X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, bo na to nic nie ma poza przeciwbólowymi i fizjoterapia :/ jejku oby mnie puściło, bo normalnie az dech zapiera momentami :/
    Ginger masakra! Polska dobrymi specjalistami stoi ale weź sie człowieku dostan! Co kraj to poryta służba zdrowia! :/

• natali101 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja we czwartek czekam na kuriera. Przyjdzie fura Ali :) i kilkanaście drobiazgów.

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beebs " opieka zdrowotna" tu nikt nikomu ne służy ;-) tak zawsze mężowi na studiach powtarzali i tak obecnie się to fachowo nazywa hihihi

• haen Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, a Ty jako posiadaczka duzego biustu;D gdzie kupilas staniki do karmienia? Czy jeszcze nie kupilas?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen na allegro :P wstawiałam kiedyś link :P
    Jaki ty masz rozmiar ? :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galaretka :P no widzisz :D mnie juz kawał czasu w kraju nie ma a w polskiej telewizji cały czas politycy nawijają " służba zdrowia to, służba zdrowia tamto" przy okazji kampani wyborczej, no oszuści jedni :D
    Opieka zdrowotna lepiej brzmi ;) choc opieka to mało adekwatne słowo do tego co sie dzieje :/

• haen Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    Haen na allegro :P wstawiałam kiedyś link :P
    Jaki ty masz rozmiar ? :P

zapodasz linka albo model?
    85ff

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen szukalam na allegro,juz nie mam w kupionych..popatrze jeszcze na poczcie moze znajdę :)

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę ,że mowa o dużych biustach. Chętnie zobaczę link,bo też muszę coś kupić

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona tak mój łazi za mną i mnie wkurza;) a ja se rycze po nim i juz mu zapowiedziałam ze taka będę do porodu;)
    Ale jest ok;)

Kurcze ma ktoś kontakt z aparatka? Bo nie odp tez na fb a wśród mojego zamówienia jest prezent od Patryka dla Marcela i ten mi już prawie płacze ze nic nie ma i co będzie jak się teraz urodzi. I teraz nie wiem czy ta paczka poszła? Chyba że aparatka czytasz to proszę odezwij się.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • haen Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MW wczoraj pisala, ze Aparatka ma jakis problem z belly, takze moze smsowo sie skontaktowaly jakos...

Natali patrzylam na Ewe Michalak, kurde kosztuje 200 zl...;/

A kiedy sie stablizuje rozmiar? po nawale czyli teoretycznie kilku dniach od porodu? po miesiacu? tzn. ja wiem, ze nikt mnie nie powie, ze tego i tego dnia, ale tak mniej wiecej?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger84 wrote:
    Rozmarzona tak mój łazi za mną i mnie wkurza;) a ja se rycze po nim i juz mu zapowiedziałam ze taka będę do porodu;)
    Ale jest ok;)

Kurcze ma ktoś kontakt z aparatka? Bo nie odp tez na fb a wśród mojego zamówienia jest prezent od Patryka dla Marcela i ten mi już prawie płacze ze nic nie ma i co będzie jak się teraz urodzi. I teraz nie wiem czy ta paczka poszła? Chyba że aparatka czytasz to proszę odezwij się.

Mnie Aparatka odpisała, że w szpitalu jest i nie ma jak wejść na belly, ale, że jej partner puścił dziś kilka paczek; niestety nie wiadomo czyje

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu Aparatka jest w szpitalu?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy mogę tak napisać na forum, myślę, że lepiej jak sama się pojawi to napisze

Mala_Czarna_89, Nymeria lubią tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy a ty jak się z nią kontaktujesz? Bo na fb widzę ze pisze ale nie odp na wiadomości:(
    Mam nadzieje ze nic poważnego?

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger84 wrote:
    Buffy a ty jak się z nią kontaktujesz? Bo na fb widzę ze pisze ale nie odp na wiadomości:(
    Mam nadzieje ze nic poważnego?
    no własnie w wiadomosciach na fb :)
    szczegolow nie znam...

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za zgodą aparatki przekazuje info bo mi odp na fb

A ja mam temperature 40 stopni mala za wysokie tetno ponad 200 I chcieli ciac wczoraj ale ze tetno spadlo to na patologie

Jak będzie wiedzieć więcej to postara się dać znać

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger 20 min temu pisałam do Aparatki aby odezwała się do Ciebie,bo się martwisz. Jak widać zadziałało.

Nie dobrze u Aparatki zdrowia dla niej i malutkiej

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatko zdrowia!

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jakies fatum dopadlo nasze forum:-/ aparatka trzymaj sie ! Ja czekam na meza i dzwonie na szpital brzuch boli mnie juz drugi dzien na @ i do tego doszly bole kregoslupa i ucisk na pecherz moze panikuje, ale musze to sprawdzic bo inaczej ciezko bedzie mi byc spokojna,dam wam znac ...

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
‹‹ 1615 1616 1617 1618 1619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ