Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia,slicznosci male
Slodka mala pysia.
Izulka, niby sie konczy suwaczek,a nie konczy ehhh pewnie na zlosc przenosze
Ginger, tez na koniec dnia z moim sie troche scielam.
Caly dzien ok,a tu wieczorem patrze po raz ktorys usunal mi moje nagrywanie w tv i ustawil na swoje top geary..
A ostrzegalam go z 5 razy w ciagu tygodnia by tak nie robil bo zaczne mu usuwac jego rzeczy.
Noi dzisiaj nie wytrzymalam jak znowu to po cichaczu zrobil i usunelam mu dwie pozycje nagrane.
W ten oto sposob wkurzyl sie powiedzial, ze dobrze ze juz idzie do pracy bla bla i poszedl sie polozyc niby juz spac do pokoju przed pierwsza zmiana.
Pfff nie mam zamiaru nawet sie denerwowac,ale musi miec nauczke,ze nie bedzie mi tak ciagle robil bo to nie jest mile.
Ja tak nigdy nie robie i nie usuwam bez pytania by nagrac swoje tak wiec jakbym nie zawalczyla o swoje to ciagle by to robil.
Ehh czlowiek bardziej nerwowy sie zrobil przy tym koncu ciazy.
Aaa i Ginger, wizytujemy wiec razem 26
Jestes juz z nami -
No to Rozmarzona grzecznie czekamy do 26tego;) jeszcze tydz wytrzymam
U nas dzisiaj było bardziej ostro nawet szampony latały:/
dobrze zrobiłaś tez bym skasowała jakby mi tak co chwile robił
Paolka wzrostu mam 167.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:36
-
rozmarzona ja się juz nawet nauczyłam rw top geary z moim oglądać. Tyle że ja w tym czasie więcej z wami siedzę niż przed tv
Ostatnio nie umiałam z tel korzystać z forum i stwierdziłam ze nie wyobrażam sobie jakbym urodziła i nie mogła wam tego napisaćMW26, moremi lubią tę wiadomość
-
Ginger, to ladnie Ci Twoj musial zalezc za skore co?
No tak z jednej str ciesze sie,ze usunelam bo tak dlugo sie zarzekalam i tego nie zrobilam bo wiem jak to lubi ogladac,z drugiej jakos tak zle sie z tym czuje cholerne wyrzuty sumienia.
Jakos nie potrafie dlugo ze swoim sie klocic,ale prawda jest taka,ze nigdy sie nie przyznam do bledu hihi
Upartosc to ja mam i on o tym wie,ale w tym temacie chyba Ginger sie rozumiemy
Mala, powiem Ci,ze jak za dnia to nieraz sobie wlaczy i oglada to albo czytam,albo juz ogladam z nim choc srednio mnie to interesuje.
Jednak on nagrywa tego doslownie wszystkieee odcinki i jeszcze wresling -.-
Uwielbiam jak w nocy, gdy usypiam sobie to wlancza i oglada do pozna,a ja sie przebudzam.
Jednak nieraz to juz go wyganialam bo jak sie rozpedzil to odcinek po odcinku lecial,a z moim spaniem to teraz kiepskawo.
Nieraz natomiast jak widzial,ze sie budze to sam uciekal spac by mnie nie budzic.
Jak widac w ciazy wiele rzeczy przeszkadza hihi
Dziewczyny to ja o wiele wiecej przytylam choc moze po sylwetce nie widac,ze az tyle,ale jednak w nogi poszlo szczegolnie.
Edit: Ginger, a wiec ja mam 168 wzrostu, mamy cos wspolnego hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:20
Jestes juz z nami -
Izulka, dzisiaj sie smialam do mojego z seksami,ale widze ze mu sie nie pali i dalej powtarza,ze po porodzie.
Jakbym byla uparta to dalabym rade jak poprzednio,ale sama juz tak srednio mam ochote bo to zaraz pewnie by brzuch cala noc bolal i na drugi dzien sluzu jak wody w majtach,wiec sama sie na nie zrobilam
Tyle juz wytrzymam,a jak bedzie dzidzius na poczatku to sie tak nie odczuje braku seksu przy pologuJestes juz z nami -
Tylko tym szamponem to akurat on rzucił
poszło o pierdołę jak zwykle ale ze ja uparciuch i złosnik okropny to się wywiązała nie miła awantura:(
Ja siła rzeczy przy dwóch facetach za chwile trzech top Gear, wszystkie Iron many Hulki i inne też oglądam;) juz teraz widać ze Patryk coraz więcej wspólnego ma z tata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:22
-
O cholercia to nieladnie z jego str i mam nadzieje,ze szybko Cie za ten wybryk przeprosi.
Ja tak cale dziecinstwo mialam,ze chlopiece zainteresowania bo mialam dwoch braci.
Teraz jednak jak moj ma tyle zainteresowan typu cwiczenia codziennie, ogladanie tych swoich samochodow i siedzenie na lapku to mnie zaczyna strzelac.
Mowi,ze poki moze to korzysta,ze i tak we wszystkim mi pomaga noi niedlugo sie to zmieni.
Jednak czlowiek czasem potrzebuje tej bliskosci i w ciazy potrzeba tego dwa razy bardziej, jeszcze jak brakk seksu.
Pozniej moze nie byc wlasnie tego czasu na takie zwykle przytulanie itp,a moj ciagle twierdzi,ze przeciez ciagle sie mna zajmuje.
Noi tak sobie mozemy chociaz ponarzekacJestes juz z nami -
U mnie w sypialni telewizor stal 2 lata i nigdy nikt go nie podłączył do prądu. Wiec zasypiam w ciszy minus jest taki ze maz nieraz zasypia przed tv na kanapie i tyle z niego mam
A dzis spie z Laura bo znow ciepła.. A tak jej zależy żeby do szkoły jutro iść bo będą robić soki owocowo-warzywne chyba ja puszcze a jak będzie się zle czuła to podejde po nią
Jak długi jest ten czop????
Znów ze mnie wyleciało na 100% to czop. Moze za pierwszym razem to jednak było coś innego -
Ginger i Rozmarzona oj lepiej z wami nie zadzierać
ale bardzo dobrze nie wolno sobie pozwolić by facet na głowę nam wszedł,a temperament w związku potrzebny dodaje trochę pikanteri
Mała oj biedna córcia może to tylko takie jedno dniowe i jutro będzie lepiej! A co do czopu to nie wiem nie pomogę ,a jest gesty ,podbarwionym krwią ?polozna tak mi opisywała ,ze tak wyglada
w ogóle ostatnio mam schizy ,ze nie będę wiedziała ,ze to poród i powinnam jechać do szpitala,albo ze wody bedą sie sączyć ?jak poznać ze wody sie sączą ?jak prawidłowo liczy sie skurcze ,cholera nic nie wiem ....
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Shibuya trzymaj sie najważniejsze , ze jesteś pod opieka lekarzy, dobrze ze pojechałaś będziesz bardziej spokojniejsza !!! Daj znać jak będziesz coś więcej wiedziała ! Jesteśmy z TobąCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan