X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja obrączkę dalej noszę - na szczęście już tak bardzo nie puchnę :)

Za to do cc każą zdjąć każdą biżuterię :)

• Aga_502 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko bedzie zalezało od dzisiejszych wynikow badań. Dzisiaj była jakas niegramotna doktor bo cały czas powtarzała że wczesniaki dłużej leża w szpitalu. Jesli zostanie to mysle ze nie dłużej niz do środy - tak obserwuje że trzymaja 10-12dni te maluszki.

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki galaretka :-D w takim razie śliczna corunia, jeju jak ja widzę takie słodziaki to bym tulala i calowala :-D

Jakoś mi się udało dojrzeć ale mimo wszystko wrzucę ja na kompa jak odzyskam.

Oby wszystko było w porządku i puścili ja z tobą do domq.

201511211678.png
  • perelka89 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:14

Rajska, Shibuya lubią tę wiadomość

klz920mm8wuzprdr.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rajska :)

Aga a ja nawet kopiujac nie widzę zdjęcia.. może później na kompie moz n i się uda ale to jak wrócę...

Jakoś się boję tej wizyty a znając życie powie że wszystko w porządku.

Rajska, perelka89 lubią tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ale słodziaczek z tej Twojej Gabrysi <3 i jeszcze języczek e-ciotkom pokazuje :) no właśnie wydaje się duża ale jak spojrzałam na jej rączkę w tym za dużym niedrapku to zmieniłam zdanie :) Poza tym zastanawiałam się czy to nie czapeczkę ma na rączce, bo taki się ten niedrapek ooooogromny wydaje. Buźka sama mi się uśmiecha jak patrzę na to Twoje maleństwo :) MAm nadzieję, że jednak wypiszą Was jutro obie do domku :)

Co do kurierów, to do mnie to praktycznie NIGDY nie wnoszą paczek, tylko stoją przed domem i trąbią :/ albo jak nie potrafią znaleźć mojego domu to wtedy dzwonią. Jak mi pan przywoził łóżeczko to zadzwonił właśnie tylko po to, żebym mu wytłumaczyła gdzie się ten nr domu znajduje, a ja grzecznie zapytałam czy nie wniósłby mi paczki do domu, bo ja nie dam rady. Pan był miły i się zgodził ale wniósł mi tylko pod drzwi, bo ja akurat musiałam pilnować psa na podwórku więc pan kurier pewnie nie chciał sobie sam otwierać drzwi do domu, lepsze to niż nic :)

Skarb i Ginger widziałam że Wy znowu biedne miałyście nieprzesapaną noc. Ale może dziś będzie lepiej :) i chyba nawet Ciebie Haen to nie ominęło.

Dziewczyny, ja obrączki ani zaręczynowego nie noszę już od lipca, bo takie mam spuchnięte kołki, że potem bym nie zdjęła. Jak założyłam na wesele w sierpniu to po ślubie szybko zdejmowałam a i to nie było proste.

A mnie się dziś śniło, że mąż mnie zdradzał z moją koleżanką! Która apropo na dziś się zapowiedziała... hmmm...

Zorro, a jak opadnie brzuch to już łatwiej się schylać? Bo przecież abym mogła założyć skarpetki i buty to muszę to robić sposobem :/

Molcia fajny ten fotelik, też lubię szary :D

Shibuya, wóz pierwsza klasa :)

perełka, leż i duuużo odpoczywaj , bo wiesz to wszystko dla dobra maleństwa :) chociaż na bieżąco będziesz z programem TV :) ja polecam jakąś książkę do czytania ;) choć sama mam ostatnio mega lenia na czytanie.

Mikado powodzenia na wizycie :) na pewno będzie wszystko dobrze ;) ja już zaciskam kciuki :)

No i witam Rajska ;)

Rajska, perelka89, Shibuya lubią tę wiadomość

• MW26 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny i te które dołączyły!

Ja mało znów piszę, bo kończę pranie i prasowanie, a Wy tyle skrobiecie, że zanim nadrobie to już nawet nie mam czasu odpisać.
    Mój mąż dziś po miesiącu urlopu poszedł do pracy, a ja poleguję i nawet obiadu mi się nie chce robić.

Aga cieszę się, że u Was wszystko dobrze i mam nadzieję, że już jutro wrócicie całą rodzinką do domu :-D

Aparatka odezwij się, bo się martwimy o Ciebie.

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 01:03

Rajska lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie tak się obżarłam obiadem, że zdycham :P frytki pieczone z batatów, karkówka a'la gyros i sosik tzatziki :D jakie to wszystko niezdrowe i tłuste! :P a w ogóle jakoś tak ostatnio nie mam siły nigdzie wychodzić, mimo że pogoda ładna, ledwo wyjdę to zaraz szukam toalety - to już nie dla mnie..

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z sikaniem chyba większość tak ma :) ja zawsze plan układam aby w pobliżu była choćby galeria czy McDonald :)

Nie wiem jak ja się doczlapie na kolejną wizytę jak już dzisiaj mi się nie chce taki kawał jechać ale pewnie z lekarzem już będziemy gadać pod kątem wizyt przed porodem to może uda mi się do tej przychodni co mam bliżej zapisać.. masakra jakąś im dalej w las tym ciężej :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 15:52

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia dobry obiad:) chocuaz bataty bym zamienila na zwykle ziemniaki, bo jak robilam pieczone to takie miekkie nyly w srodku i nie wiem czy taka ich natura czy jednak cos poszlo nie tak:P

Ja wlasnie lezakuje i szukam inspiracji, bo jutro wpadna znajomi i zrobie jakas wytrawna tarte albo quesadillas z farszem do burrito lub kurczak i ser i np.salsa pomidorowa:)
    A w nd przychodzi moja najblizsza rodzinka (z nami "tylko" 11 osob :D) i chyba bedzie kurczak poeczony, ryz i salata. Prosto i klasycznie. Ambitnie na deser planuje zrobic domowy kopiec kreta (Rozmarzona to przes Ciebie;P) i sernik Natalii:)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się nie chce ziemniaków odbierać a u Was takie kucharzenie po całości!

• Molcia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haen no właśnie one są takie miękkie, ale to był mój debiut - nigdy nie robiłam, zwykle właśnie robiłam z pieczonymi ziemniaczkami, młodemu chyba smakowało bo teraz tak szaleje, że jestem w szoku :)

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się drzemlo.. No nic trzeba wstać i corcie wybrać do kosciola. Jakoś nie widzę tych rozancow

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 1 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś na obiad placki z kaszy gryczanej i cukinii z sosem pieczarkowo-śmietanowym:)

Jutro czeka mnie jeszcze tarta z ciasteczek Oreo z czekoladą i malinami- muszę się wykazać, bo jedziemy do teściów:P

Wiecie co.. Dziś stanęłam na wadze i mam 2,2 kg mniej niż w tamtym tygodniu.. Trochę mnie to martwi, ale tłumaczę to poniekąd odstawieniem fast foodów, bo też często mieliśmy na obiad albo pizzę, albo kebaba, czasem jakiś McDonalds..

961lzbmh98495q9y.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj nie mam ochoty robic obiadu. Jestem sama w domu i zjadlam na obiad pieczywko chrupkie wasa ;)

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, niestety nie, nawet nie wiem czy nie jest ciut ciężej nawet (przez kręgosłup). Także ćwicz dalej akrobatykę :-D Ja też nie zaprzestałam :-)

biedroneczka1910 lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała rozwalilas mnie tym żuczkiem:) się uśmiałam;)

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rajska kuzynka rodziła na początku września i też się martwiła że na koniec zeszła kilka kg z wagi, a dzidzia miała niecałe 4kg :)

MW ile musisz tego chlebka zjeść żeby się najeść? :) ja też lubię, ale głodu mi nie zaspakaja :P

No i szwagierka wzięła mi młodą na mszę szkolna i różaniec, mówię, zadzwoń później, to podejdę po nią (mieszkają w połowie drogi do kościoła), a ona że nie, bo potem mają plany i będą później. Fajnie że organizują czas mojemu dziecku, kiedy ja nie jestem w stanie :) czasem mi tylko żal że z mojej strony się nie wykazują

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala zazdroszczę ci szwagierki :P

U nas szkoda gadać.. Szwagierka ze szwagrem maja wrócić w październiku jakis z zagranicy...ale aż nie che wiedzieć jak to bedzie wszystko..

Bylam po buty ! Kupiłam ;) ale miałam wyzuty ze,sobie kupiłam a nie dziecku :P
    Padam na ryj.m brzuch spięty, boli brzuch,spojenie, kregoslup:( oby się ti nie skończylo zle dla mnie :P

Dzisiaj juz tylko leze..
    A jutro na badania z rana.. Ciekawe jak ja tam dotrę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 17:12

3jvzgu1r782c9g1c.png
‹‹ 1440 1441 1442 1443 1444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ