X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • mikado Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie nam się zawiązało wąskie grono w porównaniu z listą na pierwszej stronie. Ja od kąd mam neta w telefonie też zaglądam jak jestem na mieście ;]

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy przypomnij w jakich godzinach na Olszańskiej pobierają te wymazy w sobotę?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nas wiecej uzaleznionych od forum ,nie wyobrazam sobie zaczac dzien bez wejscia na listopadowki by zobaczyc,co tu sie dzieje u moich mamusiek ;-) nawet jak urodze w pazdzierniku to bede listopadowka i tyle ;-) napisalam do Aparatki jeszcze nie dostalam odp. nie wiem jak tam u niej sytuacja wyglada ,napewno odpisze jak bedzie mogla,a wy sie nie martwcie o paczki napewno dojda moge smialo poreczyc za nia ,bo zamawialam u niej! A z tymi kurierami same wiecie jak bywa! Nie wiadomo jak tam sytuacja u niej wyglada a jeszcze dwojka dzieci...mam nadzieje,ze wszystko okej i wkrotce sie do was odezwie,jak odpowie mi na SMS dam wam znac.

Micia, perelka89 lubią tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • haen Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikado wrote:
    takie nam się zawiązało wąskie grono w porównaniu z listą na pierwszej stronie. Ja od kąd mam neta w telefonie też zaglądam jak jestem na mieście ;]

Wlasnie lista z 1ej strony, taka dluga, a tak wiele osob sie nie odzywa, szkoda:( im wiecej, tym razniej...

Ja 99% czasu spedzam w telefonie, w domu mam wifi, wiec sobie czesto wchodze do wanny, herbatka, jakas zapachowa kostka musujaca i telefon i sobie czytam bzdurki oraz rzeczy wazne dla swiatA:) i jeszcze jak wiecej sie ruszalam po miescie (bo teraz juz mniej), to sobie w autobusach czytam i tak milo czas leci i sobie leci internetowy pakiet danych i leci:P

Kitaja, Buffy, Nymeria, Micia lubią tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger dzieki za odp na temat tych skurczy troche sie martwilam,bo maly jest bardzo aktywny jak skurcz puszcza! Przeszukalam juz tez dr Google,ale te wiadomosci traktuje troche z przymruzeniem oka ;-)

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzień zaczynam od forum kończę na forum. W ciągu dnia jak mam więcej zajęć i nie mam kiedy wejść to się wkurzam:/
    Też mam wifi wiec telefon ciągle w ręce. I jak tu normalnie żyć;)

justa1234 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja ja nie czytam juz nic bo tylko się stresuje. Wolę zadzwonić do swojego lekarza albo zapytać was;)

Kitaja lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja was czytam z rana i wieczorem :) i w ciagu dnia co chwile..uzalezniajace :)

nie wiem czy dobrze pamietam - Ginger - To Ty wklejalas linki butów z deezee? zamawialas juz tam kiedys? jak te buty, w miare ok jakosciowo? do jutra jest darmowa wysylka + dodatkowe 20% rabatu nawet na przecenione ;)

ja dzisiaj pochodzilam troche, bylam u fryzjera na malowaniu zeby sie odswiezyc przed porodem ;)) i zahaczylam o komis dzieciecy i ciuchland i znow nakupilam ciuszkow, ahh jak ja to lubie :))))

Ona_89' lubi tę wiadomość

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    Buffy przypomnij w jakich godzinach na Olszańskiej pobierają te wymazy w sobotę?
    Bodajże od 8 do 12.30 :)

Molcia lubi tę wiadomość

• Zorro Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domu i padam na cycki. Przegięłam i to ostro... Przygotowałam produkty na wymarzony sernik i padłam na kanapę. Mąż dostał do ręki przepis Natali i bierze się do roboty :-)
    Kupiłam dziś zimowe herbatki, także teraz tylko pod kocyk z książką. Uffff

Mi lekarz od pierwszej wizyty zabronił pytać dr Internet o porady ;-) Wiem,ze miał duuuuzo racji.

Dziewczyny, ktora się jeszcze nie ujawniła,a nas podczytuje? :-D Macie jeszcze czas dołączyć do grona :-)

Paolka_25, Kitaja, Micia lubią tę wiadomość

Synuś :-)
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakby nas się tu 100 udzielalo to bym wszystkiego nie ogarnęła :D a tak mogę powiedzieć coś o każdej z was.

Idę pośmigać na szmacie może coś się ruszy.

Podobno babskie orgazmy też sprzyjają. Wyrzut oksytocyny + skurcze ;)

Micia lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej czekam opóźnienie godzinę ;)) masakra ;D

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od razu widać na forum ze kiepska pogoda bo duzo popisalyscie dzisiaj. Zaraz ide nadrabiac. Doczytalam tylko ze dokupujecie teraz pojedyncze rzeczy typu czapeczka czy kombinezon. No i wlasnie jak to pierzecie? Bo jednej czapki do pralki nie bede wkładać i nie wiem czy teraz za kazdym razem prac ręcznie czy prac ze swoimi ciuchami w pralce tyle ze w loveli czy jak? W sumie tez chyba jestem za leniwa zeby każda dokipiona rzecz prac ręcznie. Mam poki co do wyprania granatowy kombinezon i białą czapkę więc nawet tych dwoch rzeczy razem nie wypiore...

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula tak już sporo butów mam z dezee. Póki co nie narzekam. Raz czy dwa razy się zdarzyło ze obcas jednak był za wysoki wiec odesłałam ale tak to wszystko ok;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona w takich sytuacjach to ja piore w dzidziusiowym proszku z naszymi rzeczami;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś mówiłam,że nie mam skurczu to odwołuje. Właśnie miałam ale już przeszło.
    Dziś się zdenerwowałam. Dobrze,że Adam był,bo bym płakała. Na trasie wybuchła opona. Na coś najechalismy i huk niesamowity. Jeszcze zero pobocza,najbliższy zjazd za wiaduktem. Godzina szczytu się zaczyna. Adam na szczęście opanowany.

Dzwonił pan i już zamówienie spakowane, jutro wysyłka. Już nie mogę się doczekać.

Nati coś rozbiera :(

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też te pojedyncze co dokupilam wrzuciłam z naszymi rzeczami :)

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natali dobrze ze nic powaznego sie nie stalo, wyobrazam sobie jak musialas sie wystraszyc ;/
    u mnie czasami w aucie podczas jazdy sklada sie z tylu w bagazniku taka polka (jak jest zle zaczepiona), to tez huk taki ze serce do gardla podskakuje....

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • haen Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger Ty to masz leb na karku...takie pojedyncze rzeczy zamierzalam prac juz w rekach, a tu prosze wrzuce z naszymi tylko w dzieciecym proszku, dobrze ze jestes tutaj:)

Pospalam godzine, bo juz sie tragicznie czulam ze zmeczenia, to nawet odkurzylam, zaraz rozwiesze pranie i finito.

Natali Ty juz mialas jaka przygode z samochodem, kiedys pisalas, tylko nie wiem czy to w tej ciazy? Dobrze, ze maz byl z Toba.

Czy po ciazy zamierzacie lykac jakies witaminy dha? Czy w ogole jakies suplementy?

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulaa na 20 lat jak jeżdżę z mężem,to pierwszy raz coś takiego. Najbardziej przerazilo mnie miejsce zdarzenia. Dwa wiadukty pod rząd i zero pobocza.

xnw490bvv7oz0z3a.png
‹‹ 1628 1629 1630 1631 1632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ