X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Sajgonara Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia!!! Wiem że boli, że hormony szaleją, że martwisz się że nie jesteście w domku razem... ale jak ja Ci zazdroszcze że już SĄ!!!

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam z ranca,a pozniej znowu padlam spac tak do 9 bo pozniej brat przywiozl mi karte.
    Posiedzial do 10 i pojechal do pracy.

Molcia, szary to fajny kolor i zreszta widac po zdjeciach,ze lubisz szarosci ;)

Micia, tutaj wlasnie sie z Mezem dobralismy,ze oboje takie swirusy z ciekawymi tekstami hihi :)

Mala, nie ma to jak wizyta na usg z Mezem ;)
    Tez swojego lubilam na prenatalne ciagac bo pozostale to bylo za wczesnie i malo ich mialam juz pozniej.
    Ostatnie za tydzien w piatek,ale to juz bez Meza raczej :)

Ambitne plany na obiad : bliny z sosem pomidorowym,filetem z kurczaka, papryka i pieczarkami,ale czy mi sie chce ;/

Micia, perelka89 lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia gratuluje cycków :D tak czysto po babsku (kto nas z niewielkimi piersiami zrozumie) zajebiste takie duże co? :D
    ja wam powiem że coraz śmielej biorę pod uwagę plastykę piersi po karmieniu.

Mi tu ktoś smaka na placki ostatnio narobil.. A ze mam gulasz ze wczoraj to i maz będzie zadowolony. Wiec tylko Laurce coś innego i obiad gotowy.

Zaraz szybkie zakupy tylko czekam na corcie i kosciol mi odpada bo szwagierka weźmie Laurę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:32

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia gratuluję Ci z całego serduszka dwóch takich malusich kruszynek <3 Życzę Wam dużo zdrówka i żeby dziewczynki szybko urosły i wróciły do domku..
    Jesteś bardzo dzielną i kochaną mamusią <3 Trzymajcie się dziewczyny :)

perelka89 lubi tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• Rajska Ekspertka

Wysłany: 1 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Drogie Dziewczyny i przyszłe oraz obecne Mamusie:)

Jestem tu całkiem nowa. Koleżanka niedawno poleciła mi to forum, powiedziała, że warto zajrzeć, gdyż jest tu całe mnóstwo takich pozytywnych dziewczynek, jak Wy. Zajrzałam i nie rozczarowałam się! :) I chociaż śledzę Wasze wpisy dopiero od niedawna, baaardzo niedawna, bo macie szaleńcze tempo zapełniania stron:), widzę, że jest tu u Was naprawdę przemiło, aż chce się czytać:)

Mam ogromną nadzieję, że choć z wielkim opóźnieniem, przyjmiecie mnie do swego grona:)

Kilka słów o sobie:

Mam na imię Ula, mieszkam w Warszawie, rocznik 1989. Mężatka od ponad 2 lat. TP mam na 26.11.2015r. Pierwsza ciąża. CÓRCIA- Helenka. Wg wczorajszego USG waży już 1970g.

Jest mi naprawdę bardzo miło, że mogłam tu do Was trafić.

PS. Wszystkim Mamom, które już urodziły swoje Pociechy z całego serca gratuluję:)

Micia, biedroneczka1910, mikado, haen, Ginger84, Rozmarzona, Nymeria, izulkaa, Zorro, alus21, Paolka_25, Kitaja, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość

961lzbmh98495q9y.png
  • Marta1986 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya cudny wózeczek wybraliście :D

Shibuya, perelka89 lubią tę wiadomość

Marta

Moje największe szczęście-synuś <3

1usa3e5eu6pimed4.png

• anet Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rajska, miło, że nie będę ostatnia (przynajmniej wg terminów) bo ja mam na 24.11 :)
    Shibuya i co wniósł ci kurier na górę? Mi dziś mają przyjść mebelki do pokoju małej i też jestem ciekawa czy kurier będzie kręcił nosem, 4 piętro bez windy ma swoje wady, a ja jestem sama i mu nie pomogę :/

perelka89 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moodliszka wrote:
    Molcia, kupiliśmy identyczny fotelik :) dla mnie on też jest szary, a babka w sklepie do nas, że to nie szary, tylko kawa z mlekiem hahaha :D
    ee to zdecydowanie szary zresztą kolor się nazywa - concrete grey - wiec chyba Pani to jakaś daltonistka :P Rozmarzona - bo ja to w ogóle kocham szary kolor, całe mieszkanie mam w szarościach, więc jaki inny kolor mógłby być w pokoju małego no i na jego sprzętach do transportu ? ;) a co do ciągania swojego - mój ze mną był na wszystkich wizytach - od samego początku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:05

Rozmarzona lubi tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya, super bryczka :) nasz też przyszedł w częściach :P to chyba normalne. Właśnie, jak kurier? Do mnie jak dzwonił, to od razu go Zapytałam czy mi go wniesie, bo jak nie, to nawet niech nie przyjeżdża :P powiedział, że spoko, że nie jest to takie ciężkie i ze wniesie. Ale jako że dzwonił po 7(!) a przyjechał o 19, to mężu już po niego zszedł, bo i tak akurat wychodził :P

Shibuya lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, nie chciałam jej tego mówić. Spojrzałam się tylko na nią rozbawiona :D Mój jak wyszliśmy do mnie z tekstem: ja wiem, że ja mam czasami problem z kolorami typu butelkowy, ale jak to jest kawa z mlekiem, to ja jestem papież :D

Rajska, witaj w naszym gronie! :) zawsze nam miło witaj nowe mamy :)

Rajska, Molcia lubią tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 1 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za miłe powitanie:)

anet: też niedawno miałam problem z kurierem, ale mu powiedziałam przez domofon, że adres dostawy paczki ma na konkretny nr mieszkania, a nie pod blok.. I wniósł bez gadania. Później mu chyba nawet było trochę głupio, jak go przywitałam w drzwiach z brzuchem :)

Ona_89' lubi tę wiadomość

961lzbmh98495q9y.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rajska:)
    Masz wybrany szpital?

Rajska lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rajska. Witamy w naszym gronie

Rajska lubi tę wiadomość

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rajska, szlachetny rocznik ;)

Po zakupach i paaaadam. Ja chce moja stara energie!

Rajska lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rajska;)
    Milo ze jeszcze ktoś do nas dołącza.

Ja zawiozlam Patryka do szkoły. Wcześniej byliśmy odwiedzić nasze przedszkole;) potem kosmetyczka bo z brwi juz się krzaki zrobiły:/ zakupy, poczta powiem wam że chyba odzyskuje energię;) lepiej późno niż wcale. Teraz odpoczywam bo obiad juz gotowy. Czekam aż mężu wstanie.
    Musze zapytać w pon na wizycie czy możemy się już Seksic ;) to tak za 2/3 tyg może by cos ruszyło

Shibuya ładny wózek w końcu masz bryke;)

Mała super wiesci i czekamy na usg twoje bo ciekawa jestem ile księżniczka waży;)

Kurcze martwię się o Aparatke..:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:26

Molcia, Rozmarzona, Shibuya, Rajska, Ona_89' lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 1 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen wrote:
    Hej Rajska:)
    Masz wybrany szpital?
    I

Do wczoraj myslelismy, ze św. Zofia, ale trafilam na bardzo fajnego lekarza, który mi robil USG i powiedział, ze pracuje na Inflanckiej. Poradził bym sobie zajrzala na stronę tego szpitala, bo on osobiście uważa, ze św. Zofia jest przereklamowana. Odwiedzilam stronę Inflanckiej i są faktycznie po remoncie, nowe sale jednoosobowe, nawet posiadają kolo porodowe Roma- fajna sprawa. Widziałam na ten temat filmik na youtubie:-)
    Na mieszał mi ten lekarz w głowie:-) zachęcał nawet do tego byśmy odwiedzili ten szpital, bo ponoć można przed porodem:-)

961lzbmh98495q9y.png
  • Rozmarzona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie jest tak,ze kurierzy zawsze musza wniesc paczke jakie by to nie bylo pietro?
    Ja na trzecim mieszkam i nigdy ich nie pytam czy wniosa.
    Dzwonia domofonem,ze kurier otwieram drzwi i wnosza :)
    Mysle,ze maja za to placone i to jest w ich interesie.
    Nawet jak lozeczko mi przyszlo w dwoch pakach wielkich to wtedy dwoch przyjechalo i wnosili.
    Mysle,ze Ci ktorzy koczuja az ktos wniesie za nich to specjalnie tak robia i naiwnych szukaja lenice jedne :)

Ginger, nawet Kochana nie wiesz jak sie ciesze,ze odzyskujesz sile i energie :)
    Nalezy Ci sie po takich trudach i bolesciach.
    Hihi kazda juz wytrzymac nie moze bez seksu i kombinowanie na kazdsa strone :D
    Moj jak mala sie teraz juz calkiem tak wierci to nie wiem czy juz calkiem by chcial i mi samej pewnie tez by bylo dziwnie tak jak wczesniej probowalismy.
    Jakos sie skupic nie moge i mysle o malej czy jej wygodnie jak jestem ulozona tak czy siak.

• Ginger84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula masz wiadomość;)

Anulaa lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rajska wsrod rajskiego grona listopadowek ;)hihi

Rajska, haen lubią tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona ja wiem ze teraz to już będzie mega ciężko z tym seksem bo pewnie i tak będę się stresować. Ale jeśli ma to coś pomoc i przyspieszyc poród to możemy spróbować;)

Dzisiaj tyle komplementow usłyszałam na swój temat jak wyszłam na miasto ze prawie w piórka obroslam hihi;) w ogóle wyszłam w dżinsach sprzed ciąży tylko gumka zwiazalam wiec nie jest ze mną tak źle;)

Natali altacet kupiony;)

natali101, Ona_89' lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 1437 1438 1439 1440 1441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ