Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
natali101 wrote:Dziewczyny to ja chyba zaliczyłam w nocy pierwsze skurcze. Nie mogłam nogi wyprostować,taki mnie bolało z prawej strony brzuch. Malutka była wyczuwalna po prawej stronie. Rano Adam zawiózł Nati do szkoły,a ja leżałam.
Po czym dzwoni do mnie przyjaciółka i pretensje,że się nie odzywam. To mówię, że źle się czuję, malutka w nocy mi dokuczala,a ta zaczęła się śmiać i teksty. Przestań się uzalac nad sobą,w ciąży jesteś. Da się z tym zyć. Porostu się rozlaczylam. Ręce mi opadły. Ja i uzalanie się nad sobą. Tak mnie wkurzyla,że z ostatniego miesiąca skopiowałam jej nasze rozmowy i podpisałam- i kto tu się uzala. Nie jesteś nawet w ciąży.
Nawet nie odpisała.
Dziewczyny,czy ja naprawdę uzalam się nad sobą?
Nie!
Kij w oko "przyjaciolce" -
Izulka, no tak nie chcial denerwowac, ale zamiast przez tel dwa razy mowic,ze w szpitalu jest i ja juz panika i stres to mogl z gory zapowiedziec spokojnie mam obita noge i jestem w szpitalu.
A tak to sie troche zestresowalam.
I jak tu dotrwac do terminu z takimi wiadomosciami.
Jest ponoc taka kolejka,ze wgl sie nie zmniejsza..
Ciagle pisze,ze duzo narodu przed nim ehhh ta sluzba zdrowia..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:19
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnynatali101 wrote:Musiałam, bo już mi nerwy puściły
Wczoraj usłyszałam,że liczy się dla nas wygląd wózka i nosidełka,a nie bezpieczeństwo dziecka. Bo wózek 4 kołowy i fotelik kiddy, a nie maxi cosi.
Też mam kiddy, i tak tylko gwoli ścisłości ma wyższe oceny bezpieczeństwa niż maxiRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mała ja tak właśnie robie. Kilka razy się zdarzyło ze szwagierka z mężem się zasiedzieli a ja juz nie miałam siły to szłam po prostu spać i tyle
Kurcze a ja zapomniałam zapytać na ostatniej wizycie o ktg. Ale z tego co pamiętam przy Patryku miałam dopiero parę dni przed terminem robione. -
Dziewczyny troche zmienie temat: jak to jest w 1szych dniach po porodzie, tzn.jak ma sie mniejsze krwawienie to nosi sie normalnie podpaski, takie jakie nosilo sie podczas okresu? (Chodzi mi juz o czas po podkladach Belly)
Moga byc alwats czy tez musza byc takie jak np.always sensitive czyli bez tegk zelujacego wkladu? -
A co do porodów to mój mnie tak wkurzył, że mogę być następna!!! Poszłam pod prysznic i wyłam jak dziecko... co się dzieje to ja nie wiem. Kiedyś kłóciłam się do momentu aż nie postawiłam na swoim a teraz odpadam i wyć mi się chce
chyba nawet melisa mi nie pomoże
i boli brzuszek...
Paolka _25 -
Haen ja mam normalne juz spakowane, nie cierpię tych wielkich pieluch.. Sensitive jakieś mam nic specjalnego.
Aparatka teraz to ty się juz chyba robisz rodzina wielodzietna?ciekawe czy dostaniesz pieniążki na dzieci od premier Szydło
Paolka wiem że fajnie mówić ale uspokój się kochana szkoda nerwów
Ramy ja znowu leze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:52
-
Ja czekam do pt, nawet teściowa mi dała glukometr i będę mierzyć po każdym posiłku, godzinę i dwieggodziny.
Alicja kopie, a Natalia zmusiła mnie do wysiłku umysłowego. Musiałam pomóc rozwiązać zadania z matmy i skrobnąć kilka zdań z polskiego. Wczoraj odpuscila lekcje, bo dziś wycieczka i teraz siedzi odrabia lekcje -
nick nieaktualny
-
Shibuya wrote:Dziewczyny czy wy wszystkie czujecie kopniaki w żebra?
Tak się nasłuchałam jak czekałam na ruchy, że zobaczysz odechce Ci się jak Cię zacznie kopać po żebrach, a mnie mała chyba ani razu nie kopnęła w żebra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:55
-
Shibuya wrote:Dziewczyny czy wy wszystkie czujecie kopniaki w żebra?
Tak się nasłuchałam jak czekałam na ruchy, że zobaczysz odechce Ci się jak Cię zacznie kopać po żebrach, a mnie mała chyba ani razu nie kopnęła w żebra...
Mi daje mocno czadu po żebrach. Najgorzej jak siedzę nawet wczoraj lekarz myślał że mam skurcze bo aż się zginalam z bólu tak kopal.
Ale nie przejmuj się bo Patryk w ogóle nie pamiętam żeby tak po żebrach mi dawał. -
Shibuya a jak jest ułożona Julka? Bo wiesz moja kopie po zrbrach cały czas bo tam ma nozki ale tylko po prawej stronie- nigdy nie kopnela po lewej. Pęcherz też omija.
W ogóle jak mi gin powiedział jak leży to łatwiej mi sobie ja zwizualizować tam w środku -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mój też jakoś po zebrach nie kopie raczej ale za to pęcherz uciska nie raz głową
kurcze mam problem mąż ma w weekend jakieś ważne szkolenie i teoretycznie może odmówić ale to ostatnia dla niego taka okazja żeby się wyrwać no i biznesowo to ważne ale ja się trochę boję tak 2 noce sama niby tesciowie pod telefonem i sama nie wiem co robić