X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziam przesliczna kruszynka! Jak fajnie ze juz jesteście w domku :) hak będziesz miała chwile to napisz jak się czujesz.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia,slicznosci male :)
    Slodka mala pysia.

Izulka, niby sie konczy suwaczek,a nie konczy ehhh pewnie na zlosc przenosze :)

Ginger, tez na koniec dnia z moim sie troche scielam.
    Caly dzien ok,a tu wieczorem patrze po raz ktorys usunal mi moje nagrywanie w tv i ustawil na swoje top geary..
    A ostrzegalam go z 5 razy w ciagu tygodnia by tak nie robil bo zaczne mu usuwac jego rzeczy.
    Noi dzisiaj nie wytrzymalam jak znowu to po cichaczu zrobil i usunelam mu dwie pozycje nagrane.
    W ten oto sposob wkurzyl sie powiedzial, ze dobrze ze juz idzie do pracy bla bla i poszedl sie polozyc niby juz spac do pokoju przed pierwsza zmiana.
    Pfff nie mam zamiaru nawet sie denerwowac,ale musi miec nauczke,ze nie bedzie mi tak ciagle robil bo to nie jest mile.
    Ja tak nigdy nie robie i nie usuwam bez pytania by nagrac swoje tak wiec jakbym nie zawalczyla o swoje to ciagle by to robil.

Ehh czlowiek bardziej nerwowy sie zrobil przy tym koncu ciazy.

Aaa i Ginger, wizytujemy wiec razem 26 ;)

Jestes juz z nami :)
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jak cudna malutka :-) a jak ma na imię ?jak Ty sie czujesz?

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaam cudna!!! :)

Paolka _25
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger to Ty taka chudzinka jesteś? Przy jakim wzroście?

Paolka _25
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Rozmarzona grzecznie czekamy do 26tego;) jeszcze tydz wytrzymam ;)
    U nas dzisiaj było bardziej ostro nawet szampony latały:/
    dobrze zrobiłaś tez bym skasowała jakby mi tak co chwile robił:/

Paolka wzrostu mam 167.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:36

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmarzona ja się juz nawet nauczyłam rw top geary z moim oglądać. Tyle że ja w tym czasie więcej z wami siedzę niż przed tv ;)

Ostatnio nie umiałam z tel korzystać z forum i stwierdziłam ze nie wyobrażam sobie jakbym urodziła i nie mogła wam tego napisać :P

MW26, moremi lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja ostatnio nie mogłam wejść to co chwile sprawdzalam,czy juz aktualizacja sie zrobila i mogę się zalogować :P takkie zboczenie juz..

Rozmarzona więcej seksów :P moj stwierdził ze absolutnie nie bedzie tego robił w ciąży :P

Madzia sliczna ;)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, to ladnie Ci Twoj musial zalezc za skore co?
    No tak z jednej str ciesze sie,ze usunelam bo tak dlugo sie zarzekalam i tego nie zrobilam bo wiem jak to lubi ogladac,z drugiej jakos tak zle sie z tym czuje cholerne wyrzuty sumienia.
    Jakos nie potrafie dlugo ze swoim sie klocic,ale prawda jest taka,ze nigdy sie nie przyznam do bledu hihi :D
    Upartosc to ja mam i on o tym wie,ale w tym temacie chyba Ginger sie rozumiemy ;)

Mala, powiem Ci,ze jak za dnia to nieraz sobie wlaczy i oglada to albo czytam,albo juz ogladam z nim choc srednio mnie to interesuje.
    Jednak on nagrywa tego doslownie wszystkieee odcinki i jeszcze wresling -.-
    Uwielbiam jak w nocy, gdy usypiam sobie to wlancza i oglada do pozna,a ja sie przebudzam.
    Jednak nieraz to juz go wyganialam bo jak sie rozpedzil to odcinek po odcinku lecial,a z moim spaniem to teraz kiepskawo.
    Nieraz natomiast jak widzial,ze sie budze to sam uciekal spac by mnie nie budzic.
    Jak widac w ciazy wiele rzeczy przeszkadza hihi :)

Dziewczyny to ja o wiele wiecej przytylam choc moze po sylwetce nie widac,ze az tyle,ale jednak w nogi poszlo szczegolnie.

Edit: Ginger, a wiec ja mam 168 wzrostu, mamy cos wspolnego hihi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:20

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, dzisiaj sie smialam do mojego z seksami,ale widze ze mu sie nie pali i dalej powtarza,ze po porodzie.
    Jakbym byla uparta to dalabym rade jak poprzednio,ale sama juz tak srednio mam ochote bo to zaraz pewnie by brzuch cala noc bolal i na drugi dzien sluzu jak wody w majtach,wiec sama sie na nie zrobilam :)
    Tyle juz wytrzymam,a jak bedzie dzidzius na poczatku to sie tak nie odczuje braku seksu przy pologu ;)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko tym szamponem to akurat on rzucił;) poszło o pierdołę jak zwykle ale ze ja uparciuch i złosnik okropny to się wywiązała nie miła awantura:(
    Ja siła rzeczy przy dwóch facetach za chwile trzech top Gear, wszystkie Iron many Hulki i inne też oglądam;) juz teraz widać ze Patryk coraz więcej wspólnego ma z tata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:22

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona chyba coś więcej niż wzrost;)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O cholercia to nieladnie z jego str i mam nadzieje,ze szybko Cie za ten wybryk przeprosi.
    Ja tak cale dziecinstwo mialam,ze chlopiece zainteresowania bo mialam dwoch braci.
    Teraz jednak jak moj ma tyle zainteresowan typu cwiczenia codziennie, ogladanie tych swoich samochodow i siedzenie na lapku to mnie zaczyna strzelac.
    Mowi,ze poki moze to korzysta,ze i tak we wszystkim mi pomaga noi niedlugo sie to zmieni.
    Jednak czlowiek czasem potrzebuje tej bliskosci i w ciazy potrzeba tego dwa razy bardziej, jeszcze jak brakk seksu.
    Pozniej moze nie byc wlasnie tego czasu na takie zwykle przytulanie itp,a moj ciagle twierdzi,ze przeciez ciagle sie mna zajmuje.
    Noi tak sobie mozemy chociaz ponarzekac :)

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, tez odrazu mi do glowy zaczely przychodzic te wszystkie rzeczy,ktore sie zbiegly u nas do tej pory hihi :)

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie jak przy pelni,brak snu..
    Moze byc ciezko usnac,a zmeczenie daje w kosc.

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w sypialni telewizor stal 2 lata i nigdy nikt go nie podłączył do prądu. Wiec zasypiam w ciszy minus jest taki ze maz nieraz zasypia przed tv na kanapie i tyle z niego mam :/

A dzis spie z Laura bo znow ciepła.. A tak jej zależy żeby do szkoły jutro iść bo będą robić soki owocowo-warzywne chyba ja puszcze a jak będzie się zle czuła to podejde po nią

Jak długi jest ten czop????
    Znów ze mnie wyleciało na 100% to czop. Moze za pierwszym razem to jednak było coś innego

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger i Rozmarzona oj lepiej z wami nie zadzierać ;-) ale bardzo dobrze nie wolno sobie pozwolić by facet na głowę nam wszedł,a temperament w związku potrzebny dodaje trochę pikanteri ;-) Mała oj biedna córcia może to tylko takie jedno dniowe i jutro będzie lepiej! A co do czopu to nie wiem nie pomogę ,a jest gesty ,podbarwionym krwią ?polozna tak mi opisywała ,ze tak wyglada :-/ w ogóle ostatnio mam schizy ,ze nie będę wiedziała ,ze to poród i powinnam jechać do szpitala,albo ze wody bedą sie sączyć ?jak poznać ze wody sie sączą ?jak prawidłowo liczy sie skurcze ,cholera nic nie wiem ....

Rozmarzona lubi tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:41

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya trzymaj sie najważniejsze , ze jesteś pod opieka lekarzy, dobrze ze pojechałaś będziesz bardziej spokojniejsza !!! Daj znać jak będziesz coś więcej wiedziała ! Jesteśmy z Tobą

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya dobrze że pojechalas, lepiej dmuchać na zimne...szpital da się przeżyć...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
‹‹ 1608 1609 1610 1611 1612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ