Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja koszule i staniki prałam w tym samym co dzidziusiowi.
Wkładek tez spakowałam całe opakowanie, bo miałam miejsce w torbie, wiec spakowałam całe pudełko, bo nie chciało mi się szukać jakiegoś woreczka z tym zatrzaskiem
Póki co wyparzyłam tylko smoczek - zalałam wrzątkiem i potrzymałam kilka minut.
Madzia, trzymam mocno za Ciebie kciuki! Dużo siły i cierpliwości Ci życzę. Nagroda będzie najlepsza w Twoim życiu
Szczęściara, tez mam jutro ktg i tez się stresuję chociaż nie wiem dlaczegoShibuya lubi tę wiadomość
-
Ponadrabialam...pomadrzylam się, ponarzekalam...trochę mi lepiej...ja wyparzalam butle przed każdym użyciem bo po myciu wkladalam do sterylizatora, wlaczylam przycisk i gotowe. Gdybym miała się bawić wrzątkiem to też pewnie bym opuściła po jakimś czasie.Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Ja mogę spać non stop. Jak nigdzie nie wychodzimy to rano śpię,po południu drzemka,wieczorem drzemka i ok północny zasypiam.
Pranie i prasowanie w przyszłym tygodniu. We środę mam wizytę u gin. Ciekawe co powie. Usg dopiero 27.10.
Ktg super sprawa i nie ma czym się stresować. Uwielbiam słuchać serduszka.moodliszka lubi tę wiadomość
-
A ja byłam wczoraj na wizycie i mam podejrzenie zatrucia ciążowego. Szyjka skrócona w 70%, rozwarcie na 1 palec. Od kilku dni gorzej się czułam, byłam opuchnięta i wczoraj ciśnienie 140/85, a zawsze miałam bardzo niskie.
Dziś z rana mam porobić badania w laboratorium i z wynikami mam przyjechać do mojego lekarza na szpital bo ma dyżur. Tam zobaczy wyniki, zrobi ktg, zbada przepływy, oczywiście zmierzy ciśnienie i się okaże co dalej. Na wszelki wypadek kazał mi zabrać ze sobą spakowaną torbę. W ogóle powiedział, że chciałby szybko rozwiązać moją ciążę i o terminie na 05.11 mogę zapomnieć.
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Biedronka daj znac czy to choledtaza, bo w sumie moze byc to zbieg okolicxnosci takie jednorazowe podwyzszone cisnienie+pod koniec opuchlizna. A pogorszenie samopoczucia czym sie objawilo?
W kazdym razie mam nadzieje, ze to nie cholestaza, a gorszy czas pod koniec ciazy.