X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • mikado Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie nam się zawiązało wąskie grono w porównaniu z listą na pierwszej stronie. Ja od kąd mam neta w telefonie też zaglądam jak jestem na mieście ;]

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy przypomnij w jakich godzinach na Olszańskiej pobierają te wymazy w sobotę?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nas wiecej uzaleznionych od forum ,nie wyobrazam sobie zaczac dzien bez wejscia na listopadowki by zobaczyc,co tu sie dzieje u moich mamusiek ;-) nawet jak urodze w pazdzierniku to bede listopadowka i tyle ;-) napisalam do Aparatki jeszcze nie dostalam odp. nie wiem jak tam u niej sytuacja wyglada ,napewno odpisze jak bedzie mogla,a wy sie nie martwcie o paczki napewno dojda moge smialo poreczyc za nia ,bo zamawialam u niej! A z tymi kurierami same wiecie jak bywa! Nie wiadomo jak tam sytuacja u niej wyglada a jeszcze dwojka dzieci...mam nadzieje,ze wszystko okej i wkrotce sie do was odezwie,jak odpowie mi na SMS dam wam znac.

Micia, perelka89 lubią tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • haen Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado wrote:
    takie nam się zawiązało wąskie grono w porównaniu z listą na pierwszej stronie. Ja od kąd mam neta w telefonie też zaglądam jak jestem na mieście ;]

Wlasnie lista z 1ej strony, taka dluga, a tak wiele osob sie nie odzywa, szkoda:( im wiecej, tym razniej...

Ja 99% czasu spedzam w telefonie, w domu mam wifi, wiec sobie czesto wchodze do wanny, herbatka, jakas zapachowa kostka musujaca i telefon i sobie czytam bzdurki oraz rzeczy wazne dla swiatA:) i jeszcze jak wiecej sie ruszalam po miescie (bo teraz juz mniej), to sobie w autobusach czytam i tak milo czas leci i sobie leci internetowy pakiet danych i leci:P

Kitaja, Buffy, Nymeria, Micia lubią tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger dzieki za odp na temat tych skurczy troche sie martwilam,bo maly jest bardzo aktywny jak skurcz puszcza! Przeszukalam juz tez dr Google,ale te wiadomosci traktuje troche z przymruzeniem oka ;-)

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzień zaczynam od forum kończę na forum. W ciągu dnia jak mam więcej zajęć i nie mam kiedy wejść to się wkurzam:/
    Też mam wifi wiec telefon ciągle w ręce. I jak tu normalnie żyć;)

justa1234 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja ja nie czytam juz nic bo tylko się stresuje. Wolę zadzwonić do swojego lekarza albo zapytać was;)

Kitaja lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja was czytam z rana i wieczorem :) i w ciagu dnia co chwile..uzalezniajace :)

nie wiem czy dobrze pamietam - Ginger - To Ty wklejalas linki butów z deezee? zamawialas juz tam kiedys? jak te buty, w miare ok jakosciowo? do jutra jest darmowa wysylka + dodatkowe 20% rabatu nawet na przecenione ;)

ja dzisiaj pochodzilam troche, bylam u fryzjera na malowaniu zeby sie odswiezyc przed porodem ;)) i zahaczylam o komis dzieciecy i ciuchland i znow nakupilam ciuszkow, ahh jak ja to lubie :))))

Ona_89' lubi tę wiadomość

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    Buffy przypomnij w jakich godzinach na Olszańskiej pobierają te wymazy w sobotę?
    Bodajże od 8 do 12.30 :)

Molcia lubi tę wiadomość

• Zorro Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domu i padam na cycki. Przegięłam i to ostro... Przygotowałam produkty na wymarzony sernik i padłam na kanapę. Mąż dostał do ręki przepis Natali i bierze się do roboty :-)
    Kupiłam dziś zimowe herbatki, także teraz tylko pod kocyk z książką. Uffff

Mi lekarz od pierwszej wizyty zabronił pytać dr Internet o porady ;-) Wiem,ze miał duuuuzo racji.

Dziewczyny, ktora się jeszcze nie ujawniła,a nas podczytuje? :-D Macie jeszcze czas dołączyć do grona :-)

Paolka_25, Kitaja, Micia lubią tę wiadomość

Synuś :-)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakby nas się tu 100 udzielalo to bym wszystkiego nie ogarnęła :D a tak mogę powiedzieć coś o każdej z was.

Idę pośmigać na szmacie może coś się ruszy.

Podobno babskie orgazmy też sprzyjają. Wyrzut oksytocyny + skurcze ;)

Micia lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej czekam opóźnienie godzinę ;)) masakra ;D

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od razu widać na forum ze kiepska pogoda bo duzo popisalyscie dzisiaj. Zaraz ide nadrabiac. Doczytalam tylko ze dokupujecie teraz pojedyncze rzeczy typu czapeczka czy kombinezon. No i wlasnie jak to pierzecie? Bo jednej czapki do pralki nie bede wkładać i nie wiem czy teraz za kazdym razem prac ręcznie czy prac ze swoimi ciuchami w pralce tyle ze w loveli czy jak? W sumie tez chyba jestem za leniwa zeby każda dokipiona rzecz prac ręcznie. Mam poki co do wyprania granatowy kombinezon i białą czapkę więc nawet tych dwoch rzeczy razem nie wypiore...

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula tak już sporo butów mam z dezee. Póki co nie narzekam. Raz czy dwa razy się zdarzyło ze obcas jednak był za wysoki wiec odesłałam ale tak to wszystko ok;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona w takich sytuacjach to ja piore w dzidziusiowym proszku z naszymi rzeczami;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś mówiłam,że nie mam skurczu to odwołuje. Właśnie miałam ale już przeszło.
    Dziś się zdenerwowałam. Dobrze,że Adam był,bo bym płakała. Na trasie wybuchła opona. Na coś najechalismy i huk niesamowity. Jeszcze zero pobocza,najbliższy zjazd za wiaduktem. Godzina szczytu się zaczyna. Adam na szczęście opanowany.

Dzwonił pan i już zamówienie spakowane, jutro wysyłka. Już nie mogę się doczekać.

Nati coś rozbiera :(

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też te pojedyncze co dokupilam wrzuciłam z naszymi rzeczami :)

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali dobrze ze nic powaznego sie nie stalo, wyobrazam sobie jak musialas sie wystraszyc ;/
    u mnie czasami w aucie podczas jazdy sklada sie z tylu w bagazniku taka polka (jak jest zle zaczepiona), to tez huk taki ze serce do gardla podskakuje....

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • haen Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger Ty to masz leb na karku...takie pojedyncze rzeczy zamierzalam prac juz w rekach, a tu prosze wrzuce z naszymi tylko w dzieciecym proszku, dobrze ze jestes tutaj:)

Pospalam godzine, bo juz sie tragicznie czulam ze zmeczenia, to nawet odkurzylam, zaraz rozwiesze pranie i finito.

Natali Ty juz mialas jaka przygode z samochodem, kiedys pisalas, tylko nie wiem czy to w tej ciazy? Dobrze, ze maz byl z Toba.

Czy po ciazy zamierzacie lykac jakies witaminy dha? Czy w ogole jakies suplementy?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulaa na 20 lat jak jeżdżę z mężem,to pierwszy raz coś takiego. Najbardziej przerazilo mnie miejsce zdarzenia. Dwa wiadukty pod rząd i zero pobocza.

xnw490bvv7oz0z3a.png
‹‹ 1628 1629 1630 1631 1632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ