Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGalaretka
no widzisz
mnie juz kawał czasu w kraju nie ma a w polskiej telewizji cały czas politycy nawijają " służba zdrowia to, służba zdrowia tamto" przy okazji kampani wyborczej, no oszuści jedni
Opieka zdrowotna lepiej brzmichoc opieka to mało adekwatne słowo do tego co sie dzieje
-
Rozmarzona tak mój łazi za mną i mnie wkurza;) a ja se rycze po nim i juz mu zapowiedziałam ze taka będę do porodu;)
Ale jest ok;)
Kurcze ma ktoś kontakt z aparatka? Bo nie odp tez na fb a wśród mojego zamówienia jest prezent od Patryka dla Marcela i ten mi już prawie płacze ze nic nie ma i co będzie jak się teraz urodzi. I teraz nie wiem czy ta paczka poszła? Chyba że aparatka czytasz to proszę odezwij się. -
MW wczoraj pisala, ze Aparatka ma jakis problem z belly, takze moze smsowo sie skontaktowaly jakos...
Natali patrzylam na Ewe Michalak, kurde kosztuje 200 zl...;/
A kiedy sie stablizuje rozmiar? po nawale czyli teoretycznie kilku dniach od porodu? po miesiacu? tzn. ja wiem, ze nikt mnie nie powie, ze tego i tego dnia, ale tak mniej wiecej? -
nick nieaktualnyGinger84 wrote:Rozmarzona tak mój łazi za mną i mnie wkurza;) a ja se rycze po nim i juz mu zapowiedziałam ze taka będę do porodu;)
Ale jest ok;)
Kurcze ma ktoś kontakt z aparatka? Bo nie odp tez na fb a wśród mojego zamówienia jest prezent od Patryka dla Marcela i ten mi już prawie płacze ze nic nie ma i co będzie jak się teraz urodzi. I teraz nie wiem czy ta paczka poszła? Chyba że aparatka czytasz to proszę odezwij się.
Mnie Aparatka odpisała, że w szpitalu jest i nie ma jak wejść na belly, ale, że jej partner puścił dziś kilka paczek; niestety nie wiadomo czyje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za zgodą aparatki przekazuje info bo mi odp na fb
A ja mam temperature 40 stopni mala za wysokie tetno ponad 200 I chcieli ciac wczoraj ale ze tetno spadlo to na patologie
Jak będzie wiedzieć więcej to postara się dać znać -
Kurcze jakies fatum dopadlo nasze forum:-/ aparatka trzymaj sie ! Ja czekam na meza i dzwonie na szpital brzuch boli mnie juz drugi dzien na @ i do tego doszly bole kregoslupa i ucisk na pecherz moze panikuje, ale musze to sprawdzic bo inaczej ciezko bedzie mi byc spokojna,dam wam znac ...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan