Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dlatego ze miałam i masaż szyjki i poród na oxy teraz chciałabym żeby poszło naturalnie. Chyba trzeba zwiększyć częstotliwośc seksow;)
Sajgonara jakby mi taka gówniara wyskoczyła z takim tekstem to bym jej wiązankę puściła. Ale karma wraca.
Ja podobno nie wyglądam jakbym miała za 2 tyg rodzic wiec o puszczaniu w kolejce mogę zapomnieć. Ale uważam że panie za kasa powinny same z siebie prosić kobiety w ciąży o podejście bez kolejki.haen, Molcia, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Ja jestem już po pobraniu krwi i oddaniu moczu. Kurcze, ja to mam takie szczęście jak Rozmarzona. Wiecznie mam jakieś trefne te pojemniczki na moczco prawda dziś się nie wylało ale było nieszczelne i troszkę coś tam wyleciało do zrywki
Matko! dobrze, że to już ostatnie oddanie. A poza tym tyle dziś osób było do zabiegowego ale nikt mnie nie widział i co najlepsze jedna babuszka jeszcze się wepchała ale już się nic nie odezwałam (a w środku mnie gotowało)
a w pewnym momencie tak mi się słabo zrobiło i poty mnie oblały, że myślałam że zaraz padnę ale jakoś dałam radę bo usiadłam na krzesełku.
justa, ja mam falbanę maskującą bo miałam akurat w zestawie z pościeląa jak widziałam wcześniej ceny to chyba tak około 30 zł za to wychodzi.
Biedronka, ja tak samo mam ostatnio wyższe ciśnienie a opuchnięta jestem że szok! najgorzej w nocy, bo tak jak pisałam kiedyś nie mogę nawet zacisnąć pięści bo tak bolimówiłam mu, że mi puchną palce a on żebym nie soliła, tylko że ja nie solę...
Buffy, skąd ja to znam? Te nocne przekręcanie się z boku na bok to katorga. I jeszcze tak mnie biodra bolą i w ogóle wszystkie kości że olaboga!
Rozmarzona ja tez niestety leczę się na niedoczynność
A w ogóle śniło mi się, że urodziłam i dziecko było takie duuuże, że nie mogłam jej na ręce wziąć i nie chciała pić mojego mleka tylko.... UWAGA! chipsy jadła!!! Boże, skąd te sny???
Micia, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie zabolalo to ze mnie opierniczyla ja rzucilam inne zamowienia bo to pilne bylo. Opoznienia przez to i przez chorobe mialam niezłe ale juz jestem an finiszu wszystkich zamowien:) jezcze pare rzeczy na ktore leca materialy i koniec bedzie:)
-
Aparatka jak zwykle w biegu kiedy ty kobieto odpoczniesz?
Brak słów tak to jest z ludźmi zadają nie wiadomo czegoco ona myślała ze jej wyślesz paczkę bez zapłaty? Jeszcze na taką kwotę.
Daj znać jak wyślesz moja to będę wiedzieć kiedy czekać na kuriera grzecznie w domu;) -
nick nieaktualny
-
Madziu, ja mam tą falbankę: http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-falbanka-biala.html
czyli chyba to ta sama, którą zamówiła Shibuya. Jest cała biała
nie ma żadnych wzorków
Shibuya, mi zasłania całą tą przestrzeń. Założyliśmy z mężem tą falbankę pod materac zaraz na stelażu na materac i przysłania ładnie wszystko. Zaraz trzasnę fotkę, to wstawię, żebyście widziały jak wygląda.
Rozmarzona, ja nie prasowałam tej falbanki, bo mi się nie chciało. Jak ją zawiesiłam, to nie widzę różnicy czy jest wyprasowana czy też nieAle materiał faktycznie jest sztywny, więc mogę sobie wyobrazić jak się z nią umęczyłaś. U mnie pewnie same kurwy by leciały przy prasowaniu
Shibuya, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w 35 tygodniu:)
Aparatka a może babeczka myślała że Ty jej wyślesz a ona Ci nie zapłaci? bo takie też klientki się czesto zdarzają... perfidna jakaś, ale grunt ze się dogadałyście tylko żeby znowu nie było że ona na paczke czeka a Ty na kase;/ i znowu nie wysle przelewu...
Ja tam przestałam się w kolejkach pierdzielić z ludźmi chyba że rzeczywiście jest przede mną max 1-3 osoby...nie po to robie zakupy praktycznie biegiem bo mi doskierwa krzyź bardzo żebym jeszcze stała w 15 osobowej kolejce..
W labolatorium jeszcze się o swoje (procz glukozy) nie upomniałam ale zawsze jak przychodziłam było mało osob a jak było dużo ostatnio to ledwo zdarzyłam usiasc i grzecznie czekać to Pan mnie przed siebie wpuścił
w komunikacji miejskiej też się zawsze miejsce jakieś znajdzie i prosić się nie musiałam, ale jak siostra była w ciąży to nie raz stałyśmy ..a wiadomo jak kierowcy i motorniczy jeżdza;/ ale to temat rzeka..
Madzia mam nadzieje że dajesz rade, my tu wszytskie kciuki trzymamy za Was i zazdrościmy!!
a mi się sniło że sąsiadka mojego męża rodziców przyjechała do mnie i zagladała mi po kątach i sprzatała bo mam bałagan i jest nie po jej .. eh i jacyś robotnicy mi przez okno wchodzili i wogole dziwne mam te sny bo np. sni mi się że siedze gdzieś, najczesciej w domu i że zasypiam na siedząco a jak się budze to już tych osób nie ma i mam dziwne uczucie że coś przegapiłam "a jak mnie okradli?" he..
Boli mnei dzisiaj całe spojenie łonowe ledwo chodze, zastanawiam się czy wczoraj z wycieczkami po miejscie przesadziłam czy mnie przewiało tam na dole ;/Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Jak czytam jakie macie falbany, kokardy, baldachimy, to się zastanawiam, czy mojej księżniczki nie wystylizowałam trochę jak księcia
większość pościeli w kolorze niebieskim (po Laurce, nie znaliśmy płci do końca). nawet karuzelę turkusową mam. Co prawda ubranek dużo wręcz różowych- ratuję się, bo moja starsza ma styl mocno nastolatkowy i nie daje się w dziecięce ubierać.
Kitaja narobiłaś mi ochoty na święta, uwielbiam Boże Narodzeniea z dziećmi święta naprawdę są magiczne.
Smoczki mam kolorowe z aventu, ale bodajże w auchanie widziałam śliczne z lovidużo ładniejsze, niż ma avent, pytanie jakie dziecko będzie wolało
Natali to się urządziłaś z wizytą.. ja od niedzieli czekam na wolną środęale wizytę mam w piątek rano, a Laurę trzeba zaprowadzić pod dom kultury (idą do kościoła a potem do teatru) i mi to w czasie się nie zgrało. Na szczęście teściowa obiecała tam Laurę przed pracą podrzucić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:43
Micia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Mikado, my też nie zamawialiśmy na początku falbany właśnie z tego względu, że stwierdziliśmy, że do chłopca nie pasuje, ale jak zobaczyliśmy jak łóżeczko wygląda bez niej, to stwierdziliśmy, że zamówimy. No i powiem Ci, że nie żałujemy
A więc wygląda to u nas tak:
Nie chciało mi się oczywiście jakoś dokładnie jej układać, bo plecy odmawiają posłuszeństwa, a mojemu posłuszeństwa odmawia cierpliwość, więc wygląda póki co jak wygląda, ale i tak jest milion razy lepiej niż bez niejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:46
Mala_Czarna_89, izulkaa, Shibuya, mikado, Molcia, MadaLena30, Micia, biedroneczka1910, Rozmarzona, Paolka_25, perelka89, Nymeria, Ginger84 lubią tę wiadomość
-
Witam sir
U mnie noc,jak noc.. Kilka razy wc, bol bioder, bol brzucha, skurcze..
Mojego jeszcze wzielo choróbsko i boje sie żeby mnie czasem,nie zarazil... Juz wystarczająco duzo tabletek biorę..
Modliszka śliczne łóżeczko
My nie mamy falbanki chocisz mysllalam o tym ale darowalam,sobie bo to tylko względy estetycznechoc nie powiem ,bo daje to uroku
-
Dzieki - decyzja co do smoczka podjeta - wrzucilam do koszyka avent mini
Modliszka czyli nie ma zadnych serduszek - to chyba sie na nia skusze bo cenowo naprawde oka moj malzonek doputyje sie czy falbanke Hani zamowilam...a w komplecie z posciela u mnie nie bylo....
Aparatka - ze ta kobieta miala czelnosc cokolwiek powiedziec kiedy nie zaplacila ci za to! W szoku jestem co za ludzie na tym swiecie chodza!
U mnie w biedronke to ani kasjerki nie widza brzuszka, ani ludzie w kolejce.. ostatnio stalam razem z inna brzuchatka i sie tylko laczylysmy usmiechami.
Wczoraj w sklepie z pieczywem Pani weszla i stanela... przedemna... nie mialam sily dyskutowac... na szczescie zdazaja sie tez mile sytuacje.
Nie mam tez problemu w przypadku kiedy kolejka zakreca od drzwi wejsciowych podejsc i zapytac czy Pani mnie nie przyjmie poza kolejka i poki co nikt nie odmowil.
Trzeba sie odzywac i walczyc o swoje, bo nikt sie nad nami nie lituje.
Co z tym gulaszem? Nikt z was nie jada...
Wlasnie dzownili do mnie z Gemini ze nie ma kremu na brodawki ktory zamowilam wiec proponuja mi inne - nie bylo problemu zeby wziasc drozszy bez doplaty -
jak ubiore łóżeczko (planuje w sobote) to też Wam zdjęcie psytrykne, mamy łóżeczko wenge z Zyrafą i wydaje mi się że z falbaną wyglądałoby źle, ale ja zawsze taka minimalistyczna byłam.. szczegolnie jak u koleżanki zobaczyłam pełne łóżeczko włąsnie falbana, moskitiera kokardy itp w kolorze mocno słonecznikowym to stwierdziłam że łóżeczko jak dla dziewczynki a nie dla chłopca..
edit,
Właśnie zamówiłam wóżek będzie do 3 tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:51
moodliszka, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadaLena ja mam logi 0-3 bo w sumie były w promocji.
Co do snów kiedyś mi się śniła Ewa Kopacz, że ma 15 rocznicę ślubu a musi jechać tym pociągiem po Polsce i kiedy ona męża spotka ( aha) , potem hurtownia napojów w której pracowały myszki i miały kolorowe samochody a dziś ratowalam sierociniec bo opiekun ważył tonę i nie ogarnial.
Wczoraj kupiliśmy z mężem klucz do wiertarki ze 13 zł ja nam tata powiedział ze to góra 3 powinno kosztować to spać nie mogłam i mam ochotę iść do tego sklepu i walnąć tego chłopa , jakby nie ten deszcz i fakt , że nie mam po co wychodzić to specjalnie tam nie pójdę ale na pewno wejdę jeszcze raz kiedyś o cene zapytać i coś mu powiem, aż mi głupio , że tak się daliśmy . Myśle , że typ widział , że się nie znamy to dołożył 10 co ceny. Zabije złodzieja! !!!
Dziś sama w domu jestem a nawet talerza nie chce mi się umyć ;-(
Jak chodzę to mnie kluje w pipce wiec nawet nie ma po co z domu ruszać sieMicia, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
Izulka, ja jak już wcześniej pisałam - zamówiłam też z wygody. Strasznie się kurzyło w tej przestrzeni nie zakrytej, a dostęp strasznie utrudniony przy tym łóżeczku jest, żeby wycierać często
Shibuya, mam już pościel założonąale oczywiście, że przykrywam. Mamy taki wielki ręcznik, który idelanie zasłania wszystko. Do foty się go pozbyłam
Nie wiadomo kiedy mały się na świecie pojawi, więc też nie chcę by się kurzyło.
perelka89 lubi tę wiadomość