Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj rajska
Rozmarzona niby maja obowiązek,do iluś tam kg.. Ale wiesz ze się wycwanili...i mi łóżeczko na szczęście wniósł,nawet sam kurier..a byli w 2 paczkach..
Za to jak zamawialiśmy kiedys meble i miał wnieść na 4 piętro chyb a z 5 paczek to nie byl taki chętny.. I wnosiłam to z nim !
A my dzisiaj dzien lenistwa i będziemy jeść kebab na obiad
Wiem, wiem bardzo zdrowo odżywiam córkęale czasem trzeba..
Rajska lubi tę wiadomość
-
Aga_502 wrote:Jak wstawic zdjecie z telefonu. Próbowałam kilka razy i nie poszło.
http://pl.tinypic.com/
Wybierasz plik ze zdjęciem, rozmiar 640x480 dajesz prześlij teraz wpisujesz kod który się pojawia i masz linki do skopiowania. Wklejasz ten na forum. -
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Witaj Rajska, szlachetny rocznik
Kochana Rozwaliłas system! Szlachetny rocznikJa zawsze mówię , że urodziłam się i od razu system postanowili zmienić w kraju
Dziewczyny super zakupy i fotelik i wózek. Shibuya tez bym składała bez męża
Rajska witam!
My zamówiliśmy dziś wózek je je je ...i kupiliśmy te chusteczki i płyn w Auchan ie.
Aparatka może rodzina zamknęła w pustym pokoju, żeby odpoczywala.
Shibuya, Rajska lubią tę wiadomość
-
Jakies mega ciezkie to rozumiem,ze moze pytac czy ktos pomoze badz odmowi,ale nieraz jak slysze,ze robia problemy z mala paczka by wniesc to jest troche dla mnie smieszne.
Teraz w wiekszosciach firm maja to za obowiazek by wniesc niestety badz stety.
To tak jak listonosz z poleconym tez wchodzi do gory,a od lepka mieszkam na wysokich pietrach w roznych miejscach.
No nie wiem,ale w robocie tez nam przywozili paczki,a nie kazali zjezdzac na dostawy.
Chyba,ze cos bylo mega wielkie i ciezkie to sie z nimi jechalo i na dwa wozki bo to wiadomo bylaby przesada
Jestes juz z nami -
Haen, dla takich widokow jakie czasem napotykaja kurierzy (tak, tak mowie o tej sytuacji
) to powinni wbiegac galopem na gore haha
haen, Mala_Czarna_89, Ginger84, biedroneczka1910, Shibuya, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Hej kobitki i witam rajska
Jak przekracza wagę paczka to nie, ale jak nie przekracza to ma wnieść i jeśli o mnie chodzi to bez komentarza, bo napewno ja komentarze mam gorsze od niego i taka suka że mnie ze jeszcze do firmy potrafię zadzwonić z uwagami
Ja dziś aktywnie od rana, popralam kołdry, poduszki, prześcieradła, ochraniacze na łóżeczko tyle co mi starczyło sznurkow, zrobiłam żurek, zaraz zabieram się do sprzatniecia wc i łazienki i starcia kurzy i będzie koniec na dziś.
Ja farbuje włosy całą ciążę co dwa miesiące, normalna farba jak zawsze i nic mi nie jest, zamierzam iść teraz pod koniec października co by jakoś na porodowce wyglądać (żart) potem pójdę przed świętami bo na świeta to pewnie będą pierwsze większe odwiedziny małego w domach znajomych i rodziny i zdjęcia będą cykac obok choinki, pod choinka, na choince więc też jakoś trzeba wyglądać
Zorro, perelka89, Rajska lubią tę wiadomość
-
Witam
O moim samopoczuciu nic nie napiszę bo zacznę narzekać
Rajska : Witam i gratuluję
Mała cieszę się, że wszystko dobrze, już pewnie nie możesz się weekendu z mężem doczekać co?
Ja trochę żałuję, że mój od tamtej pory jak wrócił to załapał się tylko raz, bo robotę ma od rana do wieczora
To już październik, no mamusie przygotowywać się, bo to już niedługoRajska lubi tę wiadomość
-
Ja nigdy włosów nie farbowalam, więc z tym nie pomogę
Stwierdziłam że to zrobię jak zacznę siwiec, więc to jeszcze nie teraz, aż się dziwię
haen lubi tę wiadomość
-
Haha!!
Kochana wyobraz sobie, ze mieszkam na ... 11 pietrze
Takze wiesz, kurier niczym sarenka sie pojawia u mnie:)
O malej paczce to nie mowie, tylko wieksze jak pisalyscie meble np. W niektorych sklepach od razu pisza, ze przesylke dostarczaja bez wniesienia.
U mnie np.nie ma windy wiekszej, tylko taka 5 osobowa i czesc rzeczy (np.blat kuchenny sue nie miescil do windy i byl w 1 kawalku i wnosil go moj maz z tesciem).Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Cioteczki Gabrysia Was pozdrawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:26
Buffy, alus21, haen, izulkaa, perelka89, Molcia, biedroneczka1910, mikado, moremi, Shibuya, Rajska, Paolka_25, Nymeria, Kitaja, Micia, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Ja mojego ciągam na każde usg i jeździ zadowolony, mąż naukowiec więc lubi sprzęcik medyczny
Ale jak wizyta bez usg to latam sama, chodź ostatnio jak już ciąża zrobiła się widoczna bardzo to teściowa oferuje swoje towarzystwomiło z jej strony
No i ja to nie umiem z telefonu odpalić linka AgiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 13:45
-
nick nieaktualny