Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja takie niezauważalne i szybkie porody zdarzają się niezwykle rzadko myślę ze poczujesz gdy nadejdzie ten moment. Wody są jak.. Woda wiec ciężko pomylić ze śluzem nawet gdy się sącza. Daleko masz do szpitala? Mpwia ze jak regularne skurcze co 10 minut będą to jechać. Wcześniej zauważysz ze przybierają na sile i są coraz częstsze.
Jeśli chodzi o czop to u mnie bez krwi ale bardzo gesty"inny" niż zwykły śluz.
Shibuya a ty dalej masz łożysko na przedniej ścianie? Powiedzieli ci coś? Trzymaj się tam najważniejsze że z corcia wszystko okinformuj na bieżąco bo pewnie będą ci wszystko badac
-
Dobry wieczór
Shibuya będziesz spokojna że ruchy są, trzymaj się tam dzielnie.
Madzia śliczna corunia, tylko wytulac :-*
Ja na plusie 11,5kg bardzo już je odczuwam i jestem powolna jak ślimak
Od środy jestem w domu i jakoś mi idzie do przodu to ogarnianie. Kuchnia już na błysk, jutro lazienka potem pokoje i miejsce dla małego na półkach. Pranie zrobiłam swoich rzeczy i męża i do tego zasłony. Od jutra piore już rzeczy Mateuszka. Jak będą miejsca w szafkach to poukładam wszystko co kupiłam i myślę że do końca weekendu będzie wszystko zrobione. Nie myślałam że będzie tak dobrze szło, a ile zrobiłam dziwnych rzeczy np ogarnięcie teczek z dokumentami sprzed 10 latmasa do wywalenia a leżały albo porządek w kuferku z lekami, połowa przeteminowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 23:48
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Mała mam 30km do szpitala ,ale ru jest taka zasada ze najpierw muszę zadzwonić i Polozna decyduje czy przyjechać czy jeszcze czekać !mam jakieś przeczucia,ze nie będę wiedziała dziś np miałam bóle @i sie pół dnia zastanawiałam czy dzwonić czy nie w końcu ustąpiły potem sobie wkręciłam ze chyba wody sie sączą bi majtki były trochę mokre
boje sie ze nie poznam,ze to już ten właściwy moment !!! NYMERIA my z tych samych okolice jesteśmy no prawie ja jestem ze Szczecina a maź w sumie ze Swidwina,ale przez Łobez przejeżdżamy
widzę,ze nie tylko mnie wzięło na generalne porządki
Nymeria lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ooo miło Kitaja
Ale wy chyba za granicą mieszkacie??
Jak mnie nie było 4,5 miesiąca to muszę bo kurz leży i mąż leżyale nie mam co narzekać jak coś mówię że ma zrobić to robi, okna umyl! Do piwnicy lata co chwila jak coś trzeba zanieść lub przynieść
Trzeba ogarnąć, bo ja matek się urodzi to się nie będzie chciało.Sajgonara lubi tę wiadomość
-
Ja już powoli też zaczynam myśleć o świętach. Zawsze robilam u siebie ale teraz zrobię u rodziców bo u niech będzie ładnie po remoncie a do tego ja sobie spokojnie pokarmie dziecko i nie będę się stresować że goście nie mają talerzy zmienionych. Ale potraw robię najwięcej ja i mam nadzieję że dam radę. Bo jak nie ja to kto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 00:55
Mala_Czarna_89, Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość
-
dwulatek to juz takie "kumate" dziecko, dobrze ze zrobiliście dla niej mini przyjęcie
mi tez zdarzało się zaprosić gości do nas ale w tym roku absolutnie. Będziemy się gościć to tu to tam..
szkoła nam jutro odpada. Nurofen po 3h przestaje działać, wspomagamy się paracetamolem. Jak tulić dziecko by się nie zarazić?
Do tego malutka mi szaleje i czuje parcie tam na dole.
O taki przedsmak posiadania dwójkioby to młodsze poczekalo jeszcze trochę cierpliwie w brzuszku, muszę się zająć starszą.
-
nick nieaktualnyO matko! Od 2 godz nie mogę poradzić sobie z bólem brzucha! Wzielam nospe i nic. Teraz magnez i też nic
to na pewno nie są skurcze bo boli mnie cały czas :'( no i mam swoje bo jeszcze 14godz temu narzekałam, że nic mnie nie boli...
Aa! Pomocy! -
nick nieaktualnyCebulka, Tobie też wspolczuje tych mdłości
ale sprobuj zasnąć tym bardziej, że jutro tzn juz dzis pewnie na rano masz te badania.
Mnie to też i krzyż nawala. Kurcze ale ten ból jest nie do ogarnięcia. Nic nie pomaga, ani lezenie, ani chodzenie, ani piłka. Nie wiem co jest grane...
Dziś mam mieć pierwsze ktg a potem wizyta u gin. Ciekawe czy dotrwam czy rzeczywiście będę jechać na IP. Przekichane, bo mam 40 km ale całe szczęście ,że mój wziął sobie wolne na poniedziałek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej, to nieźle. To dawaj Alus znać jak coś. Ja też się odezwę jak się cos zmieni. Ale najpierw poprosze męża o masaż krzyża, może to coś pomoże? O ja naiwna! Ale trzeba się czymś pocieszac
choć do śmiechu mi nie jest z tym bólem. I teraz tak myślę, ze jak ja dam radę urodzić skoro ja nawet skurczy nie mam a to tak pieronsko boli
-
Shibuya przynajmniej wiesz ze z mala wszystko ok będziesz spokojniejsza. Daj znać co i jak
Alus ciekawe czy się rozkręci? Też czekamy na wieści od ciebie
Mała mam nadzieje ze
Laury nie rozłoży całkiem:(
Mi głowa pęka od zatok Fuck:/ no i juz się wyspałam:/
A bóle po seksie mogą być też mnie ostatnio bolało ale nie jakoś dramatycznie.