Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaa jutro z Nikusia wychodzimy do domciu !!! Ale się cieszę
Normalnie z tego wszystkiego nic mi nie wychodzi dziś jak na złość a pielęgniary patrzą haha
Nymeria, anet, haen, alus21, MW26, Ginger84, natali101, Galaretka, szczesciara25, Shibuya, Mala_Czarna_89, izulkaa, Molcia, olcia88, Paolka_25, Rozmarzona, moremi, Aga_502, perelka89, Micia, mikado, Kitaja, biedroneczka1910, Marta1986, agulla03, Ona_89', Paaula84 lubią tę wiadomość
-
No no Olcia ja też jestem bardzo pozytywnie zaskoczona!
bardzo ładnie!
Dziewczynki jak widać rosną nawet się nie obejrzysz i będziesz z nimi w domkuśliczne jesteście wszystkie trzy
Mała właśnie mój lekarz nie należy do tych ze znieczulicą, wręcz przeciwnie, przeciwny jest tylko internetowym mądrością :p na początku jak jedno głupie babsko chciało mnie wyskrobać to on był przy mnie, przyjmował mnie w szpitalu i to nie przez IP tylko od ręki, wystarczył telefon. Zbadał, pocieszał i dzięki niemu mam nadal Adasia w brzuszku. Po prostu ufam mu. Powiedział, że gdybym czuła się niepewna bądź zaniepokojona to mam przyjechać. Tylko nie panikować
Na razie niech Madziaaam się rozpakuje a ja może dopiero po niej, chociaż wolałabym tak jeszcze z dwa tyg.
Ale pogonił mnie dzisiaj stres, prawie spakowałam torby...Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Właśnie tulę Zosię bo sie tak rozpiescila ze nie uspokoi sie dopoki sie jej nie przytuli. Polozne oczywiscie nie chca dawac bo dziecko sie przezwyczai. Ehh czasem sa takie glupie baby... przeciez wszedzie zalecane jest kangurowanie. Tak biedna placze ze tetno miala 244! Biedne malenstwo. Jak pomysle ze jak mnie nie ma a one tak krzycza.
Kolezanka mowila ze w domu nie musi byc tak zle. Ze sie lezy z dzidziusiem w lozeczku do poludniaNa razie jestem dobrej mysli bo jak dziewczynki sie najedza to sa grzeczne.
Ps: czuje małą kupę pod kocykiem. A jak Zośke brałam to bylo czysto.
3majcie sie.
Madziam dawaj czadu !
Skarbek gratulacje ze wychodzicie !! -
Olcia, alez figura <szczena opada>
!
Tez bym tak chciala zgubic szybko,ale u mnie problem bo 20 kg juz na plusie,a przy niedoczynnosci ciezej bedzie pozbyc sie kg ;/
Brzuszek taki masz plaski,ze w zyciu bym nie powiedziala,ze dopiero co blizniaczki urodzilas
A Maz pewnie bedzie musial dopiero wbic sie w nowy tryb zycia tylko potrzeba mu troche czasu co nie oznacza,ze ma Ci nie pomagac
Mala, ja momentami mam uczucie jakby gdzies nisko byla przy chodzeniu dluzszym to juz wgl ja czuje.
Perelka, daj spokoj ja takie kaloryczne zjadlam,ze az wstyd
I to chwile temu takze ladna pore na takie deliszys sobie znalazlam.
A Ty smialo mozesz sie objadac taka chudzinka zgrabna
Wiecie co mialam jakies pol h temu dziwne klucie w klatce.
Przez chwile myslalam,ze to pikawa,a to az mnie pluco przy zaciaganiu powietrza bolalo.
Moj oczywiscie zaraz do mnie,ze jak nie przejdzie to jedziemy na ip,a ja powiedzialam,ze trafie do tego cyrku ponownie dopiero podczas porodu.
Na szczescie minelo,ale juz sie wystraszylam,ze bede zmuszona jechac.
Moj przed chwila jak wbilam na wage popatrzyl,ze waga poszla do gory.
Za chwile jak sie rozebralam to wybaluszyl oczy "ale masz wielki brzuch!
Tam jest moja taka duza juz Oliwka".
Hihi jak w koszulkach czarnych sie chodzi to nie widac az tak,a jak sie rozbierze czlowiek to bebenek jednak jest.
Chociaz mi sie wydaje,ze stanal w miejscuperelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami