Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
natali101 wrote:Witam się i ja. Już po wypiciu cudownej glukozy.
Ginger nie dziwię się, że panikowałas. Dopiero zaczynacie przygodę ze sportem. Z czasem przywykniesz i mniej emocjonalnie będziesz podchodzić. Jeszcze ciąża, więc to zrozumiałe.
Kup altacet ice.
Dzieki;) dzisiaj kupuje bo napewno nie raz się przyda. -
Olcia jakie one chudzienkie.. kochane, sliczne:**
Do porodu zostalo 24 dni, patrząc na ten napis w telefonie zaczynam się bać.... coraz więcej obaw się we mnie rodzi..
Współczuję wam tych nocnych maratonów. Ja do tej pory miałam jedna taka, przedwczoraj, ale dlatego ze chora jestem, od wczoraj na antybiotyku i jest dużo lepiej)
Ciekawe która następna na porodowke pojedzie :> -
witam się i ja
wczoraj wieczorem padłam po cudownym masażu męża, mmm obiecał, że teraz będzie mi robił codziennie, bo mega bolą mnie plecy i jeśli tak będzie to ja na pewno nie będę miała problemów ze spaniem
Dziewczyny co z Aparatką? coś dawno się nie odzywała
Mała daj znać jak twoja malutka- albo już nie taka malutka ?
Ja dziś muszę z pieskiem podjechać do gromera, uwielbiam jak jest obcięta,ale czemu to tyle kosztuje buuu
podrzucam pomysł na obiadek, jaki dziś serwuje http://kotlet.tv/kebab-drobiowy/perelka89 lubi tę wiadomość
-
Na usg idę w weekend prywatnie do mojego gina na lepszy sprzęt bo u nas w przychodni nie ma prądu (w domu zresztą też nie).
Ale powiedziałam by mnie przebadał na Koźle i szyjka zamknięta, brzuch w porządku, gin mówi ze ma nadzieje że do 18 października wytrzymam
Kilogram do przodu w sumie +15,5kg.
Glukoza na granicy normy.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, wtedy weźmie wymaz na paciorkowce i wypisze skierowanie do szpitala.
Nawet się cieszę na to weekendowe usg- maz zobaczy dziecinkeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 10:24
mikado, Zorro, Micia, Shibuya, Nymeria, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Mała to dobre wieści. A co na cukier Ci powiedział?
Ja też górna granica i niby ok,a po miesiącu kazała mi powtórzyć.
Już po glukozie i trzeci raz nie dam rady. O ile 2 miesiące temu przeszłam bez problemu to badanie, to dziś tragedia. Dobrze, że Adam był ze mną.
Było małżeństwo z 9 dniowym synkiem. Jakie to maleństwo, a miał 59 cm i 3790 g
Adam myślał, że to wczesniak,a on w 39 tc urodzony. -
To teraz będziesz siedziała do weekendu jak na szpilkach dobrze ze już niedaleko
My wwizytujeny o 18.30 mój miał jechać ze mną ale jutro musi wyjść wcześniej bo jedziemy na wieś i przez to dzisiaj wróci bardzo późno mam nie czekać... Eh..
Dziewczyny co wy z tym farbowanirm w pierwszym trymestrze był ten sam temat. Farba i substancje do organizmu nie przechodzą a tymbardzirj przez łożysko do dziecka! Chodzi o zapach farby czy damy radę w nim wysiedziec bo kobieta różnie na zapachy reaguje plus o czas farbowania...Zorro, perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Natali pewnie jakby mi zlecił w terminie to po miesiącu powtórzyłby badanie a tak nie zdąży.
Mikado do weekendu tylko dwa dni dam radepodjaralam się ze maz wejdzie ze mną
Haen też o to pytalam- powiedział że jakby mieli przepełnienie to mogliby robić problemy z przyjęciem a ze skierowaniem muszą przyjąć. On pracuje w tym szpitalu
Ps. Jak widzę pod postem edytowano 1 października to jakoś tak dziwnie późno się zrobiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 10:37
-
i już jest fotelik, od razu zaznaczam, że chciałam czarny, ale wyszło jak zawsze - okazyjna cena była na szary, więc młody będzie miał "szare dzieciństwo" jak to mówiła Mała
Mała gratuluję udanej wizyty no i Olcia śliczne te Twoje drobinki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 10:42
Micia, izulkaa, Mala_Czarna_89, haen, Ona_89', Sajgonara, Shibuya, MW26, Nymeria, Galaretka, perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ile Wy już naskrobałyście
.
Olcia słodkie te Twoje kruszynki i jakie włoski :*
Cała noc dziś należała do Przemcia, co godzinę się budziłam od kopniaków Małego. Zauważyłam, że co jakiś czas zmienia pozycję albo w poprzek albo główką w dół, czyli ma jeszcze miejsce
. Albo przymierza się już do ułożenia główkowego
.
Rozmarzona dobry ten Twój mąż, uśmiałam się z tego cifa.
Mała dobrze, że wszystko ok i w weekend USG zobaczycie Kruszynkę tzn. już nie taka Kruszynka.
Biedroneczka, miło że pytasz urodzinki bardzo miłe Mój Książę był wczoraj cudowny, robił wszystko co chciałam he, a wiem, że już bywam bardzo marudna
.
biedroneczka1910, Rozmarzona, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Molcia też chciałam czarny a Laura wybrała szary wiec... Mamy szary i stwierdziłam ze to dobra decyzja
Izulka dobre pytanie... Jak kuzynka rodziła to na skierowaniu miała 5 września i powiedział jej że 5 może jechać nawet gdyby się nic nie działo to ja przyjmą na oddział i ewentualnie przedłuża l4 bo wypisał jej właśnie do 5. A ona pojechała 6 bo wtedy się zaczęło.
Jestem ciekawa tego usg na innym sprzecie- zobaczymy co z waga. Brzuch mi się ostatnio nie powieksza -
heh - ja chciałam ten czarny, ale jak pokazywałam kolory mężowi to on stwierdził, że szary by nam pasował do tapicerki w samochodzie (mamy szarą skórę) no i okazało się że znalazłam fajną cenę ale tylko na szary, więc wzięliśmy szary
ale numer - właśnie weszłam na stronę sklepu - a tam już wszystkie foteliki w cenie 499 zł - może się załapałam na jakiś błąd ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:02
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Hej ho. Myślalam ze chociaz tutaj aparatka sie udziela bo mi nie odpisuje a umowilam sie z nia na kocyki bo mam dostarczyc do szpitala. Pewnie ja ta angina rozlozyla a mnie tez boli gardlo.
Teraz musze jeszcze ja wyprosic o takie kostki-motylki pod glowe zeby im tak glowki nie lataly. Tak polozna powiedziala. Maja chyba jakies wzmozone napiecie miesniowe bo jak leza to caly czas sie wyginaja gimnastyczki male. Ale podobno to normalne u wczesniakow.
Dzis obudzilam sie z wielkimi balonami zamiast cyckow !! I leci. Cudownie!! Rycze jeszcze wiecej, szal hormonow trwa.
Zaraz jade na kolejne odciaganie.
Do szpitala mam pol godziny ale na poronne odciaganie korki. Zrobilam zdjecia jak wyglada brzuszek w 3 dobie i 4 po cc zebyscie widzialy. Potem wkleje. Na laktacje kupilam Femaltiker. W aptece u nas 27 zl a w Gemini 16zl no ale czasu nie bylo
Jest bardzo smaczne nie sadze zebym taki cud uzyskala po 2 saszetkach ale polecam Wam dla swietego spokoju bo bedzie Was bolalo a tu dzieci beda plakac a wiadomo, laktacja musi sie rozbudzic. W szpitalu wszystkie marudzily a jak sobie kupicie to chociaz ciezar z glowy zniknie.
Buziakimoremi lubi tę wiadomość