Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co? Wróciłam lód teściów, nawet przeżyłam ale...
wszechwiedząca teściowa stwierdziła, że rozwarcie może się jeszcze zmniejszyć a nawet zamknąć, pytam jak może się zamknąć? Czym?
Może się zmniejszyć? Dla mnie to jakieś niedorzeczne.Paolka _25 -
nick nieaktualny
-
Paolka dr Google mówi że to możliwe. Ale nie chciałam tego wiedzieć. Nie lubię twojej teściowej.
Haen o tak, nie krępuj się. Sprowadzilas mnie na ziemie.
Ps. Wkurza mnie ze nic nie postępuje. Ok może nie chce dzis rodzic ale jakieś skurcze proszę!
haen, Paolka_25, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Haen, jak bedziesz w biedrze to polecam sa takie pyszne jakby czekoladko-bombonierki.
Sa w zoltym opakowaniu z firmy magnetic jakos tak.
Toffi w czekoladzie z platkami ryzowymi megaaa pyszne i niedrogie bo po 3 cos.
W srodku ta bombonierka smakuje jak nadzienie do maczkow mmmm.
A bylam dzisiaj niedaleko biedry i teraz mam na to smaka ;/Jestes juz z nami -
To ja wcinam SERNIK :)byla siostra,ze szwagrem to przywieźli
mmm. Wiem,wiem lubicie mnie
Pocieszyli mnie tylko ze na twarzy sir nie zmieniłam
Weszłam na wagę teraz i sie przeraziłam
Rozmarzona suwaczek ci sir skończył wiec ty lepiej uważaj tam
perelka89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Napisałam do Aparatki, bo się martwiłam. Nadal jest w dwupaku tylko ma problem z zalogowaniem się na belly
Wiadomość podaję za jej zgodą, bo nie tylko ja się martwiłamhaen, Ona_89', Paolka_25, perelka89, gutka8, Cebulka, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Paolka trzeba bylo unikać teściowej
z tego co mi się wydaje to moze się zmniejszyć rozwarcie, tak samo jak wydluzyc szyjka.. Ona jest'gietka' i dlatego tak...nie raz w porodach widziałam jak akcja porodowa ustawala właśnie przez to...
Mala weź troche moich skurczychociaz moje to jeszcze nie porodowe
Paolka juz mam 7 z przodu..przytylam według mojej wagi 14kg.. I to teraz strasznie szybko mmi ta waga idzie do góry
ponoc w ostatnim miesiącu się tyle nie tyje.. Yhy chyba nie,u mnie..
A ty ile przytyłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 19:29
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
A,u was dziewczyny jak waga ?
Perelka jak,u ciebie skurcze ?
Ja stwierdziłam,ze jak,będę miała urodzić to,urodzę,niezależnie czy leze,czy chodzę,fakt ze biorę leki dalej.. Czop nie wypadł mi chyba wiec rozwarcia nie ma.. A szyjka chyba nawet lepiej jak,sie skraca juz
-
a Izulka doczytałam. Ja mam +17kg przy pierwszej ciąży w sumie tyle miałam. No i magiczna cyfra na wadze-69kg, pewnie 70 dobije spokojnie ale może nie zdążę się juz zważyć
Poszalalam z psem, aż padł do góry jajami a u mnie nicPaolka_25 lubi tę wiadomość
-
Ona ja miałam i nie wiedziałam, że to skurcze :p może też masz i nie wiesz?
Był 3 skurcz też po 16 minutach. Położyłam się, ciekawe czy przejdzie.
Mała 38 jest do przeżycia ale 40 albo nie daj Bóg 42!!! Podoba mi się data 4.11 jakoś tak mi się ubzdurało
Perełka no właśnie?
Izulkaa u mnie +12 i równe 70 na licznikumam nadzieję, że te 2 kg mi jeszcze stykną, bo lekarz powiedział 15 nie więcej.
Paolka _25