Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aparatka mobilizują. Na tym etapie są duże szanse. Tak więc odpoczywaj i korzystaj z chwil spokoju. Jak widać dobre duszyczki są jeszcze na tym świecie i bezinteresownie odwiedzają. Luby radzi sobie z dziewczynami,niech jeszcze tak do pt posiedzi sam z nimi. Na weekend możesz wracać do domu
-
Daje rade chociaz mówił mi dzisiaj ze mu sie zczepiły o lalke i taka awantura była ze w pierwszym momencie nie wiedzial co ma zrobic. Lenka az gryzła Oliwke zeby jej oddała.
Mówił ze krzyk i pisk nieziemski był w domu.
Gotowac umie posprzatac tez wiec sie tym nie martwie.
W inkubatorze podejzewam ze cos kolo miesiaca minimum by maluszek byl -
nick nieaktualnyJa też mam nienajlepsze wieści. Z USG szpitalnego ( dzisiaj) małej za mało przybyło w obwodzie brzuszka. Ku...wa mac
4 tyg temu był za duzy i panikę zasiali, dzis za duzy i od razu na oddział mnie przyjęli. Lekarz zadecydował po 2 godzinach ze wypuści mnie do domu ale na kolejne USG mam sie stawić za 2 tyg i jeśli mała nie przybierze odpowiednio to mi ciaze tez rozwiążą szybciej. Jejku
jestem załamana.... A mąż do Polski w piątek ma lecieć...
A w niedziele mialam USG prywatne u polskiego gina i wszystko było OK. Napisałam do niego maila, bo normalnie nie ufam tutejszym debilom! Ciagle jest cos nie tak i tylko mnie stresują. Przez nich w psychiatryku w koncu wyląduje...Przez ten stres i nerwy brzuch odmawia mi posłuszeństwa jak nigdy. Masakra! Czekam na maila jak kania deszczu.... -
nick nieaktualny
-
izulkaa wrote:Ja mam,wrażenie ze ci lekarze to,straszą tylko ..ja juz chyba wole jak mój gin nie zagłębia sie w tłumaczenie tylko mówi zd jest dobrze.. Chociaz ostatnio cos mu się glowka,za duza wydawala co to tygodnia ..i badz tu mądry...
Ja też wolę, jak po prostu powie, że jest dobrze. Choć znów ostatnio jak tak długo badał serduszko i nic nie mówił, to się zeschizowałam, że coś jest nie tak i przez kolejne dwa dni musiałam sobie wmawiać, że gdyby było coś nie tak, to przecież by mi powiedział... -
Modliszka to jak tak długo sie wpatruje w cos to pytam wtedy czy wszystko ok.. Wtedy mówi zazwyczaj ze tak tylko musial uchwycić cos tam:P np przepływ pępowiny
Tez mnie zmartwil bo zaczął USG robic i pierwsze ci ze glowka duza..to ja stres id razu..potem wysZlo ze ogólnie przytyla sporo.. Wiec pod koniec badania zapytałam tylko czy w normie wszystko to mowil ze tak, wiec chyba jaj by sama glowka byla za duza to by powiedzial albo zlecil costak przynajmniej chce to rozumieć
-
Moja ciocia pracuje jako pielegniarka na ginekologii tydzien temu opowiadala jak 29tyg ciazy urodzily sie blizniaki oczywiscie byly w inkubatorach na intensywnej,ale ciotka mowila,ze spokojnie dadza rade! Takze nasze dzieciaczki sa juz silne i napewno dadza rade, a lekarze nie decydowaliby sie rozwiazac ciaze gdyby byly marne szanse ! Aga trzymaj sie ! Jestesmy z Toba i malutka !
izulkaa, moodliszka, Micia, Molcia, haen, MadaLena30, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan