Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się i ja
Madziam jak dojdziesz do siebie napisz nam jak dzidziuś, jak się czujesz, mam nadzieje, że nie zmienili deycyzji i jesteś już po ?
Mała Czarna to może jednak październikty chyba już bezpiecznie możesz rodzić?
Dziewczyny mi wczoraj gin powiedziała, że teraz już coraz częściej "coś" tam sie bedzie działo, tak to już jest przed samym porodem
Aparatka czy ty na porodówce?
wczoraj ważyłam się u gin i w sumie to teraz już powoli przybieram na wadze, od ostatniej wizyty tylko kilo, cieszę się, ale wy też tak macie? niektórzy mówili, że teraz to będę najwięcej tyć, a mam na odwrót, apetyt też mi się uspokoił, nie jem tyle co np. w pierwszym trym
mniej do zrzucania
idę się szykować do fryzjera, nadrobie was później -
hej hej melduje sie znowu tylko na chwilke.
Wczoraj dzien tragedia. Przeczyscilo mnei ze schudlam chyba z 2 kg:(
Skurcze okropne mialam wzieam 4 nospy i dalej bolało wiec pojechalismy na ip.
Wiec mam rozwarcie na 1 palec i skurcze przepowiadajace. Dzisiaj sie lekko wyciszyły ale podbrzusze mnie boli i cos mi sie mokro robi. Mała waży 2785g już. I ma coś nierówną prace serduszka aż się alarm na ktg 3 razy włączył.
Wczoraj duzo nerwów raz na firme kurierska az sie wydarłam przez telefon ze mnie w huja robia siedze dwa dni w domu i nigdzie sie nie ruszam wiec nie dam sobie wmowic ze byl kurier i mu drzwi nie otworzylam. A paczki nadal czekaja na wysyłke. Kij dzisiaj zamawiam innego bo tak byc nie moze:/ Zebym wyszła to bym zrozumiala ale nawet jak pojechalismy na ip to byla osoba tora miala wydac paczuszki no ale co kurier nie dojechal. Ciesze sie ze sie z tad wynosze bo to jakis obłęd.
Potem mnie ojciec wkurzyl dzwoni z pretensjam ze ja znowu w ciazy a bez slubu zyje. No kurde odezwał sie rozwodnik ktory sie mna nie interesowal cale zycie:/
Palant i tyle.
Dzisiaj mialam moja mama przyjsc mi pomoc przy Lenie bo am 40 stopni goraczki a ja sie boje z tym rozwarciem łazic i ja nosic. No i co przeciez moja siostre brzuszek lekko boli wiec musi z nia zostac. Oczywiscie nie omieszkalam juz dzisiaj jej wygarnac co o tym mysle.
Powiedzialam ze mam dosc tego ze tak pierniczyla ze Aga taka i taka ze w ciaze zaszla bez myslnie a teraz w dupe jej wchodzi. I ze jak tak postepuje to Nadi nei zobaczy bo skoro woli siedziec z nia to neich siedzi a ja nie potrzebuje łaski. 11tydzien a 36 to jest spora roznica.
Kurde nie rozumiem takiego postepowania.
Dobra lece młoda utulac bo ryczy caly czas:( -
a własnei dziewczyny jak ktos do wieczora nei dostanei paczki z tych osob co pisalam ze poszly to prosze o wiadomosc na priv moj bedzie interweniowal. Napweno bedzie to paczka Ginger i szcześciary i jeszcze kilka osob z bazarka ale to zaraz napisze do nich priv
-
nick nieaktualny
-
Twoja lezy w sypialni razem z 5 innymi bo ja jestem taka wredna ze kurierowi drzwi nie otwieram:/ Dzwonie teraz do innej firmy kurierskiej zeby ktos podjechal po nie. A jeszcze zadzwonie do pocztexu zobaczyc jaka oni maja oferte. Ktoras z Wam mi polecilam kiedys ta opcje.
-
nick nieaktualny
-
nie wkurzalabym sie gdyby mi nei wmawiali ze nei otwieram drzwi bo mnei w domu nei ma. A siedze w nim ostatnio 24h na dobe.
Mam nadzieje ze wytrzymam jeszcze tydzien i zdarzymy sie chociaz przeniesc na nowe mieszkanie. Tam nic nei zrobione chociaz dzisiaj po pracy mój ma malowac tam wiec jest nadzieja ze zdarze sie przeniesc. -
Możecie mnie skreślić z czołówki listy do porodu- malutka pcha się na świat, jest bardzo nisko, a szyjka zamknięta i trzyma jak diabli
też mi paradoks, całą ciążę na podtrzymaniu, a teraz organizm trzyma maleństwo z całej siły. Bóle mam ze schodzenia córci w dół. Nawet położna zwróciła uwagę, że mam dużo niżej brzuch, niż ostatnio. Badanie ginekologiczne bolało strasznie, ale mam się jeszcze pojawić za 2 tygodnie, haha, nawet skierowanie na mocz i krew dostałam. Bez usg dzisiaj. 17kg na plus
No i l4 do 24 października, a potem mogłaby się rodzić, bo jak nie, to idę na wcześniejszy macierzyński.biedroneczka1910, haen, Shibuya, Zorro, izulkaa, perelka89, Rozmarzona, mikado, Nymeria, Paolka_25, moremi, Ona_89', Kitaja, Sajgonara lubią tę wiadomość
-
Anet ja tez reraz ostatnio w ogole nie tyje. Jesli Dzidzia rosnie toc nie ma co sie przejmowac. U mnie 3kg wazy moj klocuszek!!!! Do terminu pewnie dobije do 4kg...
Ja przed pranie m dzieciecych rzeczy nie "czyscilam" pralki, poprostu nastawilam na 30stopni zeby wyplukac ten zapach skleppwy i potem prasowanie i styka:) -
Aa i od dzis gin mi kazal liczyc ruchy dziecks i zapisywac w tabelce, tez macie takie 'prace domowe"?
-
haen wrote:Uh, to powinnam podolac:D
A jakis ocet/soda jako gratis?
Bez gratisów robiłam
Mała, znam ten bol... Moj Młody jest juz bardzo nisko i napiera prawie 2tyg. Wystarczy,ze chwilę pochodzę,a spojenie mnie rwie jak cholera.
Anula, ja też już nie tyję. Nawet schudłam kilogram. Ale brzuch mam gigantyczny. I wyszło mi parę rozstępów, buuuuu.
Aparatka, zdrowiej!Synuś
-
CIekawe ile bede łazić z tym rozwarciem??? Jak myslicie kiedy sie rozsypie???
Odstawiamy daty a ja jak urodze to osobie ktora trafi wysle neispodzianke:)
Hehe ogłaszamy konkurs:)Nymeria, moremi lubią tę wiadomość