Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Kobitki jak to jest z tym ktg?zaczynają robić tylko jak są skurcze ?czy robią profilaktycznie od któregoś tygodnia?
Tak jak pisałam wcześniej ,od terminu porodu się obowiązkowo zaczyna i co drugi dzień
Czy jak spina mi się brzuch, tak twardnieje i boli jak przy bolu żołądka a potem musze pędzić na wc albo puszczam baczki to skurcz? Bo wątpię żebym miała tak często problemy z trawieniem , a może? -
Galaretka, mnie się kazali zgłosić do szpitala w terminie z om, gdyby się wcześniej samo nie zaczęło. I tam codziennie badanie na fotelu i ktg 3xdz. Takze znów widać,ze każdy lekarz praktykuje co innego...
Edit- zgłosić i juz tam zostac zeby urodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 21:43
izulkaa lubi tę wiadomość
Synuś
-
Mikado, nie chcialam straszyc,a uspokoic,ze tak moze sie dziac w sensie takie bole
Kitaja, wazne ze wszystko w porzadku z Wami
Mala, jak poczytalam o tych wodach to pierwsze co pomyslalam "no wariatka nawet takie cos z pelnym spokojem pisze".
Myslalam,ze to ten moment hihi.
Shibuya, jestes w szpitalu i masz juz bezpieczny tydzien,wiec tak szyjka sie mocno nie przejmuj.
Moze i dobrze,ze jestes w szpitalu bo z tego co widze w domu bys grzecznie nie lezala tylko wynajdowala sobie zajecia
No to ciekawe jak ta nocka minie sennie czy bez??Mala_Czarna_89, Kitaja, Shibuya lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kontaktowalam sie juz od jakiegos czasu eskami z endo,ktory nie jest z mojego miasta,ale mu bezgranicznie ufam.
Pytalam czy jeszcze robic wyniki na tsh i czy po ciazy ta sama dawka zostaje.
Pytal ile przytylam w ciazy (az wstyd sie bylo przyznac) po czym stwierdzil bym po ciazy nadal taka brala bo latwiej bedzie mi zgubic wage.
Ciesze sie,ze juz nie bede musiala bulic kase co 4 tyg za te badania bo jednak 5 dych piechota nie chodzi noi,ze moge zostac przy tej dawce bo dobrze sie po niej czuje.
Wroce tez chyba na diete sprzed ciazy by szybko wrocic do wagi idealnej,ale czy bede miala czas na takie kombinowanie w kuchni oraz wytrwalosc to watpie ;/Shibuya lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kitaja dobrze ze bylas przynajmniej jestes spokojniejsza. Shibuya zaciskamy nogi
. Ja mam trzecia kroplowke magnezu. Przemcio szaleje jego godzina. Plamienie brazowe juz tylko. Skurcze sie wyciszyly i bole krzyza. Dobranoc. Przespanej i spokojnej nocy zycze
Shibuya, Kitaja, perelka89, Rozmarzona, Zorro, MadaLena30 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Dziekuje za wsparcie dziewczyny :-* dobrze ,ze jestescie :-* u nas jak leze jest okej,ale jak tylko wstane zaraz pojawia sie skurcz,a juz nie daj Boze jak pecherz mam pelny to wpol zgieta ide do toalety oby wytrzymac do soboty.Chyba dzis uda mi sie zasnac, bo tyle emocji dzis mialam ,ze oczy same mi sie zamykaja,a i jeszcze po dzisjejszym dniu uwazam ze nie jestem psychicznie nastawiona na porod,ale co ja moge jak kawaler pcha sie na ten swiat
Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cebulka współczuje teraz wiem na własnej skórze przez co przechodzicie z Ginger i Izulka! Najgorsze jest to jak skurcz puszcza i mały wtedy tak mocno kopie boje sie ,ze to jakoś na niego wpływa, wiece może czy dziecko coś wtedy czuje?.W ogóle to mój maz dziś przesadził ja podłączona pod to ktg a ten obok siedzi i głupie kawały mi opowiada z których sam sie śmiał gdzie ja próbowałam sie skupić by nacisnąć przycisk w tym mini długopisie jak mały kopał ,oby do soboty .Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Poniewaz zgaga i kaszel uznaly, ze 2h snu to wystarczajaca dawka, siedze i sie zastanawiam czy jeszcze kiedykolwiek przespie ciagiem cala noc...lub np.z 1 pobudka. Mam wrazenie, ze jak urodze W. moje noce juz zawsze beda takie poszatkowane i pozbawione snu, jak teraz w ciazy...
-
Heh Mala w tym wszystkim smiac mi sie chce, bo wraz z zajsciem w ciaze utracilam bezpowrotnie?? zdolnosc zasypiania o kazdej porze dnia i nocy w 3 minuty. Potrafilam przylozyc glowe do poduszki i sen przychodzil ot tak. A tu nie wiem czy jakis podswiadomy stres czy co, ale juz tak nie umiem.
Ale slowa Cebulki o snie 7h ciagiem brzmia jak raj
-
Haen mi się wydaje ze jak człowiek chodzi do pracy to łatwiej zapada w sen a my dużo odpoczywamy i nawet jak jesteśmy zmęczone to nie snu nam trzeba.
Oficjalnie ogłaszam ze juz się nie delektuje ciąża jestem zmęczona i mam dość.
Idę sikuSajgonara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny