Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka u mnie wyszla glukoza w ilosci 183, zrobilam mocz 2 dni pozniej i wyszly ketony w ilosci 150, powtorzylam znowu badanie i nic nie wyszlo. Dla pewnosci zlecili mi test glukozy po godz i dwoch i tu wyszlo dobrze...
Dostalam inf, ze moglam poprostu zjesc za duzo, za malo wypic itd..
Najwazniejsze ze ta glukoza ok.biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadaLena30 wrote:Biedronka u mnie wyszla glukoza w ilosci 183, zrobilam mocz 2 dni pozniej i wyszly ketony w ilosci 150, powtorzylam znowu badanie i nic nie wyszlo. Dla pewnosci zlecili mi test glukozy po godz i dwoch i tu wyszlo dobrze...
Dostalam inf, ze moglam poprostu zjesc za duzo, za malo wypic itd..
Najwazniejsze ze ta glukoza ok.
Dzięki za info. Masz rację, najważniejsze że teraz już wyszło ok. Ja mam wizytę w poniedziałek to jestem ciekawa co mi gin na to wszystko powie.
Moremi, myślałam że to zdjęcie sprzed ciąży bo brzuszka w sumie nie widać, ale to może dlatego że to taka miniaturka zdjęcia
Edit. Shibuya, a może masz kupione za małe to prześcieradło?albo spróbuj bardziej naciągnąć bo być może w praniu Ci się ciut zmniejszyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:12
moremi lubi tę wiadomość
-
Cześć mamuśki
nie dam rady was nadrobić, przeleciałam tylko po zdjęciach i patrzyłam czy Madzia urodziła, doczytałam że jutro cc, trzymaj się tam kochana.
Po dwóch dniach nie czytania samo przelecenie stron z godzinkę mi zajęło
Ja już jestem w domu, nie mam się gdzie ruszyć tyle tego nakupowalam, nazbierałam, dziś cały dzień w mieście, byłam na wizycie znów ginka nazwała mnie okazem zdrowiawszystko w porządku więc się cieszę, ale zaczynam czuć się jak słoń, przesyłam trzy tyg przytulam 3,5 kg, nie mieszcze się w żadną kurtkę i chodzę w męża
Dziś chyba po pół roku byliśmy w kinie!! Sami bo to ostatni seans, rewelacja
Widzę że porodowy spokój wśród nas, tak trzymać czekamy do listopadaZorro, biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam,
Czytam Wasze forum co dziennie od pewnego czasu, bardzo mi sie tu spodobalo i chcialabym dolaczyc. Mam termin na 19 listopada. Wiem ze to juz troche pozno ale mam nadzieje ze rowniez po porodach beda tu takie pomocne rozmowybiedroneczka1910, justa1234, szczesciara25, natali101, mikado, moremi, MadaLena30, Nymeria, Ginger84, Rozmarzona, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć gutka
Fajnie, że się zdecydowałaś ujawnić, witamy
a kogo nosisz w brzuszku?
Shibuya ja kupowałam z allegro od sprzedawcy Swiat__Dziecka, ale nie zakładałam jeszcze. Wyprane czeka
Edit. chyba muszę obejrzeć te odcinki 600 gram, bo aż jestem ciekawa tej dziewczyny od EdziWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:42
-
Madzia teraz to już tylko z górki i w końcu trafił się jakiś normalny lekarz!!
Fura złożona jest idealny zakochałam się !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:16
Shibuya, justa1234, biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, Kitaja, perelka89, moremi, Nymeria, Rozmarzona, Zorro, Micia lubią tę wiadomość