Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś świętuje drugą rocznicę ślubu
;*ehh ten czas szybko leci
w zoraj byliśmy u cioci w Kętach w odwiedziny dostalismy książki do czytania i pamoersy 1 jedną paczkę
więc nie muszę kupować
dziś do pracy a jutro wolne
biedroneczka1910, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesciara to Ty gdzieś z okolic mojego ukochanego Międzybrodzia,skoro w Kętach byłaś
Aparatka, to Cię nastraszyla córcia.
Ja już drugie pranie,ciasto w piekarniku,Nati zawiozlam do szkoły. Teraz chwila oddechu i muszę w końcu zabrać się za szafę i komody Nati. Kolejna tura ubrań wyleci z jej garderoby -
Witam;)
Tez biorę smoczek, zamówilam sobie juz opakowanie na smoczek żeby wyparzyć i wziac do szpitala
Wczoraj faktycznie kiepski dzien..tez się poryczałam i to dwa razy...
Raz z powodu tego ze oglądałam filmik z masazami dla kobiet w ciąży a moj nie,chcial,zobaczyc...a drugi raz ze nie zrobil mi mmasazu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:18
-
Mała, u mnie bez zakupów się obejdzie
pierwszy raz moja córka otrzymała ubrania w spadku. Wszystko ładne i zadbane. Przez miesiąc mogę codziennie ja ubierać w coś innego. Od początku roku, jeszcze nie zdublowala stroju. Ma tyle ubrań,że ja w życiu jej nie dogonie. Dużo chrzestna jej oddała po sobie xs czy 32,34 rozmiar.
Teraz zaczynam małymi kroczkami kompletowac wyprawkę dla Alicji -
My mamy smoczki Lovi
Galaretka, fajne otulacze są na www.otulacz.pl
Ja mam śpiworek, ale gdyby Mały był niespokojny albo miał silny odruch moro to na pewno zainwestuję w to Woombie. Cebulka kiedyś pisała,że u jej Misi się bardzo sprawdził.Cebulka, perelka89 lubią tę wiadomość
Synuś
-
witam się i ja, już po wizycie u okulisty, która mnie nieco zmartwiła otóż - zmieniły się wytyczne ministerstwa i okulista - uwaga - nie może wskazać że ma być cc na zaświadczeniu - w związku z tym dostałam tylko info o wysokim ryzyku powikłań okulistycznych przy porodzie, wszystkich tych moich wskazaniach typu uszkodzenia siatkówki etc no i zaleceniem tej treści - "maksymalne skrócenie 2 fazy porodu - do rozważenia CC" no i teraz mam zagwózdkę - bo mojemu ginowi to wystarczy, tak myślę żeby ustalić termin CC - jednak boję sie, co się stanie jak się dziecko zacznie pchać wcześniej na świat a mojego lekarza nie będzie w szpitalu
kleszcze czy próżnociąg to jest coś czego sobie nie wyobrażam - porąbane jest to wszystko, ja mam tylko jedno oko (co zresztą na zaświadczeniu jest)- i to już z dosyć poważną wadą wzroku, jeśli cokolwiek się z nim stanie - to krótko mówiąc - jestem kaleką niezdolną do samodzielnego życia - czy to nie jest chore?? przepraszam, ale musiałam się wyżalić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:30
-
skarb15 wrote:Ja mu właśnie mówiłam żeby w 34 tc zacząc a on się uparł że po porodzie wszystko kupi. No ale przecież trzeba torbę do szpitala spakowac, dziecko w czyms przywieźć i wgl. Narazie teraz nic mówić nie będę tylko za 2 tyg mam nadzieję że jakoś do niego przemówie ostatecznie w 36 tc jak się boi. Bo taka wizja wszystko po porodzie mnie przeraza.
Jakby się cos działo to jedz może do innego gina by skontrolować.
Poza tym na początek lepiej wybierać bodziaki rozpinane po całości, anie wkladane przez głowę i to jest problem.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Molcia a twój gin nie może wypisać ci takiego skierowania? Zaznaczając że masz duże wskazania okulistyczne?
Na pocieszenie- kleszczy się już raczej nie stosuje.
Natali zazdroszczęu nas na pewno w grę wchodzą nowe dżinsy, bluzki z krótkim i długim rękawem itp. Choć właśnie sobie myślę, jak ja galerię ugryzę w moim stanie
Kurier z tesco pyta gdzie dać zakupy. mówię mu że tu (czyt. w przedpokoju), a on że absolutnie nie pozwoli bym w moim stanie sama to nosiłai wszystko zaniósł do kuchni powtarzając że dla niego to żaden problem, a ja nie powinnam dźwigać
Moremi a ja się dalej będę upierać, że bodziaki zakładane przez głowę zakłada się szybciej i łatwiejoczywiście to moje osobiste upodobania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:38
Ona_89', Micia lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Molcia a twój gin nie może wypisać ci takiego skierowania? Zaznaczając że masz duże wskazania okulistyczne?
Na pocieszenie- kleszczy się już raczej nie stosuje.
Natali zazdroszczęu nas na pewno w grę wchodzą nowe dżinsy, bluzki z krótkim i długim rękawem itp. Choć właśnie sobie myślę, jak ja galerię ugryzę w moim stanie
Kurier z tesco pyta gdzie dać zakupy. mówię mu że tu (czyt. w przedpokoju), a on że absolutnie nie pozwoli bym w moim stanie sama to nosiłai wszystko zaniósł do kuchni powtarzając że dla niego to żaden problem, a ja nie powinnam dźwigać
Moremi a ja się dalej będę upierać, że bodziaki zakładane przez głowę zakłada się szybciej i łatwiejoczywiście to moje osobiste upodobania
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
natali101 wrote:Szczesciara to Ty gdzieś z okolic mojego ukochanego Międzybrodzia,skoro w Kętach byłaś
Aparatka, to Cię nastraszyla córcia.
Ja już drugie pranie,ciasto w piekarniku,Nati zawiozlam do szkoły. Teraz chwila oddechu i muszę w końcu zabrać się za szafę i komody Nati. Kolejna tura ubrań wyleci z jej garderoby -
Mała to dopiero pierwszy raz tak się udało. Do tej pory wszystko musiałam kupować. Jest jedyna dziewczynka w naszej rodzinie( jeśli chodzi o dzieci) tak to samych bratankow i sami siostrzeńcy u nas. Teraz będzie druga Ala,a w październiku jedziemy na chrzciny Antka. Mocna brygada z samych facetów u nas