Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mikado dużo masz spakowane. Ja nie pakowalam nożyczek, patyczków, aspiratora, wacikow, soli fizjologicznej..
Co do Zuzi Laira dostała od mojej cioci na roczek stoliczek interaktywny z Fisher prica bawiła się Jim duuuuzo i wiele innych dzieci
Ale mam ciśnienie na zupy.. Wczoraj zrobiłam Laurce taki choćby rosołek ale z kawałkami marchewki, ziemniaków i buraków i koperkiem i więcej tego zjadłam niż ona.
a potem gulasz i placki ale z mięsa to ja rezygnuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 13:56
-
dużo, bo tyle wymagaja u nas w szpitalu aczkolwiek ubranek wymagaja mniej..
edit.
no włąsnie myslalam nad jakas zabawką interaktywną fajną z Fisher Prica.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 14:05
-
Izulka, no wlasnie to nie jest takie proste bo nigdy nie wiadomo kogo na zmiane rzuca i nawet gdyby sie udalo przekazac to nic by sie nie dalo zrobic bo wyjazdy z dolu na zawolanie sie nie odbywaja niestety tylko o okreslonych porach.
Caly czas bede miala jednak nadzieje,ze wszystko odbedzie sie w odpowiednim momencie
Galaretka, lepiej sprawdzic i upewnic sie,ze wszystko jest dobrze tym bardziej,ze masz juz jakis czas problemy z tym puchnieciem.
Micia, dobrze ze masz jakies fajne towarzystwo na sali bo gorzej jakby jakas upierdliwa babka byla,a tak to sobie jeszcze z kims zamienisz slowo
Co do czapeczek to mam wrazenie,ze mam za duze,ale mniejszych nie dorwalam.
Szaliczka zadnego nie kupowalam i mam nadzieje,ze jak opatule dobrze mala kocykiem to jej nie zawieje.
Rosol zrobiony i spokoj z obiadem na dwa dni ufff.
Zobaczymy czy dzisiaj bede miala wene do jakis czynnosci domowych narazie kiepsko sie zapowiadaMicia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
mikado wrote:dużo, bo tyle wymagaja u nas w szpitalu aczkolwiek ubranek wymagaja mniej..
edit.
no włąsnie myslalam nad jakas zabawką interaktywną fajną z Fisher Prica.
Mikado w szpitalu sie nie obcina paznokci dzieciaczkom, chyba ze te nozyczki do czegos innego;)
-
Rozmarzona o tak towarzystwo w szpitalu wazna sprawa
. Super dziewczyna to jej 3 ciaza i 3 cora
. Duzo cenny rad dostalam. Do tego wesola i pomocna bo mi przy tej kroplowce ciezko bylo sie ruszyc. Wlasnie odlaczyli kroplowke i bede dostawac tylko magnez doustny. Zobaczymy czy cos sie rozkreci czy szyjka zostanie na takim etapie i wytrzymam do listopada
. Kitaja co by sie nie dzialo pamietaj rodzimy w tym samym dniu he
. A powaznie to nie bede pospieszac Twojego Jasia on najlepiej wie kiedy wyjsc tak jak i Przemcio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 14:43
Kitaja, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Mikado, no wiadomo, że skoro takie mają wymagania, to lepiej spakować niż później się martwić niepotrzebnie
Ja więcej nie biorę, bo więcej u mnie w szpitalu więcej nie wymagają. A w razie potrzeby najwyżej mój mi dowiezie. Musiałam mu wszystko wyjaśnić gdzie co jest, a jak później sam mówił co jest co i pomylił podkłady z wielkimi podpaskami, to stwierdził, że mam mu karteczki napisać na zasadzie: "jeśli poproszę o podkłady" itd. I przylepić na odpowiednich rzeczachMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
mój mąż ma problem z odróżnieniem pajaca śpiocha i półspiocha ;P znaczy w sumie z nazewnictwem tego
jak coś to siostra moja mu pomoże gdyby nam czegoś brakło. w sumie to szpitala mam dwie torby srednią swoją co myslalam że się nie zmieszcze do niej i mniejszą małego
-
szczesciara mam nr do aparatki napisze najpierw do niej czy mogę Ci podac i jak cos to na priv,w sumie i tak chce do niej napisac bo się martwieCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
anet wrote:Mikado mój niestety też
ale uczy się, heh mam nadzieje, że szybko to ogarnie
ostatnio oglądał pampersy bo szukał gdzie przód a gdzie tył