Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam dziś weny na pisanie...nie mogę stać ani chodzić bo tak Mały w dół uciska i boli...ja o wagę się nie martwię. Po pierwszym porodzie po 3 miesiącach wróciłam do wagi sprzed. Nie ćwicząc...może wieczorem się bardziej rozpisze...a raczej nocą...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Ja też szybko spadlam z wagi po pierwszej ciazy nawet miałam mniejsza niż przed. Ale teraz bardziej się obawiam ujędrnienia ciała bo widzę jak mi wszystko lata i wkurza mnie to.
Teraz wiadomo najważniejsze zdrowie małego ale jak już będę mogła to trzeba będzie się zmobilizować do ćwiczenia;)
Cebulka ty pisanie nadrobisz w nocy;)
Dziś widze wszystkie spędzaja czas rodzinnie;) -
A my już w domku mąż zaprosił mnie na kolację
lozeczko wymalowane mega ładne ale pokaże jak urzadzimy kącik dla malego
jutro ostatni dzień w pracy buuuu
(( co ją będę w domu robic ?
( chociaż w tym będę prala ubranka i całą wyorawke prasowanie itp
haen lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja poleglam wczoraj dzisiaj caly dzien w łozku kurowalam sie. Goraczka 39 katar i kaszel no co za paskudztwo jeszcze mi sie teraz przyplatalo. Jutro ide do lekarza chyba po leki zeby to jakos zwalczyc.
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Jak tak czytam nas, to sporo miala podane sterydy na pluca (a moze tylko mi sie tak wydaje...).
W kazdym razie Perelka duzo zdrowia i spokoju:) Z tego co sie orientuje mozna troche chodzic z rozwarciem (w sensie funkcjonowac) czego Ci zycze i zeby wszystko sie wyciszylo:)perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Perelko trzymamy mocno kciuki ! Zaciskaj mocno nogi :-*
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Jasio dzis bardzo leniwy troche zaczyna mnie to martwic:-/ mam nadzieje, ze ma gorszy dzien ...rano wymioty, w ciagu dnia mdlosci, a teraz rozwolnienie i zgagaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Perełka ty?! Tego się nie spodziewałam. Będzie dobrze zobaczysz
Olcia pewnie odwiedziny ma cały dzień bo niedziela to wszyscy maja wolne
A mnie brzuch boli bardzo z... Kopniakow. Daje mala czasem tak mocno ze aż zdarza mi się jeknacperelka89 lubi tę wiadomość
-
Perelko trzymajcie się tam jeszcze trochę w dwupaku!
Aparatka twój organizm w końcu się zbuntowal teraz nie masz wyjścia i musisz odpoczywac;)
Kitaja u mnie od kilku dni Marcel jest dużo spokojniejszy w porównaniu do wcześniejszych jego wyczynań.
Olcia daj znać co u was teraz musisz nas na bieżąco informować żebyśmy się nie martwiły.
Rozmarzona widziałaś ten księżyc?perelka89 lubi tę wiadomość
-
Perelka sciskam mocno :-* zobaczysz,ze Twoj maluszek jeszcze sobie posiedzi troszke w brzuszku !i Ty za pare tygodni urodzisz klopsika jak Twoja kolezanka;-)
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan