Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
molcia też myślałam nad taką pościelą
ten sam kolor nawet ale w końcu wybrałam szary w białe groszki
co do brzucha to słyszałam że2-4 tyg się obniża przed.. i to dlatego że dziecko do kanału rodnego się wstawia jużale ciekawe co w sytuacji jak dziecko i tak jest nisko czy też się obniży czy nie
oglądałam moje 600g .. dziwne że na spokojnie moge patrzeć na te maleństwa podłączone.. mój mąż nawet nie może na to patrzeć.. mówi że on by wylądował w szpitalu jak by nas spotkało takie coś. .a ja wierze że wszystkie dzidziusie przeżyja.. i te na forum i te w programie..
mówie mu że nie ogarniam że te dzidziusie już takie duże i jak się one mieszcza w bzuszku :p i że nie dociera do mnie że będe miałą niedługo rodzić.. a on na to że do niego dociera, nie może się doczekać i że jak chce to urodzi za mnie :p haha. chyba nie wie co mówi.. pewnie jak by facet miał rodzić to w połowie by się wycofał... ale połowie ciążyMicia lubi tę wiadomość
-
myślicie że coś takiego się przyda?
http://allegro.pl/nuby-odciagacz-plaskich-brodawek-karmienie-etui-i5371119459.html
ja nie wiem czy mam płąskie cyz nie.. w sumie jak zimno jest czy coś to stoją w miare ale tak normalnie to płąskie
niby nie dużo kosztuje to ale tak grosz to grosza i uzbiera się sumka z takich rzeczy " w razie w" ;P -
Dawno brzuszka nie pokazywałam to proszę
Mala_Czarna_89, izulkaa, alus21, Buffy, MadaLena30, haen, mikado, Nymeria, perelka89, Molcia, Micia, Ona_89', olcia88, biedroneczka1910, Sajgonara, Rozmarzona, Kitaja, moodliszka, Marta1986, Shibuya, moremi, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Izulka Brodawki najlepiej i tak wyciąga dziecko gdy ssie
a widziałam na własne oczy kobietę która miała całkowicie wklęsłe a dziecko pilo na całego. I chwile po karmieniu były sterczace
A w ogóle z tego co widzę to działa to jak laktator..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 18:24
-
natali101 wrote:Ginger to słabo się zapierałaś
Ja w tym roku nie jestem oficjalnie, a nie oficjalnie wychowawczyni ze wszystkim dzwoni do mnie. A jak sytuacja z tym łobuzem?
Hihi samo wyszło ze w końcu się zgłosiłam;)
Ale wiedzą że u mnie teraz gorący czas więc będę mniej aktywna.
Z łobuzem póki co cisza i spokój. Będę na bieżąco z panią w tym temacie ale mam nadzieję że będzie spokój. Teraz siedzi sam a na przerwach cały czas z panią. -
Dziecko nie lapie samego tego hmmm dzyndzelka (nie wiem jak to się nazywa
) tylko cały sutek wraz z otoczka
moje też nie dyndaja do pępka właściwie to jak stanik przyklapnie to są prawie płaskie a Laura nie miała problemów z chwyceniem
izulkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam z usg opis na wizycie w piątek, syn będzie synem na fb dodałam zdjęcia. Jest duży bo starszy wg usg 35 i 1 d.
izulkaa, Mala_Czarna_89, Buffy, mikado, haen, Nymeria, Ginger84, MadaLena30, szczesciara25, perelka89, Micia, olcia88, biedroneczka1910, Shibuya, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Ok blondi ze mnie juz wiem ze kocyk Molci to dzielo Aparatki
Izulka mi sie wydaje ze te oslonki sie przydaja ale nie dla kazdego, tez myslalam nad kupnem ale polozna stwierdzila ze nie ma takiej potrzeby, wiec tym bardziej poki co wydaje mi sie ze bez sensu jest kupowanie wszystkiego na zapas ( tego czegos do wyciagania sutkow)
-
Madalena tak kocyk aparatka szyla i jest w kropki pościel z kompletu od largo pościele gwiazdki i kropki mietowe na allegro w tym falbanką maskująca i prześcieradło -mam jeszcze dwa w gwiazdki i w groszki tak na zapas
jakość ok jak dla mnie ładna grubsza bawełna no i sprzedawca też spoko szybka wysyłka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 19:39