Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Wydaje mi się ze jak przyjdzie TEN moment to to poczujemy i pojedziemy na porodowke
Co do wstrzymywania ja ani dzis ani wczoraj przy bólach i skurczach nospy ani magnezu nie biorę. Zdaje się na swój organizm i matkę naturę teraz juz na pewno czy to na dniach czy za kilka tygodni- będzie dobrze.
Te obserwacje samej siebie nawet mnie rajcujaale rodzic ciągle mi się nie chce. Choć chętnie zobaczylabym sobie tego mojego bąbelka
Mala_Czarna_89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nic postepow nie było, ordynator powiedzial ze jeszcze jutro oxy do bólu..
Położna powiedziała ze porozmawia z lekarzem ktory bedzie dzisiaj wieczorem do rana.. i porozmawiala.. pozniej ja z nim pogadalam jeszcze, powiedzial ze ja juz swój porod przezylam i juz pewnie mam dosyc.. i ze dzis juz nie da rady zrobic ale jutro rano zrobi.. -
nick nieaktualnyMadzia cieszę się, że w końcu coś postanowili! Masakra, że tak Cię wymęczyli
szkoda mi Ciebie bardzo! ale jutro zostanie Ci to wynagrodzone jak zobaczysz swoje maleństwo:) także trzymam kciuki! byłaś dzielna jak dotąd więc jutro to już będzie lajcik
a jak się czujesz z tą myślą, że już jutro będziesz tulić dzieciątko?
-
nick nieaktualnyShibuya wrote:dziewczyny czy wy też miałyście problem z założeniem prześcieradła na materac?
Cholera po bokach nie mogłam tego naciągnąć i się podwija, nie wiem co to za dziadostwo czy ja coś źle robię
Jeszcze nie zakładałam więc nie pomogę niestety ale chciałam zauważyć, że Ty dziś ostro się przygotowujesz do godziny Ojakieś przeczucia masz czy co
?
moremi, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Izulka eksajting na całego
sto milionów różnych emocji
Moremi ja się juz dawno nastawilam na październik a teraz odkryłam ze przecież i po terminie może się coś dziać.
Choć znam TE objawy które mam teraz. Sprzed pierwszego porodu
Moremi a jak twoja szyjka?
Shibuya a ty co tak dzis szalejesz?
Magda trzymaj się kochana!moremi lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Izulka eksajting na całego
sto milionów różnych emocji
Moremi ja się juz dawno nastawilam na październik a teraz odkryłam ze przecież i po terminie może się coś dziać.
Choć znam TE objawy które mam teraz. Sprzed pierwszego porodu
Moremi a jak twoja szyjka?
Shibuya a ty co tak dzis szalejesz?
Magda trzymaj się kochana!
Nie zapytałam o szyjkę. Na ktg skurczy nie było, ale w domu od czasu do czasu czuję bóle miesiączkowe. I mam jakieś przeczucie, że to już niedługo.
Zaczyna też do mnie docierać, że to 9 miesiąc
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Madzia kciuki za Ciebie i lekarzy trzymam!
Marze o tabletce na sen: w nocy nie spalam ze 2h, w dzien tez nie, teraz od 2h leze i nie moge usnac (nos zatkany, buzia wysycha), a tak bym odpoczela i szybciej doszla do zdrowia. Mam wrazenie, ze juz nigdy nie usne -
nick nieaktualnya tu psikus
a Ty Zorro też blondynką jesteś? bo też mi się wydaje, że masz ciemne włosy
bo Mała to wiem, że Mała_Czarna
ciekawe jak tam nasza aparatka... Coś czuję, że u niej się coś jednak zadziało, oby wszystko dobrze było
Edit. Haen, współczujęwiem jak to jest mieć zatkany nos i to na dodatek w ciąży. Masakra! Zdrówka życzę, oby szybko przeszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 21:53
Mala_Czarna_89, Zorro lubią tę wiadomość
-
Galaretka dziek za inf odnosnie sprzetu. Lodowke mamy poki co taka mala a trzebaa kupic duza rodzinna pod zabudowe
Temat laski i Gorniakowej... przemilcze
Madzia dobrze ze jakies decyzje zapadaja... odpocznij i wyspij sie jutro wielki dzien!!
Shibuya zdradz jak te opaski zrobilas i z czego
Dzis jakis kijowy dzien... zmeczenie skurcze...przeziebienia... ale przynajmniej dobre wiadomosci z wizyt - gratuluje