Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala tak mąż w domu.. Mówi ze jak nie przejdzie to żeby jechac.. Ale ja sceptycznie troche podchodzę do tego bo ja takie mam caly czas.. Tyle ze nie tak w punkt równomierne..
jak myślicie wydzielina przezroczysto-biala lepka to uplawy ? Zapach taki słodki raczej .. Sory ze bezpośrednio ale nie wiem jak opiac.. Typowo woda to to nie jest bo nie przecieka aż tak..raczej sie utrzymuje na papierze..
Nie wydaje mi się żeby to porodowe byly.. Ale nie ogarniam teraz co siedzieje z organizmem moim teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:00
-
No my z izulkaa właśnie mamy problem ze skurcze całą ciążę i teraz nie wiemy kiedy jechać.
Ale jak masz tak regularnie to lepiej jechać sprawdzić.
Paolka śmietankowy to dziś u mnie bo skończyły mi się czekoladowe;)
Z tym miodem tez wypróbuję teraz daje Patrykowi kapsułki z tranem wiec zobaczymy
Mała a jak Laura?Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Ginger, moze Twój lekarz wyszedł z założenia,ze przy przyjęciu do szpitala Ci zrobią to badanie? Zapytaj go. Tak naprawdę wynik jest ważny 2tygodnie, więc wielu lekarzy go powtarza w szpitalu. Ja mam świeży wynik, więc zabiorę go ze sobą, ale nie wiem czy czasem nie będą woleli własnego.
Izulka, ja już raz miałam co 7min i też się zaniepokoiłam,ale się wyciszyło. Moje nie były bolesne dlatego nie pojechałam na ip.
Synuś
-
izulka
Oj dziewczyny.. Najgorsze ze nie wiadomo co jest normalne a co nie
Ja tez się niedawno wystraszyłam, bo przy zmianie pozycji czuje moro w majtach..ale wyczytałam na necie,ze jak by to byly wody to by się saczyly leżąc..a ja jak leze to n ie czuje żeby leciało wiec chyba nie toduzo nie bylo bo jakby łyżeczka mala..
nie koniecznie co do tych wod plodowych.....mi sie zaczely saczyc jak szlam na wizyte do lekarza....z przychodni karetka mnie wziela i lezalam w szpitalu 3tyg i lezac nic nie lecialo.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63cd099d14f6.jpg
Sama te literki zaprojektowała i mi namalowali) dziś przyszły i już są przyklejone nad lozeczkkiem
Paaula84, natali101, monia35, Nymeria, haen, Paolka_25, Mala_Czarna_89, justa1234, Ona_89', MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Super literki.
Moja dziś była bardzo leniwa. Nawet mówiłam do męża ,że jak nie ruszy się do wieczora to jedziemy na ip.
Dała znać dopiero po 17 jak czekałam na Nati na zajęciach. A droga powrotna do domu to koszmar. Tak mi dawała po pecherzu.
Teraz już w piżamie i dalej tańczy.
Bardzo boję się 36 tc i chce aby szybko minął.
Ktg mam robić co tydzień od tego tygodnia ze względu na cukrzycę.
-
Mikado, jestes w tym okresie gdzie takie bole sie rozkrecaja najgorzej.
Ja bynajmniej tak wspominam okolice tych tygodni co Ty.
Nie wiedzialam za bardzo co sie dzieje,ale z czasem sie przyzwyczailam.
Teraz natomiast inne bole doszly.
Izulka, Ty sie tam tak nie bron przed porodem, nie obraze sie jak bedziesz pierwsza hihi
Doszla mi dzisiaj ostatnia paczka z tymi pierdolkami co ostatnio pisalam.
Zamawialam ponownie u lu-pi-lu,a ze pierwsze zamowienie bylo na 400 zl ponad to upomnialam sie o jakis gratis z okazji ponownego zamowienia noi dostalam grzechotke
Mala rzecz,a jednak cieszy,ze szanuja klienta hihi.
perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Buffy nie chciałam polubić chciałam stronę w dół przesunąć..
Rozmarzona nie strasz nie strasz bo się... No :p
Mój dziś wróci późno..
Pytanie za 100pkt. Czkawką przy samym wzgorku lonowym to głowa czy plecy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:20
-
Buffy wrote:Ja mam skurcze, nie wiem jakie to są, jesli nie przejdą to chyba IP
To jest strasznzie wkurzające, bo na filmach to poród jest taki łatwy do rozpoznania, a w życiu dupa - wody nie chlustają. Pfff
Hihi mi chlustaly do tego stopnia ze na nich ujęchalam na schodach ;p
Ale ja sobie w domu oksy wdychalam która mi lekarz dal w fiolce
Dlatego teraz tez boję się tego momentu ale wydaje mi się ze rozpoznany.
-
nick nieaktualny