Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojej mamy siostra rodziła 3 dni jeszcze miała bóle krzyżowe
A jak ja rodzilam to tak wszystko zaczęło sie o 1 w nocy a urodziłam o 3.20 ale miałam bóle krzyżowe więc się nameczylam po wszystkim stwierdziłam że więcej nie będę rodzić, taki to byl dla mnie ból.
Teraz nie nastawiam się na nic będzie co będzie najważniejsze by malutka zdrowa była.
Mała odpoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:45
-
nick nieaktualny
-
czesc mamuśki
my już po wizycie w szpitalu,maly rosnie 1950g ,lozysko jest ok,przeplywy pępowinowe tez,polozna musial wykonać zly pomiar tak stwierdzila gin, nosz cholera jasna tyle nerwow nie potrzebnych :/smak wod płodowych Jasia ma chyba smak melisy tyle się jej opilam od piątku;)
Buffy co się stało?ah faceci...haen, Mala_Czarna_89, olcia88, Molcia, mikado, Nymeria, MadaLena30, Rozmarzona, Aga_502, Micia, Zorro, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Fajnie, dziecię moje przyszło ze szkoły na 20 minut i poleciało do koleżanki. Dobrze, że nowe mi się szykuje, bo ta starsza to już tryb życia nastolatki prowadzi.
Skarb jak rodziłaś pierwszą córcię to na cesarkę było już za późno? fajnego stracha musiałaś mieć..
Buffy co przeskrobał twój mąż? -
Mamuski po naszych przebojach ciążowych i licznych wizytach na ip,skurczach bolach itp. nasze porody to będzie tylko takie PLUM
No to i ja się zabieram zaprasowanie dziś,torby spakowałam w weekend w razie "W"Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mała ; chcieli mi robić cesarke, ale to godzine przed tym jak zaczęłam rodzić bo stwierdzili ze chcą mnie ratować, bo bym się mogła wykrwawic, ale ja się nie zgodziłam bo chciałam mała trzymać jak najdłużej mogę, mimo tego i tak mi się nie udało.
Żebyś wiedziała trzeslalam się jak galareta, trudno po tym wszystkim było mnie uspokoić. bo nic do mnie nie docieralo.
Kitaja a nie mówiliśmy że wszystko będzie dobrze?Jakie duże maleństwo już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 14:05
-
O matko dziewczyny co wy sie tak nastrajacie na te porody???
Tak wam sie spieszy, czy co ?
Ja wiem ze taki temat sie wkrecil ale jak sie tak naczytam to zaraz bedzie mi sie snilo
Ja wlasnie ucielam sobie drzemke tak mi sie smacznie spalo. Ostatnio chyba w 1 trym w dzien spalam.
Aga fajnie ze juz w domku jestes
Kitaja a nie mowilam ze wszytsko jest ok, a polozna wyslij do okulisty
Haen i Aparatka macie wiadomosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 14:07
Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość
-
mała pospała mi 2 godzinki to j z nia zeby nei bylo ze nie odpoczywam. Posprzatalam dzisiaj kuchnie troszke i zrobiłam rosołek. Za godzine moj wraca to usiade do mojej maszyny kochanej. Ahh juz sie nei moge doczekac:)
Wogol moje lokatorki na sali dostały po małym misiu dla maluszków ciekawe kiedy urodza:) Jedna była po terminie juz 2 tygodnie i nie chcieli jj wywołac nadal. A druga na poczatek listopadaMW26 lubi tę wiadomość
-
Aparatka dobre serce jesteś
Skarb nie wyobrażam sobie co musiałaś przejść. Podziwiam, że tak szybko zdecydowaliście się na drugie dziecko, ale dzięki temu czeka was niedługo wspaniała nagroda
czy dziecko może kopać po kręgosłupie? Od czasu do czasu czuję tam takiego jakby kopa -
MadaLena30 wrote:Karetka nie pyta gdzie chcesz rodzic - wiezie do najblizszego szpitala .
Ja kupilam rosmanowego beabydream na niepogode. -
Powitac
Aparatka ciesze sie,ze juz w domku odrazu widac,ze odzylas
Pamietaj tylko sie oszczedzaj i nie nadwyrezac dzwigajac corcie <nono>.
Kitaja super wiesci i jak widac polozna miala sredniowieczne podejscie i Ci tylko krwi napsula
Buffy, trzymaj sie dzielnie,a na Meza nie zwracaj uwagi bo szkoda nerwow
Wiem,ze ciezko sie mowi,ale sama czasem staram sie cwiczyc swoja cierpliwosc hihi.
Ginger, super wiesci
Daj znac jak bedziesz po zebraniu.
Shibuya, hmm tez mi sie wydaje,ze wezme ortalionowy mniejszy bo przeciez to dziecie mi sie w wiekszym utopi
Najwyzej bede musiala dokupic wiekszy w razie czego.
Skarb, brzuszek ladnie rosnie i az milo sie patrzy myslac,ze to dziecie zajmuje tyle miejsca co?
Dopinam sie do Madzi nie szalejscie z tymi tematami o porodach bo czlowiek az za bardzo o tym mysli i sie zastanawia kiedy nadejdzie ten dzien
Izulka, jak z Toba lepiej??
Co do ciast to upieklam przedwczoraj wieczorem kopca kreta znowu,ale co najlepsze banany sie okazaly w srodku robaczywe i brzydkie..
Byla taka godzina,ze juz nici z bananow,wiec uboga wersja kopca bez bananow hihi
Powiem Wam,ze jednak najwazniejsze,iz jest slodkie hihi reszta sie nie liczy
I wlasnie nadszedl czas na kawke z ciastem
U mnie pralka tez chodzi drugi dzien noi zaczelam pieluchy powoli prasowac.
Robie jednak przerwy bo szybko brzuch boli i sie napina,wiec nie chce przesadzic.
Jeszcze sierota zapomnialam,ze brzuszek juz spory i przechodzac kolo otwartych drzwi zachaczylam nim o nie..
Az mnie troche zabolalo yhhh co sierota to sierota.
Mam nadzieje,ze Mala tego tak nie odczula bo troszke zabolalo.
Kitaja, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ktoras pisala o obnizajacym sie brzuszku.
Wczoraj jak byla u mnie kolezanka to ona miala zajecia na studiach o szkole rodzenia.
Nie ma jeszcze dzieci ani nic,ale sporo ciekawych info mi dala.
Mowila np,ze jak brzuch sie nagle obniza w dol to moze to oznaczac porod w ciagu najblizszych 2 tyg,ze organizm tak przygotowuje cialo i dziecko do przyjscia na swiat.
Masakra jak to wszystko jest skonstruowaneJestes juz z nami -
Rozmarzona wrote:Ktoras pisala o obnizajacym sie brzuszku.
Wczoraj jak byla u mnie kolezanka to ona miala zajecia na studiach o szkole rodzenia.
Nie ma jeszcze dzieci ani nic,ale sporo ciekawych info mi dala.
Mowila np,ze jak brzuch sie nagle obniza w dol to moze to oznaczac porod w ciagu najblizszych 2 tyg,ze organizm tak przygotowuje cialo i dziecko do przyjscia na swiat.
Masakra jak to wszystko jest skonstruowane
Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Kitaja super świadomości
Jaś ma juz prawie 2 kg
ladnie. Ja jutro mam wizyte.
Dzis szlam do laboratorium porobic badania przed wizyta. O 3 w nocy sie obudzilam i zastanawialam gdzie wracajac z lab bede mogla kupic sobie drożdżówke zeby z glodu nie paść. Ech ciąża i nasze przemyslenia. Dzis cos mam gorszy dzien serce kolacze i jakies nerwy ech. O porodzie staram sie jeszcze nie myslec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 14:34
Kitaja, perelka89, haen lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc