Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izulka lepiej sprawdzić jeden raz więcej! czekamy na wieści
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Buffy wrote:A wy podawałyście numer telefonu dla kuriera?
Ał, znowu skurcz
Ja Aparatce nie podawalam ona nie zapytala ja nie pomyslalam.. wiec nie ma mojego nr
I nie wiem co to za kurier ... -
nick nieaktualnyOjej dziewczyny trzymajcie sie tam w tych szpitalach. Ja sie zastanawiałam nad karuzela od aparatki, bo naprawde śliczne robi ( takiej wlasnie szukam juz dluuuugo ) ale w tej sytuacji nie bede jej w ogole głowy zawracać. Jest jeszcze czas. Niech najpierw dojdzie ze zdrowiem do siebie, spokojnie urodzi i ogarnie ważniejsze zamówienia. Bo musze sie najpierw zapytac jak u niej z wysyłka za granice, czy byłaby mozliwosc. Ale mam jeszcze czas, bo wczesniej jak około 3 miesiaca zycia córeczki nie chce jej zawieszać nic nad główka.
Powiem wam, ze ja sie ciesze z cesarki, bo przynajmniej jest konkretna data ustalona i plan działania. Oczywiscie jeszcze wszystko moze sie zdarzyć, bo ciaza jest nieprzewidywalna, no ale jakos z cesarka mi lepiej niż tak na bombie tykającej siedzieć. Zwłaszcza, ze moj maz tez daleko pracuje i nie wyobrażam sobie aby miał sie przez całe zakorkowane miasto przebijaćchoc cesarki tez sie lekko obawiam, wiadomo. Ale jak to lekarz w szpitalu mi powiedział " jak wlazło to i wyleźć musi, a drogi sa tylko dwie "
mądrala!
Co do rzeczy do szpitala to u nas jest podobnie. Majtasy, podpaski, podkłady, 2 piżamy, szlafrok, ręczniki + kosmetyki, 3 staniki do karmienia, wkładki laktacyjne, gazetymp3
, butelka wody, przekąski o wysokiej zawartości błonnika i jeszcze inne śmieszne rzeczy jak telefon
tylko nie wiem po co skoro tam zasięgu nigdy nie ma......aparat foto, koszula dla meza na zmianę i ciepły sweter dla niego + kanapka i drobne pieniądze
Dla dziecka 3 pajace, 3 kaftaniki i śpioszki, 3 bodziaki, 6 pieluch tetrowych, krem do pupy, paczka pieluch jednorazowych ( u nas zaczynaja sie rozmiary od "0"), chusteczki nawilżane, łapki niedrapki, skarpetki, czapeczka, cos ciepłego na wyjsciee i obowiązkowo fotelik samochodowy przy wypisie. Chyba nic nie zapomniałam.
Wstawilam pranie, poszłam do GP po recepty, przyniosłam zakupy.....i.......umarłam !!!!!
Jak wy tyle dajecie rade robic w domu to pojęcia nie mam???? Podłogi czy kurze......jezu!!!!! Tu sa same kosmitki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 16:14
-
szczesciara25 wrote:Ok bylabym wdzięczna
czekam
Szczesciara jak dostaniesz nr to mam prosbe zebys zapytala sie o moja paczke
bo troche dziwne zeby tydzien szla kurierem.
Bede wdzieczna -
Iza 3 mam kciuki.
Galaretka dobrze ze pojechalas - wysokie cisnienie to nie przelewki wiec nawet nie mysl ze przesadzasz.
Mhh wiadomosc ponawiam w takim razie.
Odezwijcie sie co u was -
nick nieaktualny