Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstalam z ranca,a pozniej znowu padlam spac tak do 9 bo pozniej brat przywiozl mi karte.
Posiedzial do 10 i pojechal do pracy.
Molcia, szary to fajny kolor i zreszta widac po zdjeciach,ze lubisz szarosci
Micia, tutaj wlasnie sie z Mezem dobralismy,ze oboje takie swirusy z ciekawymi tekstami hihi
Mala, nie ma to jak wizyta na usg z Mezem
Tez swojego lubilam na prenatalne ciagac bo pozostale to bylo za wczesnie i malo ich mialam juz pozniej.
Ostatnie za tydzien w piatek,ale to juz bez Meza raczej
Ambitne plany na obiad : bliny z sosem pomidorowym,filetem z kurczaka, papryka i pieczarkami,ale czy mi sie chce ;/Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Olcia gratuluje cycków
tak czysto po babsku (kto nas z niewielkimi piersiami zrozumie) zajebiste takie duże co?
ja wam powiem że coraz śmielej biorę pod uwagę plastykę piersi po karmieniu.
Mi tu ktoś smaka na placki ostatnio narobil.. A ze mam gulasz ze wczoraj to i maz będzie zadowolony. Wiec tylko Laurce coś innego i obiad gotowy.
Zaraz szybkie zakupy tylko czekam na corcie i kosciol mi odpada bo szwagierka weźmie LauręWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:32
-
Olcia gratuluję Ci z całego serduszka dwóch takich malusich kruszynek
Życzę Wam dużo zdrówka i żeby dziewczynki szybko urosły i wróciły do domku..
Jesteś bardzo dzielną i kochaną mamusiąTrzymajcie się dziewczyny
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Witam Was Drogie Dziewczyny i przyszłe oraz obecne Mamusie:)
Jestem tu całkiem nowa. Koleżanka niedawno poleciła mi to forum, powiedziała, że warto zajrzeć, gdyż jest tu całe mnóstwo takich pozytywnych dziewczynek, jak Wy. Zajrzałam i nie rozczarowałam się!I chociaż śledzę Wasze wpisy dopiero od niedawna, baaardzo niedawna, bo macie szaleńcze tempo zapełniania stron:), widzę, że jest tu u Was naprawdę przemiło, aż chce się czytać
Mam ogromną nadzieję, że choć z wielkim opóźnieniem, przyjmiecie mnie do swego grona:)
Kilka słów o sobie:
Mam na imię Ula, mieszkam w Warszawie, rocznik 1989. Mężatka od ponad 2 lat. TP mam na 26.11.2015r. Pierwsza ciąża. CÓRCIA- Helenka. Wg wczorajszego USG waży już 1970g.
Jest mi naprawdę bardzo miło, że mogłam tu do Was trafić.
PS. Wszystkim Mamom, które już urodziły swoje Pociechy z całego serca gratuluję
Micia, biedroneczka1910, mikado, haen, Ginger84, Rozmarzona, Nymeria, izulkaa, Zorro, alus21, Paolka_25, Kitaja, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Witaj Rajska, miło, że nie będę ostatnia (przynajmniej wg terminów) bo ja mam na 24.11
Shibuya i co wniósł ci kurier na górę? Mi dziś mają przyjść mebelki do pokoju małej i też jestem ciekawa czy kurier będzie kręcił nosem, 4 piętro bez windy ma swoje wady, a ja jestem sama i mu nie pomogęperelka89 lubi tę wiadomość
-
moodliszka wrote:Molcia, kupiliśmy identyczny fotelik
dla mnie on też jest szary, a babka w sklepie do nas, że to nie szary, tylko kawa z mlekiem hahaha
Rozmarzona - bo ja to w ogóle kocham szary kolor, całe mieszkanie mam w szarościach, więc jaki inny kolor mógłby być w pokoju małego no i na jego sprzętach do transportu ?
a co do ciągania swojego - mój ze mną był na wszystkich wizytach - od samego początku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:05
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Shibuya, super bryczka
nasz też przyszedł w częściach
to chyba normalne. Właśnie, jak kurier? Do mnie jak dzwonił, to od razu go Zapytałam czy mi go wniesie, bo jak nie, to nawet niech nie przyjeżdża
powiedział, że spoko, że nie jest to takie ciężkie i ze wniesie. Ale jako że dzwonił po 7(!) a przyjechał o 19, to mężu już po niego zszedł, bo i tak akurat wychodził
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Molcia, nie chciałam jej tego mówić. Spojrzałam się tylko na nią rozbawiona
Mój jak wyszliśmy do mnie z tekstem: ja wiem, że ja mam czasami problem z kolorami typu butelkowy, ale jak to jest kawa z mlekiem, to ja jestem papież
Rajska, witaj w naszym gronie!zawsze nam miło witaj nowe mamy
Rajska, Molcia lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za miłe powitanie:)
anet: też niedawno miałam problem z kurierem, ale mu powiedziałam przez domofon, że adres dostawy paczki ma na konkretny nr mieszkania, a nie pod blok.. I wniósł bez gadania. Później mu chyba nawet było trochę głupio, jak go przywitałam w drzwiach z brzuchemOna_89' lubi tę wiadomość
-
Witaj Rajska;)
Milo ze jeszcze ktoś do nas dołącza.
Ja zawiozlam Patryka do szkoły. Wcześniej byliśmy odwiedzić nasze przedszkole;) potem kosmetyczka bo z brwi juz się krzaki zrobiły:/ zakupy, poczta powiem wam że chyba odzyskuje energięlepiej późno niż wcale. Teraz odpoczywam bo obiad juz gotowy. Czekam aż mężu wstanie.
Musze zapytać w pon na wizycie czy możemy się już Seksicto tak za 2/3 tyg może by cos ruszyło
Shibuya ładny wózek w końcu masz bryke;)
Mała super wiesci i czekamy na usg twoje bo ciekawa jestem ile księżniczka waży;)
Kurcze martwię się o Aparatke..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:26
Molcia, Rozmarzona, Shibuya, Rajska, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Hej Rajska:)
Masz wybrany szpital?
Do wczoraj myslelismy, ze św. Zofia, ale trafilam na bardzo fajnego lekarza, który mi robil USG i powiedział, ze pracuje na Inflanckiej. Poradził bym sobie zajrzala na stronę tego szpitala, bo on osobiście uważa, ze św. Zofia jest przereklamowana. Odwiedzilam stronę Inflanckiej i są faktycznie po remoncie, nowe sale jednoosobowe, nawet posiadają kolo porodowe Roma- fajna sprawa. Widziałam na ten temat filmik na youtubie:-)
Na mieszał mi ten lekarz w głowie:-) zachęcał nawet do tego byśmy odwiedzili ten szpital, bo ponoć można przed porodem:-) -
A to nie jest tak,ze kurierzy zawsze musza wniesc paczke jakie by to nie bylo pietro?
Ja na trzecim mieszkam i nigdy ich nie pytam czy wniosa.
Dzwonia domofonem,ze kurier otwieram drzwi i wnosza
Mysle,ze maja za to placone i to jest w ich interesie.
Nawet jak lozeczko mi przyszlo w dwoch pakach wielkich to wtedy dwoch przyjechalo i wnosili.
Mysle,ze Ci ktorzy koczuja az ktos wniesie za nich to specjalnie tak robia i naiwnych szukaja lenice jedne
Ginger, nawet Kochana nie wiesz jak sie ciesze,ze odzyskujesz sile i energie
Nalezy Ci sie po takich trudach i bolesciach.
Hihi kazda juz wytrzymac nie moze bez seksu i kombinowanie na kazdsa strone
Moj jak mala sie teraz juz calkiem tak wierci to nie wiem czy juz calkiem by chcial i mi samej pewnie tez by bylo dziwnie tak jak wczesniej probowalismy.
Jakos sie skupic nie moge i mysle o malej czy jej wygodnie jak jestem ulozona tak czy siak.
Jestes juz z nami -
Rozmarzona ja wiem ze teraz to już będzie mega ciężko z tym seksem bo pewnie i tak będę się stresować. Ale jeśli ma to coś pomoc i przyspieszyc poród to możemy spróbować
Dzisiaj tyle komplementow usłyszałam na swój temat jak wyszłam na miasto ze prawie w piórka obroslam hihi;) w ogóle wyszłam w dżinsach sprzed ciąży tylko gumka zwiazalam wiec nie jest ze mną tak źle;)
Natali altacet kupiony;)natali101, Ona_89' lubią tę wiadomość