLena30, Marta1986, Cebulka, perelka89, Micia, Mala_Czarna_89, Ona_89', Rozmarzona, MW26, olcia88 lubią tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy co to za objawy? :P

Modisza mierzyłam po przebudzeniu to 128/69 takze w miare ok...ale Glowa dalej boli jak nie wiem.. I w glowie mi się kreci.. Leze w łóżku i sie nie ruszam bo sama jestem w domu wiec strach..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie Kochana, leż jak najwięcej i odpoczywaj. Oby przestała boleć Cię ta głowa :(

izulkaa lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka tu masz linka :D
    https://parenting.pl/portal/pierwsze-objawy-porodu

Molcia ładnie wyglądasz :) No właśnie lekko pobolewa mnie kość ogonowa, ale teraz sporo siedzę, bo mam zlecenie i już nie chciałam odmawiać więc siedzę przy tym kompie :/ Mam nadzieję, że nie nerka, bo jeszcze tego by brakowało...
    A link do materaca: http://www.vitmat.com/materace-lateksowo-kokosowe-dla-dzieci/
    Nie polecam allegrowicza, od któego zamawiałam, bo czas oczekiwania na przesyłkę to 2 tygodnie. Co prawda wszystko pięknie zapakowane, ale jeśli zależy ci na czasie, to niestety nie dlamalucha10.

• Molcia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Izulka tu masz linka :D
    https://parenting.pl/portal/pierwsze-objawy-porodu

Molcia ładnie wyglądasz :) No właśnie lekko pobolewa mnie kość ogonowa, ale teraz sporo siedzę, bo mam zlecenie i już nie chciałam odmawiać więc siedzę przy tym kompie :/ Mam nadzieję, że nie nerka, bo jeszcze tego by brakowało...
    A link do materaca: http://www.vitmat.com/materace-lateksowo-kokosowe-dla-dzieci/
    Nie polecam allegrowicza, od któego zamawiałam, bo czas oczekiwania na przesyłkę to 2 tygodnie. Co prawda wszystko pięknie zapakowane, ale jeśli zależy ci na czasie, to niestety nie dlamalucha10.
    a jaki to allegrowicz? co by go unikać? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dlamalucha10 :) Zamawiałam od nich wanienke ze stelażem oraz materac, ale czekałam na wszystko 2 tyg. Poza czasem oczekiwania wszystko ok :)

Molcia, perelka89 lubią tę wiadomość

• Molcia Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :* ja właśnie też chyba wezmę ten antyalergic lateksowy, co wybrała Buffy tylko ja potrzebuję 140x70 :)
    a jak dziewczyny rozwiązałyście problem przewijaka - nakładany na łożeczko czy może dokupujecie taką nakładkę drewnianą na komodę? widziałam też takie stojaki co pasują i na wanienkę i na przewijak..

aa no i jeszcze jedno - brałyście od razu poduszkę - klin?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:39

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia ja kupiłam w Ikei komodę z przewijakiem :)

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
‹‹ 1226 1227 1228 1229 1230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ