Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haen ja wszystkie ubranka mam w komodzie przykryte ręcznikiem, pieluszki, ręczniki i pościele na półkach w szafie również przykryte, a kosmetyki na razie w szufladzie w regale ale później myślę właśnie w jakieś koszyczki na komodę obok przewijaka. Bo wanienkę będę rozkładać tuż obok komody, więc tak będzie wygodniejPaolka _25
-
paolka a mocne te twoje skurcze? Często masz
Haen kosmetyki mam w białym wiklinowym koszyczku koło przewijaka. Jak pójdziemy się pluskać to wezmę cały koszyczek ze sobą, będzie wygodnie.
Czapeczki/sliniaki/rajtki/skarpetki/majtusie itp mam w plastikowych koszyczkach w szafie z ubrankami (z braku wolnych szuflad). No a ubranka/pościele/ręczniki itd to normalnie na polkach -
Izulkaa sernik też mam od teściowej z rodzynkami
Ale generalnie zamiast słodyczy wolę sobie budyń zrobić, kisiel albo galaretkę i wypić
Małż bał się od początku ciąży że nogi mi bardzo spuchną, bo moje dwie koleżanki tak miały, po prostu balony! Ale na razie na szczęście jeszcze nicpowiedział, że bardzo ładnie wyglądam, a myślał że będzie tragizm :p
I dzisiaj szwagierka powiedziała "szalona całą ciążę bez rozstępów się uchowała"
Cieszy takie cośale jeszcze nie mówmy hop mówię do nich
izulkaa, perelka89 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
My właśnie wrócilismy od znajomych ale poszliśmy tam osobno bo ostrej awanturze:/
Haen tym razem mam 3tyg przerwy wiec dopiero 26 mam wizytę a ty
I wiecie co parę dni temu skończyłam antybiotyk i dziś zaczyna znowu się chyba na nowo angina boli gardło tak jak zawsze mam ropęwiec mąż do pracy a ja zmykam spać mam nadzieję że jednak choroba się nie rozkręci bo chyba się wykończe:/
Ja mam ubranka przykryte pieluszkami a łóżeczko kocem jakoś do foli nie mam przekonania. -
Paolka możliwe że jakieś tam skurcze mam, ale są bezbolesne
ktg mam 30.10,jak wcześniej nie urodze to się przekonam
Haen ja ubranka trzymam w komodzie - niczym ich nie przykrylam bo raczej się tam nie zakurzą, a kosmetyki planuje w pudełku lub koszyczku wiklinowym (muszę dokupić) i tez będę go przenosić jak będzie kąpiel a tak to pewnie przy lub na komodzie będzie stał. Mam problem w co włożyć nozyczki i cążki do paznokci, bo wyjelam z opakowania, wyparzylam i nie wiem czy to rzucić do kosmetyków luzem czy jak?Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Ja ubranka typu body śpiochy pajace itp mam w komodzie. Wyjściowe mam w naszej szafie póki co bo będę przebierać w sypialni a kosmetyczne rzeczy na półce kolo łóżeczka w pudełkach żeby mieć pod ręką.
Ja zaczynałam z waga 51 wiec ostatnio miałam 13kg na plusie.
Dziś przez ta awanturę myślałam że już urodze ale nic nie drgnelo;) teraz dopiero 28 mogę bo w piątek mam wyjście z przyjaciółka a w następny wtorek pasowanie Patryka;)
-
Przepraszam, nie miałam nawet chwili dziś zeby was poczytac, jutro nadrobie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b5bdafaafa8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/357a05cbe5d2.jpgmonia35, justa1234, haen, Buffy, Ginger84, mikado, Ona_89', perelka89, alus21, Rozmarzona, natali101, Kitaja, Paolka_25, Molcia, Mala_Czarna_89, Aga_502, Galaretka, lula.91, Cebulka, Shibuya, Nymeria, biedroneczka1910, moremi, MadaLena30, Sajgonara, Marta1986 lubią tę wiadomość