X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    Rozmarzona jakos zyje :P właśnie miałam akcje z krwawieniem z nosa :P takze u mnie nie ma nudy :P

Buffy nie przejmuj się facetem..nie psuj sobie nerwów..

Mala jaki październik przeciez my w listopadzie rodzimy:P
    Aha, no faktycznie :D :D :D

Micia, izulkaa lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doszła mi pościel z allegro i wyczekany kocyk od aparatki! zgodnie z obietnicą zatem się chwalę oto pościel:
    57429f2519264435gen.jpg
    a tu widoczny kocyk :) :
    d2f001157299bba9med.jpg
    pokój zaczyna nabierać kształtów <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 15:55

perelka89, Aga_502, Kitaja, Rozmarzona, Micia, haen, szczesciara25, Buffy, olcia88, Mala_Czarna_89, mikado, Nymeria, biedroneczka1910, justa1234, MadaLena30, izulkaa, ParasOlka:), Sajgonara, moremi lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia sa na ginekologi teraz pacjentki z patologi czyli na parterze i ja np nie widziałam tzn nie odczulam nawet remontu raz cos im tam chyba spadło bo był huk ale tak cisza i spokoj. nie wiem jak na porodówce bo sie tam nei zapuscilam. Ogolnie nie odczuwa sie prac.

Szyłam cos podobnego tylko nei ocieplane i bez tego jakby daszka

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia moja kicia mija brzuch wielkim łukiem od chwili kopnięcia przez małą. Nawet nie kładzie się w pobliżu.

Jutro, a może jeszcze dziś będę eksperymentować w kuchni ze słonym karmelem. Już mam pomysł na stary przepis w nowym wydaniu.
    Niestety nie kupiłam materiału na pościel,bo nic mi się nie podobało. Mąż zabrał mnie na deser do pobliskiej kawiarenki i tam podlapalam pomysł. Jak wyjdzie,to Wam powiem.
    Nati wróciła, odrabia lekcje a ja chwilę leżę. Zaraz biorę się za wykroj apaszki i komina,chyba że starczy to opaski :-)

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia no wkoncu dotarł i teraz mam dowód ze tu u mnie na poczcie i inposcie gubia paczki bo moja mama wysłala paczke z innej poczty tzn głównej i dotarła na czas:)

Kitaja lubi tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia, no wlasnie tak sobie mysle,ze listopad moze byc cieplejszy i wtedy takie ciensze polarkowe rzeczy plus kocyk i wiadomo pod spod cos moze styknie,a jak sie kupi za male to mozna wgl tego nie zalozyc albo tylko na chwileczke,a to jednak nie jest taki tani zakup :)
    Kurcze i mam troche dylemat z tym kombinezonem czy 56 czy 62.
    W 56 raczej calej zimy moze nie ponosic.

Molcia, wow rewelacyjnie to kolorystycznie wyglada.
    Aparatka brawo za zdolnosci i taka wyobraznie ;)

Anet az taka zdolna nie jestem zeby od a do z sama kopca piec bez tego z pudelka hihi :)
    Chyba jednak jestem za wygodnicka.

Izulka, ta krew z nosa to pikus do tych Twoich boli na pewno :)

Mala, taki kojec to dobre rozwiazanie przy piesku.
    Gorzej jak bedzie wiekszy to bedzie mial sile pewnie to przewalic.
    Chyba,ze bedzie grzecznie ulozony i nie tknie,ale z psami nigdy nie wiadomo tak jak mowisz :)

Jestes juz z nami :)
  • madzi4aam Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pieknie prezentuje się łóżeczko!!!! Az zachciało mi się szykować :)

Dziewczyny, na ile przed porodem obniza sie brzuch? Kurka, booje sieee... :/ brzuch znacznie mi się obniżył i to nie tulko ja czuję ale inni widzą.. później wam pokaże..

km5supjy0xczfwah.png
  • Micia Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona tez tak mysle ze to moj gorszy dzien bo ostatnio mialam lepsze ale caly czas za dobrze nie moze byc :D.
    Molcia slicznie wyglada Twoje lozeczko :). Ja w koncu musze zamowic lozeczko i posciel :P. I zostanie wozek ale my polujemy na uzywany.
    Olcia fajna ta Twoja kotka moja nigdy sie nie kladla na brzuszku teraz tym bardziej omija moj brzuch szerokim lukiem :(. Ona jest wysterylizowana moze dlatego... Moze ma mi za zle ze sama nie moze miec kociakow ech ciekawe jak bedzie po porodzie :P

Rozmarzona lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • haen Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulaa wrote:
    haen daja jakies gratisy na tym spotkaniu 'bezpieczny maluch'? ;) 3h to sie wydaje straaasznie dlugo, boje sie ze sie zanudze... :P

Pojemnik na pokarm Nuka, jakas myjke (ktorej i tak nie bede uzywac:P) i probki Palmersa (ktorych nie wzielam). Na koncu mozna wygrac fajne rzeczy, mnie sie nue udalo:P

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzi4aam wrote:
    Ale pieknie prezentuje się łóżeczko!!!! Az zachciało mi się szykować :)

Dziewczyny, na ile przed porodem obniza sie brzuch? Kurka, booje sieee... :/ brzuch znacznie mi się obniżył i to nie tulko ja czuję ale inni widzą.. później wam pokaże..

Gdzies slyszalam, ze z 4 tygodnie przed, ale jednym sie obnizy wczesniej innym pozniej:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak zwykle z przymruzeniem oka :)
    Kat dla W.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/034590e0bf86.jpg

perelka89, Mala_Czarna_89, Nymeria, MadaLena30, Kitaja lubią tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest szansa, że wyjdę jutro :) dziś na obchodzie była moja prowadząca i powiedziała, że jak wyniki się utrzymają i poranne badanie będzie ok to mam wypis :)
    Martwi mnie jedynie to, że oscylacja serca dzidziusia przy ktg jest poniżej 10. Niby ma to wskazywać na sen, ale mały się rusza to nie wiem sama... Mówią ze jest ok, ale kazali mi zjeść dużo słodkiego. Zaraz będę jeść duuuzo słodyczy i słodkich napojów o zobaczymy. Martwię się tym trochę. Choć tu mnie uspokajają.

Za to z mężem to szkoda gadać... On nie ma zdolności autorefleksji i nie przyjmuje mojej argumentacji odnośnie tego jak to co mówi może być odebrane. Brak słów, jest mi smutno przez to, nawet nie mam motywacji by być zła na niego, bo po prostu ręce opadają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 16:24

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    doszła mi pościel z allegro i wyczekany kocyk od aparatki! zgodnie z obietnicą zatem się chwalę oto pościel:
    57429f2519264435gen.jpg
    a tu widoczny kocyk :) :
    d2f001157299bba9med.jpg
    pokój zaczyna nabierać kształtów <3
    PRZESCIERADLO NA MATERAC GDZIE ZAMAWIALAS/:)

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to co od przescieradla tak ladnie zwisa do szare nei wiem jak to nazwac :D

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falbana maskująca :) fajna sprawa, tez mam :) daje sporo uroku.

• olcia88 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kubusiu czytałam tylko tyle co tu piszecie bo z fb się wypisałam z grupy po 3 dniach chyba bo się źle czułam. Inne rozmarki kombinezoników też mam ale poszły do prasowania do mojej mamy. Jak zamontują nam szafy i będę ładnie układać to zrobię Wam fotki najsłodszych dwupaków jakie upolowałam. Trochę tego jest bo w większkości to używki po innych bliźniakach.

Kończę na dziś bo mężu wrócił a jeszcze teście przyjadą zobaczyć kotki.

Buziaki !

Ona_89' lubi tę wiadomość

• Anulaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia patrze ze u ciebie tez mieta z szarym kroluje;:)))

Haen dzieki za info, a co za konkursy byly, moze sie przygotuje ;) hihi

Molcia, moremi lubią tę wiadomość

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • haen Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konkurs polegal na wypelnieniu karteczki z imieniem i nazwiskiem i bylo losowanie, a wybranym osobom zadawali proste pytania:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszym maluchom to w ogóle fundujemy szare dzieciństwo :P

A ja czekam na dwutygodniowa Oliwkę i znow mi się zachce rodzic ;)

Molcia lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczynam zastanawiać się nad szarą pościelą. Dziś nic nie znalazłam. Teraz przeglądam allegro i nie wiem co bym chciała, w jakich kolorach

xnw490bvv7oz0z3a.png
‹‹ 1354 1355 1356 1357 1358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ