Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMała ja też ze stycznia i teraz z okazji narodzin wnuczka i prawnicza słyszę o ubraniach jakie mi dziadkowie za dolary kupowali z peweksie , praniu pieluch tetrowych itd. W sumie Lubie te historie.
Aga jaka radosna buziunia! !! Śliczna dziewczynka! -
Aniu : A jaki mąż będzie szczęśliwy, że hoho
A jak już się urodzi to w 100% dotrze i będzie pękał z dumy
Aga Jakie małe cudo!!Wysciskaj Gabrysie wycaluj
-
Tylko ja nieumiem skopiować telefonem, ale coś kombinuje i wyświetla mi główkę dziewczynki w rozku jakieś jasne kolorki i coś z różowym to ona?? Czy ja gula muszę czekać na kompa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:09
-
Aguś śliczne masz dzieciątko, jak na nią tak patrzę to baaardzo ci zazdroszczę
A kiedy do domku? mała jest już cały czas z Tobą?
zazdroszczę, ale niech moja jeszcze siedzi
mam dziś bardzo dobry dzień, dobry humor nawet się nie położyłam na drzemkę, pierwszy raz od wielu wielu dniperelka89 lubi tę wiadomość
-
Aga śliczności, jaka duża się wydaje
w ogóle dzieci na zdjęciach takie duże są, a w rzeczywistości mają takie mańkie główki.
Ja mam teraz manię oglądania zdjęć Laurki jak była dzidzią i wyobrażam sobie, że podobna mieszka w brzuszku
Skarb a no pamiętam jak mój nie-mąż wtedy chodził z podniesioną głową dumny jak paw
Galaretka ja się tylko zastanawiam, jak nasi rodzice mogli sobie zmajstrować dzidziusia w takich niepewnych czasach
Ściągnęłam obrączkę, bo mi palce napuchły a mąż jak zauważył to pyta "już nie jesteś moją żona?" -
Moim zdaniem,kurier decydując sie na taka prace powinien zdawać sobie sprawę ze trzeba to wnieść do iluś tam kg...
Lozeczko mi wnieśli w,2pacKach..co prawda dziwny kurier bo nie zadzwonił nawet wczesniej czy w ogóle,jest ktos,w domu...tylko,tak mną gapę przyszedł. Miał szczesscie bo byliśmy akurat..ale wnosil by na marne.
A jak meble kupiliśmy na stare mieszkanie to akurat bylam sama i gościu nie,chcial wnieść na 4 piętro a bylo z 5 paczek...wiec wnosilam to z nim !Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa cały wrzesień bez obrączki juz , nogi mi nie puchna a ręce jak u drwala ! Aż mnie w palcach stawy bolą.
Mam dobrego kolegę kuriera wnosi wszystko ale to dobry człowiek, bo to też od ludzi zależy.
Nymeria z języczkiem na wierzchu tak to ona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:22
-
izulkaa wrote:Moim zdaniem,kurier decydując sie na taka prace powinien zdawać sobie sprawę ze trzeba to wnieść do iluś tam kg...
Lozeczko mi wnieśli w,2pacKach..co prawda dziwny kurier bo nie zadzwonił nawet wczesniej czy w ogóle,jest ktos,w domu...tylko,tak mną gapę przyszedł. Miał szczesscie bo byliśmy akurat..ale wnosil by na marne.
A jak meble kupiliśmy na stare mieszkanie to akurat bylam sama i gościu nie,chcial wnieść na 4 piętro a bylo z 5 paczek...wiec wnosilam to z nim !
kurierzy z tesco zawsze wnosza nie sprawdzajac czy ktos jest w domu, to dopiero mnie dziwi -
Ja też już nie noszę obrączki od jakiegoś miesiąca. Niby nie widać żebym miała spuchnięte dłonie, ale pod obrączką mnie bardzo piecze i boli. Po zdjęciu mam jeszcze przez jakieś 3 dni wielki czerwony ślad dookoła palca
Ciekawa jestem czy to od tego,że może jednak palce są większe czy może uczuliłam się na złoto?
Synuś
-
Dziewczynyu, za niedługo my będziemy też miały takie bąbelki przy sobie do tulenia aaaaaaa ale mamy szczęście
dziwnie bez obraczki ale nie chcialabym zeby mi rozcieli w szpitalu w razie wWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:28
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Mowie mojemu mężowi ze za 2tyg będzie sex:) ze musimy sobie przypomnieć jak to się robi hihi i zaczęliśmy się śmiać bo sobie wyobrazilam ten sex z tym brzuchem i wiecznym ała nie tak bo boli:) widać ze wyposzczony bo wystarczyło żeby go ruszyć
Zorro, Nymeria, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Gabi to specjalistka od minek
Jutro wychodze do domu i dowiem sie koło południa czy zabieram niunie ze soba.
Cały czas biegam piętro wyżej żeby ja karmic, przewijac i przytulac. W ciagu dnia mamy dwie przerwy gdzie nie mozemy byc z maluszkami długa 12-15 robia badania i krótka po zmianie dyzuru o 20-21. Jesli nie wypisza malej bede koczowac w szpitalu od 8 do 22 ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:36
-
Ginger u nas nie ma domofonu
jeśli chodzi o sex.. moj mi wczoraj wyznal ze jak sciagalam majtki lezac na plecach to mu sie skojarzylam z zuczkiem ktory wywrocil sie na plecy i macha lapkami. i dlatego zaczal sie tak smiac. teraz mam traume.
Zorro mnie tez jak w nocy zlapaly silne skurcze to myslalam o nie, nie teraz, ja jeszcze nie chce
Aga trzymamy z calej sily kciuki zebyscie wyszly razem. a co ew bedzie stalo na przeszkodzie?Rajska, Ginger84, Kitaja, Ona_89' lubią tę wiadomość