Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To jest nas wiecej uzaleznionych od forum ,nie wyobrazam sobie zaczac dzien bez wejscia na listopadowki by zobaczyc,co tu sie dzieje u moich mamusiek
nawet jak urodze w pazdzierniku to bede listopadowka i tyle
napisalam do Aparatki jeszcze nie dostalam odp. nie wiem jak tam u niej sytuacja wyglada ,napewno odpisze jak bedzie mogla,a wy sie nie martwcie o paczki napewno dojda moge smialo poreczyc za nia ,bo zamawialam u niej! A z tymi kurierami same wiecie jak bywa! Nie wiadomo jak tam sytuacja u niej wyglada a jeszcze dwojka dzieci...mam nadzieje,ze wszystko okej i wkrotce sie do was odezwie,jak odpowie mi na SMS dam wam znac.
Micia, perelka89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
mikado wrote:takie nam się zawiązało wąskie grono w porównaniu z listą na pierwszej stronie. Ja od kąd mam neta w telefonie też zaglądam jak jestem na mieście ;]
Wlasnie lista z 1ej strony, taka dluga, a tak wiele osob sie nie odzywa, szkoda:( im wiecej, tym razniej...
Ja 99% czasu spedzam w telefonie, w domu mam wifi, wiec sobie czesto wchodze do wanny, herbatka, jakas zapachowa kostka musujaca i telefon i sobie czytam bzdurki oraz rzeczy wazne dla swiatA:) i jeszcze jak wiecej sie ruszalam po miescie (bo teraz juz mniej), to sobie w autobusach czytam i tak milo czas leci i sobie leci internetowy pakiet danych i leci:PKitaja, Buffy, Nymeria, Micia lubią tę wiadomość
-
Ginger dzieki za odp na temat tych skurczy troche sie martwilam,bo maly jest bardzo aktywny jak skurcz puszcza! Przeszukalam juz tez dr Google,ale te wiadomosci traktuje troche z przymruzeniem okaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
i ja was czytam z rana i wieczorem
i w ciagu dnia co chwile..uzalezniajace
nie wiem czy dobrze pamietam - Ginger - To Ty wklejalas linki butów z deezee? zamawialas juz tam kiedys? jak te buty, w miare ok jakosciowo? do jutra jest darmowa wysylka + dodatkowe 20% rabatu nawet na przecenione
ja dzisiaj pochodzilam troche, bylam u fryzjera na malowaniu zeby sie odswiezyc przed porodem) i zahaczylam o komis dzieciecy i ciuchland i znow nakupilam ciuszkow, ahh jak ja to lubie
)))
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam do domu i padam na cycki. Przegięłam i to ostro... Przygotowałam produkty na wymarzony sernik i padłam na kanapę. Mąż dostał do ręki przepis Natali i bierze się do roboty
Kupiłam dziś zimowe herbatki, także teraz tylko pod kocyk z książką. Uffff
Mi lekarz od pierwszej wizyty zabronił pytać dr Internet o poradyWiem,ze miał duuuuzo racji.
Dziewczyny, ktora się jeszcze nie ujawniła,a nas podczytuje?Macie jeszcze czas dołączyć do grona
Paolka_25, Kitaja, Micia lubią tę wiadomość
Synuś
-
ale jakby nas się tu 100 udzielalo to bym wszystkiego nie ogarnęła
a tak mogę powiedzieć coś o każdej z was.
Idę pośmigać na szmacie może coś się ruszy.
Podobno babskie orgazmy też sprzyjają. Wyrzut oksytocyny + skurczeMicia lubi tę wiadomość
-
Od razu widać na forum ze kiepska pogoda bo duzo popisalyscie dzisiaj. Zaraz ide nadrabiac. Doczytalam tylko ze dokupujecie teraz pojedyncze rzeczy typu czapeczka czy kombinezon. No i wlasnie jak to pierzecie? Bo jednej czapki do pralki nie bede wkładać i nie wiem czy teraz za kazdym razem prac ręcznie czy prac ze swoimi ciuchami w pralce tyle ze w loveli czy jak? W sumie tez chyba jestem za leniwa zeby każda dokipiona rzecz prac ręcznie. Mam poki co do wyprania granatowy kombinezon i białą czapkę więc nawet tych dwoch rzeczy razem nie wypiore...
-
Jak coś mówiłam,że nie mam skurczu to odwołuje. Właśnie miałam ale już przeszło.
Dziś się zdenerwowałam. Dobrze,że Adam był,bo bym płakała. Na trasie wybuchła opona. Na coś najechalismy i huk niesamowity. Jeszcze zero pobocza,najbliższy zjazd za wiaduktem. Godzina szczytu się zaczyna. Adam na szczęście opanowany.
Dzwonił pan i już zamówienie spakowane, jutro wysyłka. Już nie mogę się doczekać.
Nati coś rozbiera -
natali dobrze ze nic powaznego sie nie stalo, wyobrazam sobie jak musialas sie wystraszyc ;/
u mnie czasami w aucie podczas jazdy sklada sie z tylu w bagazniku taka polka (jak jest zle zaczepiona), to tez huk taki ze serce do gardla podskakuje.... -
Ginger Ty to masz leb na karku...takie pojedyncze rzeczy zamierzalam prac juz w rekach, a tu prosze wrzuce z naszymi tylko w dzieciecym proszku, dobrze ze jestes tutaj:)
Pospalam godzine, bo juz sie tragicznie czulam ze zmeczenia, to nawet odkurzylam, zaraz rozwiesze pranie i finito.
Natali Ty juz mialas jaka przygode z samochodem, kiedys pisalas, tylko nie wiem czy to w tej ciazy? Dobrze, ze maz byl z Toba.
Czy po ciazy zamierzacie lykac jakies witaminy dha? Czy w ogole jakies suplementy?