Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, u mnie noc spokojna. Tylko 3 razy wstawalam do wc.
Ciasto w piekarniku,ciasto na tarte w lodówce się chłodzi.
Właśnie dzwoniła wychowawczyni,że kolczyki się odnalazły. Oczywiście dziewczynka z klasy oddała ale nie do wychowawczyni,tylko do pana od wf-u. Tak jak ustaliliśmy,nie podamy na forum kto to. Jednak poinformuje rodziców tej dziewczyny co o nich myślę. Moje przypuszczenia okazały się trafne.haen, Paolka_25, MadaLena30, Micia, Mala_Czarna_89, Ona_89', Sajgonara lubią tę wiadomość
-
moodliszka wrote:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59046614/#/S59046614
Właściwie, to nie komoda niby, bo pisze, że stolik, ale co tam się będziemy słówek czepiać -
Mamusie jak rozwiązałyście problem koloru lozeczka? Chodzi mi o sytuacje gdzie najpierw łóżeczko beddzie w sypialni czy salonie i tam sa inne kolory mebli,a potem łóżeczko bedzie w pokoju maluszka. Pod jaki pokój dobierałyście łóżeczko
? Będziemy zamawiać chyba w tym tyg łóżeczko ale mam dylemat właśnie co do koloru.polecacie,jakiegoś allegrowicza ?
-
izulkaa wrote:Ja myślałam o nakładanym na łóżeczko
Ja też początkowo chciałam tylko na łóżeczko, ale jak zobaczyłam w Ikei ten stolik i tak przy nim stanęłam, to stwierdziłam, że może mi być przy nim bardziej wygodnie, ale jak wyjdzie, to się okażew razie czego i tak mam tą nakładkę, która na łóżeczko też pasuje
-
izulkaa wrote:Mamusie jak rozwiązałyście problem koloru lozeczka? Chodzi mi o sytuacje gdzie najpierw łóżeczko beddzie w sypialni czy salonie i tam sa inne kolory mebli,a potem łóżeczko bedzie w pokoju maluszka. Pod jaki pokój dobierałyście łóżeczko
? Będziemy zamawiać chyba w tym tyg łóżeczko ale mam dylemat właśnie co do koloru.polecacie,jakiegoś allegrowicza ?
Ja nie miałam tego problemu, bo u nas w sypialni na łóżeczko nawet miejsca nie maale łóżeczko będzie białe.
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Ja myslalam o nakladanym na lozeczko, ale poki bedziemy miec kolyske, chyba kupie taki nakladany na komode. Na olx widzialam, ze takie robia pod konkretna komode, tylko jeszcze nie mam tej komody, poki co wybralam Malm 3 szuflady, pewnie bialy, mam pomysl, zeby ja troche zmienic, ale najpierw musimy ja kupic
moodliszka, Molcia lubią tę wiadomość
-
Witam ja też już się obudziłam ale jeszcze sobie leżę i patrzę na mojego Nynusia jak brzuszkiem trzęsie
Modliszka już będziesz mieć bryczkę?!
Molcia u mnie łóżeczko białe (przez jakiś czas chorowałam na Klupsia NatiKokardka ale bardzo złe opinie mają i są z płyty a nie z drewna) a mebelki robimy na zamówienie takie jak ma Klupś biało-szare i przewijak na komodę
Ginger wszystko będzie dobrze! Jak tyle ciotek będzie trzymać kciuki to na pewno się uda! Jesteśmy z Wami
Natali cieszę się, że kolczyki się znalazły
Izulkaa leż i odpoczywaj, wstawaj tylko do toalety :*
Olcia widzę, że z mężem masz podobnie mój tak samo był przyzwyczajony, że zawsze wszystko gotowe, posprzątane a teraz ciężko mu się przyzwyczaić, że nie mam już tyle energii. Chociaż wczoraj powiedział, że za dużo zrobiłam i dzisiaj mam cały dzień odpoczywać
Narobiłyście mi ochoty na ciasto i chyba będzie drożdżowe ze śliwkami albo piernik
Muszę jeszcze tą farbę wybrać bo po południu jedziemy kupić
Mała a jak z tą laktacją? Jak na razie u mnie co wieczór kropla ale tylko z lewej piersi.
A orientujecie się czy w If kupię biustonosze do karmienia?
Paolka _25 -
haen wrote:Ja myslalam o nakladanym na lozeczko, ale poki bedziemy miec kolyske, chyba kupie taki nakladany na komode. Na olx widzialam, ze takie robia pod konkretna komode, tylko jeszcze nie mam tej komody, poki co wybralam Malm 3 szuflady, pewnie bialy, mam pomysl, zeby ja troche zmienic, ale najpierw musimy ja kupic
aa no i izulkaa - ja mam wszystkie meble w domu białe zatem nie mam problemu z koloremno i ja kupowałam to łóżeczko na mamaipapa.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:21
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Izulka ja mam problem rozwiazany bo lozeczko jest biale a sypialni poki co nie mamy i pewnie kupimy sobie po nowym roku. Narazie w nowym mieszkaniu beda meble te ktore mamy z czasem bedziemy wymieniac, a pokoik malej bedzie z bialymi mebelkami.
Fajne te komody z przewijakami, ale ja raczej kupie naladke na lozeczko, ewentualnie na komode...z prostej przyczyny - nie chce zapelniac wolnego miejsca kolejnym mebelkiem.
Haen wrzuc link z olx z tymi nakladkami.
Dziewczyny czy wy kupujecie sobie i macie namiar na jakies fajne kurtki?
Robi sie chlodno wiec musze sie rozjerzec za czyms...zeby katarku nie zlapac.
perelka89 lubi tę wiadomość
-
no właśnie nie mają izulkaa - też nad tym ubolewam, wolałabym mieć tę szufladę, ale przy takiej cenie łóżeczka myślę, że opłaca się zamówić dodatkowo u stolarza szufladę jakby co - rozważam taką możliwość, zwłaszcza że to co wybrałam to na długo wystarczy bo jednak 140 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:45
-
Witam mamusie przed chwilą wstałam
no i obudziłam się praktycznie na obiad a na obiad mam kalafiorka mm
co do snu to masakra żeby zasnąc wogole muszę się nameczyć z dnia na dzień coraz gorzej
i co do samopoczucia mam straszne mdłości w 8 miesiącu coś pięknego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:10