Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • haen Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    Dziewczyny to ja chyba zaliczyłam w nocy pierwsze skurcze. Nie mogłam nogi wyprostować,taki mnie bolało z prawej strony brzuch. Malutka była wyczuwalna po prawej stronie. Rano Adam zawiózł Nati do szkoły,a ja leżałam.

Po czym dzwoni do mnie przyjaciółka i pretensje,że się nie odzywam. To mówię, że źle się czuję, malutka w nocy mi dokuczala,a ta zaczęła się śmiać i teksty. Przestań się uzalac nad sobą,w ciąży jesteś. Da się z tym zyć. Porostu się rozlaczylam. Ręce mi opadły. Ja i uzalanie się nad sobą. Tak mnie wkurzyla,że z ostatniego miesiąca skopiowałam jej nasze rozmowy i podpisałam- i kto tu się uzala. Nie jesteś nawet w ciąży.
    Nawet nie odpisała.

Dziewczyny,czy ja naprawdę uzalam się nad sobą?

Nie!
    Kij w oko "przyjaciolce"

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz wiecej dzieci nie chce i uwazam ze moja 3 mi wystarczy.
    Tzn moze i bym chciala ale to nei na polskie realia finansowe niestety

Paolka_25 lubi tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, no tak nie chcial denerwowac, ale zamiast przez tel dwa razy mowic,ze w szpitalu jest i ja juz panika i stres to mogl z gory zapowiedziec spokojnie mam obita noge i jestem w szpitalu.
    A tak to sie troche zestresowalam.
    I jak tu dotrwac do terminu z takimi wiadomosciami.

Jest ponoc taka kolejka,ze wgl sie nie zmniejsza..
    Ciagle pisze,ze duzo narodu przed nim ehhh ta sluzba zdrowia..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:19

Jestes juz z nami :)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz wiem ze bede miala bolesny porod bo skurcze ida z krzyza:(

ug376iyelyb9zcc9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali101 wrote:
    Musiałam, bo już mi nerwy puściły
    Wczoraj usłyszałam,że liczy się dla nas wygląd wózka i nosidełka,a nie bezpieczeństwo dziecka. Bo wózek 4 kołowy i fotelik kiddy, a nie maxi cosi.

Też mam kiddy, i tak tylko gwoli ścisłości ma wyższe oceny bezpieczeństwa niż maxi :)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja tak właśnie robie. Kilka razy się zdarzyło ze szwagierka z mężem się zasiedzieli a ja juz nie miałam siły to szłam po prostu spać i tyle

Kurcze a ja zapomniałam zapytać na ostatniej wizycie o ktg. Ale z tego co pamiętam przy Patryku miałam dopiero parę dni przed terminem robione.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki a ja byłam w sklepie na poczcie na godzinnym spacerze i teraz odpoczywam cos mnie w pisi kluje :(

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny troche zmienie temat: jak to jest w 1szych dniach po porodzie, tzn.jak ma sie mniejsze krwawienie to nosi sie normalnie podpaski, takie jakie nosilo sie podczas okresu? (Chodzi mi juz o czas po podkladach Belly)
    Moga byc alwats czy tez musza byc takie jak np.always sensitive czyli bez tegk zelujacego wkladu?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do porodów to mój mnie tak wkurzył, że mogę być następna!!! Poszłam pod prysznic i wyłam jak dziecko... co się dzieje to ja nie wiem. Kiedyś kłóciłam się do momentu aż nie postawiłam na swoim a teraz odpadam i wyć mi się chce :/ chyba nawet melisa mi nie pomoże :( i boli brzuszek...

Paolka _25
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen ja mam normalne juz spakowane, nie cierpię tych wielkich pieluch.. Sensitive jakieś mam nic specjalnego.

Aparatka teraz to ty się juz chyba robisz rodzina wielodzietna? ;) ciekawe czy dostaniesz pieniążki na dzieci od premier Szydło :D

Paolka wiem że fajnie mówić ale uspokój się kochana szkoda nerwów

Ramy ja znowu leze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:52

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam do pt, nawet teściowa mi dała glukometr i będę mierzyć po każdym posiłku, godzinę i dwieggodziny.

Alicja kopie, a Natalia zmusiła mnie do wysiłku umysłowego. Musiałam pomóc rozwiązać zadania z matmy i skrobnąć kilka zdań z polskiego. Wczoraj odpuscila lekcje, bo dziś wycieczka i teraz siedzi odrabia lekcje

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leon kopie w żebra, że hoho, lewa strona to mnie już boli....

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Dziewczyny czy wy wszystkie czujecie kopniaki w żebra?
    Tak się nasłuchałam jak czekałam na ruchy, że zobaczysz odechce Ci się jak Cię zacznie kopać po żebrach, a mnie mała chyba ani razu nie kopnęła w żebra...
    mnie Barbara nie kopie. grzeczna dziewczynka będzie...Leon Buffy piłkarz jak Messi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:55

1usapx9ipf1hd7n0.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta dostane wieksze rachunki do płacenia:P:P:P::P Hehehe nie wierze ze cos sie dostanie i nawet na to nie licze:)

Zreszta jest powiedzenie umiesz liczyc licz na siebie:P

Sajgonara lubi tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya moja oszczędza żebra matki :-D

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Dziewczyny czy wy wszystkie czujecie kopniaki w żebra?
    Tak się nasłuchałam jak czekałam na ruchy, że zobaczysz odechce Ci się jak Cię zacznie kopać po żebrach, a mnie mała chyba ani razu nie kopnęła w żebra...

Mi daje mocno czadu po żebrach. Najgorzej jak siedzę nawet wczoraj lekarz myślał że mam skurcze bo aż się zginalam z bólu tak kopal.
    Ale nie przejmuj się bo Patryk w ogóle nie pamiętam żeby tak po żebrach mi dawał.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014

Wysłany: 6 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya a jak jest ułożona Julka? Bo wiesz moja kopie po zrbrach cały czas bo tam ma nozki ale tylko po prawej stronie- nigdy nie kopnela po lewej. Pęcherz też omija.
    W ogóle jak mi gin powiedział jak leży to łatwiej mi sobie ja zwizualizować tam w środku :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sajgonara wrote:
    mnie Barbara nie kopie. grzeczna dziewczynka będzie...Leon Buffy piłkarz jak Messi
    oj Messi to nie, mąż nie lubi ;p Prędzej Terry :D

Sajgonara lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz Messiego nie lubi bo kobiety za nim szaleją :P mój mówi ze Ronaldo to cwaniak, pewnie z tego samego powodu ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mój też jakoś po zebrach nie kopie raczej ale za to pęcherz uciska nie raz głową:-/ kurcze mam problem mąż ma w weekend jakieś ważne szkolenie i teoretycznie może odmówić ale to ostatnia dla niego taka okazja żeby się wyrwać no i biznesowo to ważne ale ja się trochę boję tak 2 noce sama niby tesciowie pod telefonem i sama nie wiem co robić :-/

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
‹‹ 1499 1500 1501 1502 1503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ