Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulaa wrote:molcia pochwal sie jaka posciel wzielas, ja tez jestem na etapie wybierania i nie moge sie zdecydowac tyle tego jest...
co do mdłości to wczoraj po tym jak wszamałam pączka to do wieczora nic nie zjadłam tak mnie trzymałoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:11
-
Ginger, skoro wychowawczyni nie daje rady to moze dyrektor szkoły albo pedagog cos zadziała? Przykra sprawa, szkoda żeby dzieci zniechęcały się do szkoły przez jednego gnojka...
Moj Julek non stop się kręci dzisiaj. Pisałam Wam,ze zmienił ułożenie. Dzis mi chyba jakoś niżej zszedł, bo boli mnie spojenie łonowe i mam kłucia w szyjce...
No i mam wyraźny spadek formy.
Miłego dniaSynuś
-
Na szczęście są tacy rodzice co nie mają klapek na oczach i tak jak Ty Ginger walczą o swoje dziecko...
Bo później po takich incydentah dochodzi do tragedii i słyszy się różne przykre historie o dzieciach i nastolatkach bitych przez rówieśników w szkole którzy popełnili samobójstwo bądź próbowali.. A nauczyciele są ślepi. Jeśli wywiadówka nie pomoże to zgłoś ta sprawę na policję nie szczypie się dla dobra Twojego dziecka warto to od razu zgłosić bo bicie Jet karalne a takiego gnojka mogą usunąć wtedy ze szkoły..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:34
-
Molcia bardzo ładna pościel, daj znać jak na żywo się prezentuje, jak przyjdzie
Ginger powinna wychowawczyni coś z tym chłopakiem zrobić, jak sama sobie nie radzi to rozmowa z rodzicami, pedagog albo dyrekcja, przecież nie może być tak, że jeden chłopak terroryzuje całą klasę
ja dziś piekę tort dla mężulka, jutro 3 i ostatnia część jego urodzin, robimy w domu i nie dało się zaprosić wszystkich naraz -
MW ja to samo pomyślałam, nie chcesz skonsultować z lekarzem?
Ginger oby inni rodzice cię poparli.
Dziewczyny w ciąży mogą uczulać nawet kosmetyki stosowane od lat.
Ściągnęłam pranie, powiesiłam nowe i przerwa, co by nie byłoboję się że mi zafarbuje w praniu, bo mam same intensywne nowe kolory a zabrakło mi chusteczek zapobiegających farbowaniu.
Teść wziął dzieciaki na spacer, chata wolna -
Ginger skoro nie radzi sobie wychowawca z tym gnojkiem,a jego rodzice nie widzą problemu zarządzajcie obecności pedagoga i dyrektora. Muszą być, a jak nie to otwarcie, że zglaszacie sprawę na policję. To działa. Raz że szkoła nie chcę rozgłosu,dwa liczy się opinia, trzy rodzice dziecka otworza oczy że coś się dzieje. Pobicie to naruszenie cielesności i strefy prywatnej. Jest to znęcanie się nad drugą osobą.
-
Molcia wrote:haen (bo to chyba Ty wrzuciłaś linka do olx firmy, która robi na wymiar, jeśli nie to przepraszam, nie pamiętam kto)zamówiłaś może tę nakładkę drewnianą na komodę?
jeszcze nie, bo najpierw komode musze kupic...na 99% bedzie to Malm z ikei, ktorego sobie pomierzylam, ale ze mi sie potrafi cos odwidziec w ostatniej chwili, to juz poczekam na komode i dopiero zamowie
zwroc tylko uwage, zebys mogla wysunac gorna szuflade w swojej komodzie
np. w Malmie jest przerwa miedzy blatem o frontem szuflady, gdzie wejdzie dolna czesc przewijaka
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40214551/
a np. w takim modelu ciezko byloby odsuwac gorna szuflade bez zdejmowania przewijaka
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99021287/
mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi:)
aha ogolnie polecam wrzucic w google haslo przewijak na komode lub nakladka do przewijania (i popatrzec w haslach ale tez grafice), mozna kupic same nakladki do komod, tyle, ze musialabys sobie porownac wymiary swojej komody z tymi do ktorych sa nakladki, ale moze cos podpasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:18
-
Dzięki dziewczyny. Zobaczę jakie podejście do tematu ma matka. I co zamierzają z tym zrobić. I tak jak piszecie tak zrobię jak nie pomogą metody szkolne dyrektor pedagog to pójdę z tym na policje.
Może to otworzy tej matce oczy ze to nie tylko problem szkoły a przede wszystkim jej dziecko. A jeśli 6latek przezywa drugiego ze jest zakichanym gnojkiem,gównem itp to skądś to musi wynosić. Ehh powiem wam czuje ze czeka mnie ciężka przeprawa.
-
Ginger będzie dobrze tylk0o się nie denerwuj
kiedy Patryk wraca do szkoły?
Chwilowo mam czyściutko wszędzie i nuda
Wiem, że temat już był, ale kiedy się chrzci dzieci? Oglądałam też ubranka do chrztu (z braku laku, bo wyprawka mi się skończyła) i stwierdzam, że są drogie i nieładne. Macie jakieś stronki? albo ogólnie stronki do ładnych wyjściowych ubranek pod kątem np świąt? oczywiście wygodnych dla malucha -
haen wrote:jeszcze nie, bo najpierw komode musze kupic...na 99% bedzie to Malm z ikei, ktorego sobie pomierzylam, ale ze mi sie potrafi cos odwidziec w ostatniej chwili, to juz poczekam na komode i dopiero zamowie
zwroc tylko uwage, zebys mogla wysunac gorna szuflade w swojej komodzie
np. w Malmie jest przerwa miedzy blatem o frontem szuflady, gdzie wejdzie dolna czesc przewijaka
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40214551/
a np. w takim modelu ciezko byloby odsuwac gorna szuflade bez zdejmowania przewijaka
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S99021287/
mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi:)
aha ogolnie polecam wrzucic w google haslo przewijak na komode lub nakladka do przewijania (i popatrzec w haslach ale tez grafice), mozna kupic same nakladki do komod, tyle, ze musialabys sobie porownac wymiary swojej komody z tymi do ktorych sa nakladki, ale moze cos podpasuje