Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz sie smieje ale gdyby urodzil sie chlopiec to polowa ciuszkow do wymiany. Mam jeszcze kedno dodatkowe Usg za 2 tygodnie (mieszkam w Anglii tu sa tylko 2) z racji slabych przeplywow na poczatku i podwyzszonego cisnienia wiec na wszelki wypadek jeszcze raz zapytam.
-
nick nieaktualny
-
Madzia trzymam kciuki Maleństwo Ci wszystko wynagrodzi, będziesz już tulic je jutro
To będę musiała wysłać mężaNo szlak mnie trafia z tymi piersiami jak coś nie robi się na jednej zniknie to na drugiej
Wiecie co ? Jak sobie przypomnę że jak myślałam że jak cała ciąże przelezalam to potem się ruszyć nie będę mogła to mi śmiać się chce latam jak perszing bo przy dziecku ciężko usiąśćMacie rację że spać powinnam kiedy śpi Nikolcia ale jakos nie mam na to czasu wiecznie cos znajdę do roboty
Micia lubi tę wiadomość
-
a wzięłam się za ostatnie rzeczy do zrobienia, bo obiecałam sobie, że 4 tygodnie przed porodem chcę mieć wszystko zrobione, a potem już tylko leżeć i czekać.
I na zrobienie reszty zostało mi raptem kilka dni[/QUOTE]
Shibuya nie chce cie martwic ale zostalo Ci 2 dnimoremi lubi tę wiadomość
-
Trzymam dziś nocną wartę
Ja jeszcze nic nie sterylizowałam a to dlatego, że maż cały czas kończy remont. Dziś docierał gips, kurzy się. Poczekam aż ogarnie pokój, skończy kurzyć i wtedy się za to wezmę. Później jeszcze tylko pościelę łóżeczka i gotowe.
Łóżeczka będę mieć 2. Sypialnię mamy na górze więc postawiłam jedno koło mojego łóżka a praktycznie cały dzień będę z małym spędzać na dole. Pożyczyłam więc łóżeczko od szwagierki i postawiłam jedno małe białe w salonie. Przynajmniej będzie mi wygodniej
Mega powera dziś dostałam. Na zwolnienie poszłam jeszcze w marcu ze względu na krwiaki. Pracuję w banku i miałam dokończyć pewną rzecz przed odejściem. Zbierałam się do tego od tamtego czasu i jakoś nie mogłam. (cieszyłam się chyba urlopem) za to wzięłam się za to dzisiaj i zrobiłam to w 1 dzień. Aż sama jestem zaskoczonaTo pewnie taki power przed porodem
Jutro z rana idę na badania, w sobotę lekarz i ktg.
Shibuya - ćwiczysz ten masaż sama z siebie czy masz takie zalecenie??perelka89 lubi tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Cebulka mnie 2 razy złapał straszny ból głowy i wzięłam paracetamol. Lekarz powiedział, że można. Lepiej wziąć niż się tak strasznie męczyć.
Bóle takie jak na okres czułam kilka dni temu. Teraz ciszaCórka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Ja rodziłam 8 lat temu sn. Dzień przed porodem zobaczyłam na wkładce krew zmieszaną za śluzem. Sączyło się tak cały dzień. W poniedziałek z rana pojechałam do szpitala. Mój lekarz kazał mi zostać i jeszcze tego samego dnia urodziłam.
Teraz marzyła mi się cesarka. Z tego względu, że można się do tego dnia przygotować (depilacja i te ciężkie sprawy)A przy porodzie sn nie znamy dnia ani godziny. Boję się tego, że w nocy o północy odejdą mi wody. Trzeba będzie jakoś ogarnąć siebie a do szpitala mam 1 h drogi.
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014)