Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Odnoscie tesciowych: moja w pozytywnej atmosferze powiedziala, ze to nasze dziecko, sami musimy nauczyc sie obslugi i na wlasnej skorze sie przekonac co i jak. Dodala, ze jesli bedziemy potrzebowac porady, to ona (oni) nam doradza. I z 1ej strony fajnie, bo pewne rzeczy zostaly okreslone zanim ich jedyna wnuczka sie pojawila na swiecie, ale... jednoczesnie, forma pomocy, o ktorej czesto tu czytalam: kupimy wozek, kupimy to czy tamto, czy jakas inna stricte ukierunkowana na ciaze i mnie (bo to ja nosze ten brzuch:) ) nie padla. My mamy lepsza sytuacje finansowa i oczywiscie mozemy pandzie wszystko zapewnic, a jednoczesnie troche jest smutno czasami. Z innej strony tesc nam pomagal w remontach, takze moze w ten sposob wyrazaja zainteresowanie?
Oczywiscie jak rozmawuaja z mezem czy ze mna sie widza, to zawsze sie pytaja jak sie czuje itd. (To nic, ze tak zdrabniaja imie, ze mam wkurwa, ale milcze).
Ja calkiem dobrzs znosze ciaze, a jednoczesnie i moja rodzina i znajomi, zawsze sie spytaja czy spotkanIe w takich czy innych okolicznosciach nie bedzje mi ciazyc, tak tesciowie nigdy, wrecz mam wrazenie, ze my mamy sie zawsze dostoWac do nich.
Nadmierna pomoc nam nie grozi, bo jedni i drudzy dziadkowie pracuja. Moi tesciowie wykazuja postawe "zrobcie sobie dziecko, bedzie fajnie, ale na nas nie liczcie jak cos" -
To co? Dodajemy sie na fb a potem jak dzieciaczki sie urodza stworzymy wspólną konwersacje i przeniesiemy się juz tam? Tez bedziemy anonimowe i jednak tam się lepiej zdjęcia przesyła
Anonimowe w sensie że nikt obcy nie będzie nas podczytywalWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 19:29
-
Ej tez jestem na fb
Zostawić was na chwile a tyle naskrobiecie.
Rozmarzona co tydzień ? Mm. Luksus moja tesciowa do nas dzwoni codziennie max,co 2 dnina szczęście do mojego m.
Ja juz mojej mamie zapowiedziałam ze nie chce żeby brala urlopu ze sobie eam rade a jak nie ro ja poproszę o to.. I sie obraziła chyba bo skwitowala ze jeszcze się nie urodziła. Haha
Zostaje tesciowamoj jest za mną wiec pewnie on jej oznajmi co i jak
Dziewczyny mam kryzys. Strasznie boli mnie pod pośladkiem i promieniuje na biodro i brzuch. Myślicie ze to bole jakies znaczące? Nie bylo obchodu jeszcze , nawet nie wiem czy jest tu wieczorem i l której żeby zapytać. Jak złapie twki bol to mam lzy w oczach i nie idzie sie ruszyć.pomocy! Co to? -
Haen nas się boisz no co ty!
Tam mieszały inne a my będziemy w swoim gronie;)
Tylko jednej z was nie umiem rozszyfrować. Która mnie zaprosiła na fb a nie napisała w wiadomości info o sobie? Przyznać sięhaen lubi tę wiadomość
-
Izulka zgłoś to pielęgniarce.
Czy ty jesteś moim ciążowym bliźniakiem? Meczymy się całą ciążę z podobnymi problemami. Ja mam teraz z tymi pachwinami i to dziwnie promieniuje na brzuch i znowu ciągnie.izulkaa lubi tę wiadomość