Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrochę spałam a mały się wierci , cały czas , nie za szybko nie za mocno po prostu się cały czas wygina a on lubi pospać wiec znowu się martwię tak jak Wy ostatnio a pewnie jak przestanie ti będę umierać , że se nie rusza. Jak ktoś może wymagać od ciężarnej , że ma ruchów pilnować i wiedzieć jakie są prawidłowe czuje taka dziwna odpowiedzialność ,
-
Dziewczyny ja od 17 tyg. ciąży biore rutinoscorbin. W czasie chorobska bralam nawet 6 tab. dziennie. Teraz biore 2 tab. profilaktycznie lekarz zalecil by naczynka wzmocnic i nie bylo krwawien z nosa. Pije tez herbatw z miodem cytryna i imbirem.
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyMadaLena30 wrote:Biedronka mialam taka sama sytuacje z glukoza w moczu od piatku ja wyjasnialam, u Ciebie jakos szybko to poszlo
MadaLena, a wiesz może dlaczego Ci wyszedł ten cukier ostatnio w moczu? Kurcze, dziwna sprawa...
Ja to w ogóle mam jakiegoś pecha od wczoraj. Nie wiem czy któraś z was jest może w sieci plus ale jest taka promocja , ze przy doładowaniu za 50 zł otrzymuje się 70% więcej. No i ja wczoraj doładowałam konto, to znaczy pieniądze z konta poszły ale telefonu nie doładowano mimo że przyszło mi potwierdzenie zasilenia konta (?!) pisałam do plusa na fb, powiedzieli żeby uzbroić się w cierpliwość i poczekać 24 godziny. Wiec napisałam też maila nie otrzymałam odpowiedzi i od 15 minut próbuję się dodzwonić do konsultanta, bez rezultatu... -
Szczęściara ja dzisiaj swoją wrzuciłam na poprzedniej stronie lub jeszcze jedna wstecz,.
Moje skurcze się trochę uspokoily ale teraz znowu mnie brzuch pobolewa.. nawet nie pozmywalam po śniadaniu bo sił brak eh..
Przyjechało Mitsubishi mojego syna paczka czeka na męża bo kazał nie rozpakowwywac :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:14
szczesciara25, izulkaa, perelka89, Rozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:Nie pamiętacie na której stronie jest lista rzeczy do szpitala?
http://abc-bobasa.pl/img/cms/dokumenty/wyprawka_do_szpitala.pdf -
hej ja już po wizycie
generalnie wszystko trzyma, pozamykane, gin nie powiedziała ile ma szyjka, bo mówi, że teraz nerwy to ostatnia rzecz, jaka powinna nam towarzyszyć, powiedziała tylko, że faktycznie malutka siedzi niziutko, ale wszystko trzyma
hym to chyba jest ok
powiedziała, żebym dalej brała magnez, w razie w nospe i dalej sobie odpoczywała
wzieła wymaz na gbs ale nie bolało jakoś bardzo, do przeżycia muszę to zanieść do lab w pon pójdę, bo od razu zrobię ostatnie badania
wizyta 5 list ostatnia już- wow, i mogę rodzić
coś czuje, że Aparatka jest coraz bliżejGalaretka, Mala_Czarna_89, mikado, haen, Micia, perelka89, Rozmarzona, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Dziewczyny biały osad na butelkach i smoczkach po wyparzaniu to normalne? Aż taki że jak dotkne to mam białe palce. Co mam z tym zrobić i czy to nie jest jakieś szkodliwe?
U mnie nie było czegoś takiego... Wyparzałaś wodą z czajnika? Może to jakiś osad z niego?Synuś
-
MadaLena30 wrote:Cebulka bardzo ladny
Mala mam do Ciebie pytanie. Ty masz karuzele smoby cotoons? Powiedz mi co to za melodyjki sa? Jakies dziwki przyrody/lasu/muzyka powazna czy jakies tam inne ?
Edit : Dzwieki
fajny masz słownikMadaLena30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Galaretka mnie też. Jak przeczytałam rano ze ona dzisiaj w odcinku będzie to mnie trafiło :p ogólnie jej nie lubię ale wątek tej dziewczyny i jej fascynacją gorniaczka działa mi na nerwy
Galaretka lubi tę wiadomość
-
Buffy czyli mówisz ze z psami łatwiej niż z mężczyznami?
uwaga zaraz dojdzie ci trzeci będziecie mieć w domu równowagę płciową
Mój Regan jeszcze nie znaczy terenu na dłuższych spacerach wcale się nie załatwia bo za dużo atrakcji wokół, tylko w domu i przed domem. No nic najważniejsze ze widać poprawę oby starczyło mi sił i chęci po narodzinach dzieciatkaBuffy lubi tę wiadomość
-
Anet też dziś miałam wymaz pobierany na GBS, w poniedziałek mam się dowiedzieć jaki wynik. Ale mi lekarz powiedział ze od razu mam to przekazać do laboratorium. Ja mam lab pod nosem więc bez problemu
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Buffy czyli mówisz ze z psami łatwiej niż z mężczyznami?
uwaga zaraz dojdzie ci trzeci będziecie mieć w domu równowagę płciową
Mój Regan jeszcze nie znaczy terenu na dłuższych spacerach wcale się nie załatwia bo za dużo atrakcji wokół, tylko w domu i przed domem. No nic najważniejsze ze widać poprawę oby starczyło mi sił i chęci po narodzinach dzieciatka
Oj łatwiej ;p Aż strach się bać trzeciego męskiego pierwiastka w domuperelka89 lubi tę wiadomość